💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 492
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 245
На мен лично не ми се иска да влизат, защото не съм убедена в равнопоставеността им с другите, редови участници. Евгения ми е ярък пример. Усеща се един горчив привкус. Елица не знам до къде стига, но на мен като зрител не ми е нормално това, което се случва. Искам-не искам, свързвам нещата и не ми е ок. На мен. Говоря за себе си.
Обаче някой спомена, че може да очакваме Евгения да бъде следващия водещ на ИВ, да замени Ралица. Не е лишено от логика, макар че доколко е истина - не знам. Ако е истина - Кошмар!
Надявам се тази вечер да е също забавна и атрактивна. Зрителчетата сме готови на всичко!

# 1 246
Еличке, ти си ли, бре? 😂

Специално се регна да се защитиш, м? 😀

Да, аз съм. Ей сега ще ви издам победителя да ви е гадно Simple Smile))

Шегата настрана. Елица и на мен ми стана антипатична в епизода с Куков, в която се беше разплула на г*з, мляскаше грозно джанки и се държеше нагло. Тъй че въобще не съм тръгнал да я харесвам и да й адвокатствам. Това, което ме подразни, е, че при толкова кухи лейки в червеното племе се нападат основно Куков и Елица. Защо? Защото са свръх емоционални и не си крият истинските чувства зад лицемерните маски на "такта" и "благовъзпитанието", както явно е възприето в криворазбраната "цивилизация".
По принцип сте прав/а . Най-старите ми приятели запазени до ден днешен , са тези които са ме цапардосвали с истината , колкото и да ме е заболяло на момента . Но не може да ходиш по улицата и да изпляскваш всичко което ти мине през ума за "истина" на напълно непознати хора. Кой и е казал на Елица , че всички ще гласуват за Веси , та да я наранява с тази истина.

# 1 247
Ааа не, тъкмо взех да харесвам Ралица като водещ🤣 А и Димо също-толкова е страшен, че Лефтеров забрави да протестира на капитанската битка. 🤣  И мен така да ме погледнат и аз ще си мълча 🤣🤣🤣

# 1 248
  • София
Някой има ли списък с инстаграмите на участниците?
Погледнах в първия пост, но не ги видях.

Имам ги. Но е против правилата на Бг мама да се публикуват публично. 🙂

# 1 249
  • софия
Вече и Алекса не харесвам. Надявах се да постъпи мъжки, жалко.

# 1 250
  • София
Ех... Имах надежда за по-мъжки избор , но...

# 1 251
  • Където морето целува небето...
Алекса същото дъно като ревливата си половинка!

# 1 252
Приключихме с приказките за чест и достойнство, не знам защо трябваше да губим ефирно време да слушаме Алекса как се обяснява колко е честен и т.н. миналата седмица.

# 1 253
  • София
Алекса, изложи се.

# 1 254
Жалко. Ако не беше в този сезон, можеше да стигне далеч. Но не, влязъл е в сезона на турските сапунки и нереално тъпите парчета.

# 1 255
  • София
Ауу, изненадан съм. Очаквах Алекса да се прояви като мъж и да избере достоен съперник. Жалко, не постъпи достойно Алекса. Но от друга страна чисто стратегически го разбирам. Просто даде други заявки. Високопарни слова и биене в гърдите и накрая това...
Жалко за Гайтанов. Такива искам да гледам, а не карикатури като... да не изброявам.

# 1 256
Алекса е същата ниска топка като любимата си. Страхливец.

# 1 257
Ех,Гайтанов -жалко .Кадърно момче ,ама няма късмет .

# 1 258
  • Другата България
Троен спойлер за нещо, което знаят 99% от четящите и пишещите в темата.
Моля, който НЕ иска да разбира какво е казала снощната §Елица§, да не отваря.
Благодаря за разбирането.
Скрит текст:
Скрит текст:
Доволна съм, че се оказах права на 100% за това, че снощното фиаско с “Елица“  си беше чиста провокация.
Ето победителя, който тя посочи - Гайтанов, който пък отпадна в този момент. За което съжалявам.
Ще си наруши Елица договора заради БГ мама.....Joy

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 21:19 от Merri_An

# 1 259
  • Стара Загора
Алекса на умряло куче нож вади. Разочарование като ревлата.

Общи условия

Активация на акаунт