💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 684
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 125
Не е забравила българския Елица,просто е тъпа и не може да формулира едно изречение правилно.
От снощи ми е на минус безкрайност заедно със Зорница.Лефтеров и той натам се е запътил.
Но пък Веси голям скок направи към плюса 😀.
Гената много мазен,шоколадче,кафенце,БравоС!
Докато Гошо обясняваше за наградата се спукахме от смях вкъщи как леко по леко им замръзнаха усмивките. Милите ми те сладури,общо са с един мозък.
Алекса изигра ролята на живота си снощи с другата “актриса” Ралица. Ясно е какво му е обещано,иначе никога нямаше да се съгласи.
Не мога да си обясня играта на Гайтанов снощи,сякаш на забавени обороти.Всъщност има едно обяснение-ако е подразбрал за театъра.
Ако Кадим излезе по здравословни причини( снощи сърцето ме заболя като го видях проснат върху платформата) е възможно и Алекса и Гайтанов да продължат. Зависи Алекса как ще играе довечера-мъжката,мишкарската или по свирката на продукцията отново.

# 1 126
  • София
Веска ... от друга им показа силен дух, като не се хвърли на храната.
А може да не е била гладна, само кафе да и е липсвало.

Под кой ник е писала Елица или мненията ги няма вече?

# 1 127
То е ясно, че Алекса  ще играе довечера по свирката на продукцията, веднъж като почнеш, няма спиране.
За Георги и взетата от него награда си обяснявам, че е разбрал как всичко е режисирано и че предаването е Тупаревско шоу. Решил е просто да се забавлява от тук нататък.

# 1 128
Веска ... от друга им показа силен дух, като не се хвърли на храната.
А може да не е била гладна, само кафе да и е липсвало.

Веска има вид на човек, който носи на глад. Както се спомена вече, на участниците им се дава някаква дажба ориз. Възможно е за нея да е достатъчно. Остана сред тях, за да им види реакциите и не им позволи да говорят зад гърба ѝ. Физически е слаб играч, но психологически ще поднесе изненади. Много точно коментира постъпката на Георги и реакцията на останалите. Ще е забавно с нея.

# 1 129
Няма ги, метлата беше светкавична.

# 1 130
  • London
Цецо много малко краче за тоя ръст. Joy
Очаквах поне 52-ри номер.

Да странно. Мъжа ми е 1.80 и с 44 номер.

Елица да не е от малцинствата? Това също може да обясни лошия изказ ....

# 1 131
Няма ги, метлата беше светкавична.
Аз го видях  прочетох, но си мислех, че е трол.
Ника беше Eli и някакво число, но не го запомних.

# 1 132
  • София
В темата за спойлерите е качено изказването на "Елица".

# 1 133
... и три пъти преигравана финална битка, за която Панчев летя два пъти от Чикаго и назад. И целта на която беше Юли да НЕ стигне финал. Е, стигна, и тогава дойде онова с СМС-ите.

Хмммммммм, интересно. Може ли малко подробности, моля?

Първи сезон го глезап пост- фактум, след втори и явно съм пропуснала доста интересни неща.

# 1 134
... и три пъти преигравана финална битка, за която Панчев летя два пъти от Чикаго и назад. И целта на която беше Юли да НЕ стигне финал. Е, стигна, и тогава дойде онова с СМС-ите.

Хмммммммм, интересно. Може ли малко подробности, моля?

Първи сезон го глезах пост- фактум, след втори и явно съм пропуснала доста интересни неща.

# 1 135
  • London
Това е анонимен форум. И аз мога да се регистрирам от непознато устройство и да се правя на Елица, Алекса или който си пожелая. В този ред на мисли аз лично не вярвам да е влизала и да е писала разни спойлери....и то с името си. По-скоро, ако някой реши да изблещи нещо ще го направи анонимно без да се издава кой участник е.

# 1 136
Видях написаното. Не вярвам Елица да може да пише така грамотно. Rolling Eyes

# 1 137
Абе не знам. За Ергенът доста рано беше изтекла информация какво ще се случи. Та явно на някои не им издържат нервите и се дънят. Елица явно си простее и нищо чудно да е била наистина тя.

# 1 138
Здравейте. Надявам се да приемате и мъже във вашата предимно дамска компания. Много фенска дискусия сте си спретнали тук. Не се сдържах да не се регистрирам Simple Smile

Моята прогноза за драмата с резервите и червените: Довечера Алекса гони момичето с аргумента за мъжката битка. Червените отиват на съвет, като изпращат Звезди с Веси или Звезди с Ели. Звезди отпада, защото е най-безличният участник, а и малко си прилича с Веси и новите зрители биха я бъркали. Отделно, отпада жена, влиза мъж и племето се балансира - 4 на 4. И сега идва най-интересното: Алекса пада драматично от Гайтанов в мега битката за влизане, но продукцията го оставя в играта като отшелника от предния сезон. Това ще гарантира поне още 2 сълзливи драми - едната, като Гайтанов цъфне при червените с армаган 100 гроша за Ели; другата, като Алекса се върне победоносно в играта след някоя и друга седмица с торба с жълтици.

Още от предния сезон си личи, че се гласи яко по сценарий кой да отпадне и кой да остане и честно казано ми допада как балансират нещата. Примерно безличниците ги разкарват бързо-бързо. Замислете се, ако оставят нещата да се случват на самотек, то твърде вероятно скоро битките да станат супер неравностойни и предвидими, а шоуто скучновато. Нека ди гласят тънко, само да не става прекалено явно, че това дразни.

# 1 139
  • España
ЕлиНа е поредното доказателство , че визитките са пълна загуба на вложените ресурси за направата им и на ефирно време! То едни заявки, омешани с велики постижения по “крос -незнамсикакво…” и тнт спортни понятия ; то ще се “раздават на макс” , то ще разбиват … А единственото , което реално успяват да разбият е зрителското търпение и интерес !!!
Весито започва да ми харесва . За това , че се е докарала на Камелия Тодорова с джуки ще си замълча !

Фаворит още не мога да си избера твърдо , но АНТИ - такъв вече да - Зорница !!!!! Казали сте всичко за нея, да не повтарям.

Алекса постъпи правилно с избора си , ще бъде доста интересен играч ! За възлюбената му …. сори, но при нея даже не е любов , а обсебване ! Любовта екрасива емоция , провокираща красиви реакции и действия ….

Предположенията ми за тази вечер :
Скрит текст:
Алекса е човек на честта и ще избере да се бие срещу Гайтанов , ще изгонят Елина . После влизат и двамата ( единият на мястото на Касим , а другият по пътя на логиката в жълтото племе . Или даже и двамата в синьото ( ако Кас си тръгне , а после и някой друг след елиминационната битка )

Общи условия

Активация на акаунт