💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 374
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 200
И Зорница, как долно обсъждаше Веска и и викаше баба. За мен Веска, не е на 42 год. просто не е искала да и знаят годините, но има добро мислене от това, което видях. Зорница, голямо самочувствие го вади, на 20 год., а изглежда, като сдъвкана обувка. Когато стигне годините на Веска сиг. ще е по зле и от нея, но не само визуално, а и умствено. Тогава може да си пусне вчерашната серия и да се засрами.
Не баба.
“Бабичка“.
Сдъвкана обувка.....Joy
"Млад кон по-добър от стар кон." Какво знаеш ти!

# 1 201

Само двама от каста поздравиха Елица за рождения и ден преди 3 дни.
[/quote]

Някой написа, че Мирослава е едната. Аз вярвам, че тя е хубав човек и това, че не е развалила отношенията си с Елица ми говори много. Значи едва ли всичко е така, както показват.

Аз пък мога да кажа, че познавам един от участниците и той/тя ми каза нещо различно от това, което са казали на Дяволчето. А сега де, може пък и да е истина...или пък не. Стига бе хора.

# 1 202
  • Другата България
Какво значи само двама поздравили някого за празник?
Знаем всички начини и методи за поздрав ли?
Аз не го схващам това, следят се постовете в ИГ ли?
Ако е така, само там публично ли е начина да поздравиш някого?

# 1 203
  • София
Балабане, аз и Георги не харесвам, това не ми пречи на чувствата към Елица. Grinning
Той ми е точно селски тарикат, изражението, усмивчицата, а и как им сервира на червените умници снощи новината...

Сценарии, филми, ама много надценявате, струва ми се, актьорите. Хайде пазарлъкът на Алекса с Ралица може да е театър, ама ревовете на Елица... Че тя е готова за Оскар направо! И другите главни действащи лица, мисля, че основното си им идва отвътре, а от продукцията се възползват и побутват.

# 1 204
Гената може да не блести с високо IQ, ама ѝ го каза снощи на боркинята. Демотивирайки съотборник, тя вече саботира утрешната битка. Седнала наща да обяснява от името на цялото племе кой ще е със седем гласа на елиминация. Това беше такова омазване, че е излишно да ни убеждавате колко е бяла и добра. Даже не се и извини.

Георги няма какво да го коментираме. Предричам, че съвсем скоро предимството няма да му е необходимо.

# 1 205
  • Другата България

Заслужава си гледането.
Гошо съобщава новината за “суперпредимството“.
https://www.youtube.com/watch?v=-fL-PCuXCbg&ab_channel=NedelchoBogdanov

# 1 206
  • London
Неделчо можеше да се постарае повече .....претупал го е нещо клипа.

# 1 207
  • София
Един безплатен съвет към продукцията, защото ние можем да ги хулим, но щом гледаме значи сме малко или много фенове и те печелят от този факт.
100% съм сигурен, че се дразните как се съмняваме непрекъснато в това или онова. И ваши бивши кадри се чудят как да ви защитават онлайн.
Сами си го направихте така, вече 4 години подред. А всички знаем приказката за 'Лъжливото овчарче'
Променете се, не е късно! И не, шоуто няма да стане по-малко гледаемо. Ако искате скандали наемайте си типажите за това, ОК. Може и да се понаглася леко сценария, тук-таме, ОК. И не само тук в това шоу се прави това, но никъде другаде не се прави толкова ЯВНО, чак крещящо явно. Сменете си сценаристите и монтажистите бе хора, не е трудно!

Има огромен потенциал това предаване. За много по-висок процент/дял гледаемост, която достигате, но не изтисквате максимума от лимона. Далеч сте от това.

И не се намесвайте в самите игри, защото по този начин се дискредитирате сами и после трябва ваши кадри да ви защитават в Ютюб как ние не сме разбирали и как всичко било честно и почтено.

Правилата трябва да са ясни предварително за всички (участници и зрители). Това може, онова не може.
Игрите трябва да са съобразени така, че елиминационните битки между участниците да са равностойни. Не може да слагате крехката Илина до танка Виктория в силова битка. И още десетки подобни примери могат да се дадат.  Най-голямата глупост беше това с предимството. Още един фактор с който да влияете върху игрите.
Пъзелите трябва да са напълно еднакви и да се започва от една и съща точка. И това да се вижда и от участниците и от зрителите.
Сложете хронометър, а не Димо да отброява когато си поиска.
Предимствата за племената да се знаят предварително какви ще са и от нас зрителите и от участниците. Защото понякога предимството е огромно, друг път смешно (пак според това кого вие искате да продължи напред). А и капитаните след капитанската битка ще си направят сметката дали си струва да откажат грошовете за конкретното предимство.
Да се знае кога се дават грошове и кога не. Кога саби и кога не. Колко допълнителни гласа ще струват 100 гроша или 50 гроша или 200 гроша. Колко ще струва храната или пък имунитет. Всичко това трявба да се знае от участници и зрители преди да се случи!
Защо има двоен аршин? Мани я запазихте така с грошове и имунитет близо цял месец, а за други нищо, кучета ги яли!
Защо не предложихте сабите на Георги, защо не предложихте на Чакалов имунитет. А да не се връщам в предните сезони какви глупости имаше с Пандора и пр. тъпизми.

Къде ви е равния старт? И всъщност защо изобщо се намесвате?
Продукцията трябва да е наблюдател, а не в случая като при вас, като Зевс от Олимп, който си играе с хората/пионките на Земята.
Променете всичко това и чак тогава ще се промени и отношението към вас и продукта ви!

# 1 208
  • Варна
Скрит текст:
Представям си как Георги еднолично ще нагъва хамбургери на реката пред изгладнялото племе. Този филм вече сме го гледали. Мисля Йоанна беше ни демонстрира нагледно рекламата " ядеш и ревеш". Яде, реве, а другите гледат, текат лиги и се повъртат като изгладнели хиени.
Искам да кажа, че с това си решение Георги се закопа. Но кой каквото сам си направи...

Елица показа доста незряло поведение и липса на всякаква стратегическа мисъл за по напред в играта.
Не беше точно така. Мисля, че Катя спечели някаква битка и избра да носят храна на Йоана, която беше на реката. Йоана така и не яде, защото й беше съвестно заради племето и отказа храната след като я видя.
Може и да бъркам, но имам такъв спомен 🤔

Възможно е и аз съм позабравила различните ситуации. Спомням си само една добре наредена маса и рева на Йоана. Simple Smile

# 1 209
Дяволче, много точно! Много ме тормози рева на Елица, но определено Алекса си ми е по-неприятен от нея. Ще употребя думата "зъл", но така го чувствам. Докато Елица се тръшка, реве и реди сополи, от Алекса слушам закани и само закани. Голяма двойка. Дори и продукцията да му режисира стъпките, мисля, че не му е трудно да играе тази роля. Ако тези двамата се вземат, просто ще са като бомба със закъснител.

# 1 210
  • София
Относно това, че играят и всичко е сценарий. Аз пък това никога не съм го вярвал и не мога да го повярвам. Но съм чел на доста места за подобни твърдения.
Ето и това тръгва според мен от цялостния подход на продукцията и тяхната концепция за това как да изглежда това шоу у нас. И то като излезе духа от бутилката става страшно, ходи после го гони.

За мен нарочна/актьорска игра няма. Но според мен някои хора са вкарани с определена цел, те знаят това нещо и знаят, че ако не се придържат към характеристите за които са взети и не правят шоу, много бързо ще бъдат разкарани, защото обикновено продукцията пази цветните образи и ги побутват по-напред, стига те самите да не прекалят или да се скарат с екипа.

Т.е. това не е театър в истинския смисъл на думата. И да, игрите 100% са тежки. Никой не оспорва, че се хранят малко, че спят неудобно, че играят по 3 часа на 35 градуса жега и т.н.
Това което не ми харесва е, че няма ясни правила и че игрите не са равностойни. И другото - продукцията влияе основно със самите игри, което вече недопустимо, защото не осигурява равен старт. И нямам предвид, че ако единия не може да плува да не дават плуване (ами да се е научил да плува, какво търси там???), а че умишлено саботират трасета и конструкции, което е долно. А да се върна на плуването и останалите компоненти.
Георги е плувец, Иван е шампион по силов трибой. И имат дуел.
ОК, дайте 400 м. плуване (200 натам и 200 обратно) и скачане от кула във водата с гмуркане и после нека мъкнат по трасе тежки сандъци с вериги или гуми, все тая. 50 на 50. За финал или пъзел или стрелба/точност, но от онези стрелби за които се изисква наистина точност и умение, а не чист спортен шанс. И прекалявате с тези пъзели. Аз нямам доверие в тях заради факта, че нищо не ни се показва и няма как да сме сигурни, че няма измама. Докато няма как да измамите аудиторията или участниците ако сложите стрелба с лък или с ръка или с фунийка или мятане на топки в кош и т.н.

Толкоз по темата.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 17:38 от Diavolo

# 1 211
Гената може да не блести с високо IQ, ама ѝ го каза снощи на боркинята. Демотивирайки съотборник, тя вече саботира утрешната битка. Седнала наща да обяснява от името на цялото племе кой ще е със седем гласа на елиминация. Това беше такова омазване, че е излишно да ни убеждавате колко е бяла и добра. Даже не се и извини.

Георги няма какво да го коментираме. Предричам, че съвсем скоро предимството няма да му е необходимо.

Дано да има допълнение, да трябва да яде пред съотборниците си. Тогава ще ги заболи много, гладен да гледаш някой, как яде Grinning. Но и аз си мисля, че няма да изкара много Георги, ще му скроят шапка. Това натоварва бюджета и е за 1-2 седмици да се гледа, не и повече.

# 1 212
От снощи се чудя на кого ми напомня Зорница. На тризначките от ББ, заради същите физиономии. И междуушието и е досущ като на трите.
Колкото до Елица, не се дразня толкова на напоителната и чувствителност, колкото на авторитарния и характер. Тя дори не допусна, че има вероятност групата да не гласува за Веселина.
Голям минус и за снахата, която не пропусна да се поклони доземи на олимпийката.  Последната пък вярвала безрезервно на първата.. Въобще, червените се откроиха с колективен мозък, добре, че влезе Веселина в това тиквено село.

# 1 213
  • Другата България
Тя последната вярва безрезервно и на Зори тъпото.
Ама същото Зори после пее ли пее на Гената и Пухчо....ееех, Елица, Елица.....

# 1 214
  • София
Тиквено село Joy

Да, Веска е свеж полъх там.

Общи условия

Активация на акаунт