💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 513
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Не, точно обратното. От снощи малко хора го знаеха името, защото се е трило много бързо. Просто не си чела всички мнения.
Няма значение, няма проблем, дано не го върнат. Сори за момчето ама при такова положение, тц тц
Ако го върнат отиде целия сезон...

# 1 306
Тоя Алекса вече стана брутално известен още преди да се е включил в играта.Втръсна ми се ,ама до декември
 може и да го търпим .Всички него чакат ,само мъжете в Червено не го искат Sweat Smile

# 1 307
  • София
Е хубаво, Елица  сама си каза ,че ще саботира, а сега вика те смятат,че ще саботирам битката.

# 1 308
Евгения като дроб по трасето 😭

# 1 309
  • София
Я, ето го кроула на Жени

# 1 310
Ами тромавичка е Жени, но пък си плува.

# 1 311
  • София
Айде сега Михаела, мачкайте жълтички

# 1 312
  • София
Браво на Жени, за това, че успя да навакса (въпреки че не плува по-бързо от Георги Trollface)! Yellow Heart

Димо за Касим: Сякаш е състезател по бързо ходене.
Открих спорт, в който ще доминирам. Satisfied

# 1 313
Касим много интересно бяга .. както каза Димо, като "бързо ходене" Grinning

# 1 314
  • София
Елица на връщане беше дроб. Излагация за спортист.
Дребничката Мани я издуха.

# 1 315
Банда, здравейте! Изгубих първите 5 минути, някой може ли да ми каже какво е станало с Алекса и защо Гайтанов е вън?

# 1 316
Оф и тая Михаела леш😭

# 1 317
  • Другата България
Оффффф. Дяволо,
След като “изтриха много бързо“, на два пъти две различни потребителки го написаха въпросното име открито, едната беше Кротал, чиито пост ВСЕ ОЩЕ стои в темата - пост №945 от 22:48 часа. Отново казвам - поста ВСЕ ОЩЕ е в темата, почти 24 чАса, стои си, и никой не направи проблем за това. Включително и ти, Дяволо.
Сега обаче ВЕЧЕ е проблем. Защото съм го написала аз, след като прецених, че щом един пост стои, вероятно стоят и другите, които няма да си правя труда да търся, защото наистина става досадно.
За поред път ще кажа да не се  самозабравяш и да не ми вменяваш някакви измислени правила, които освен всичко друго, са с двоен аршин. Както и да вменяваш, че съм некоректна. Винаги се съобразявам, и ще го правя и занапред.

# 1 318
Айде Веске!
Еми забравете за смяна на Касим.. как ни излъгаха с промото.

# 1 319
  • София
Няма проблеми бе, писах вече.
Аз снощи като разбрах, че е имало такива драми нарочно не съм чел мнения в близките 1, 2 стр. Не го знаех името, други хора също.
Но едва ли, било е кьорфишек явно.

Общи условия

Активация на акаунт