💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 563
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Другата България
Ще го сложа в спойлер, въпреки, че е безсмислено.
Аман от претенции, и то след като втори ден се пише едно и също, от едни и същи.
Снощи не беше проблем, сега вече стана такъв.
Добре, че не се ядосвам за такива глупости.

# 1 291
  • София
Всяко решение, различно от това, което взе Алекса, би било глупаво. Той и псувните му не са ми приятни, но до Елица изглежда като Стивън Хокинг, готов да обясни теоремата си.

# 1 292
  • София
Надявам се Касим да отпадне днес и да върнат Гайтанов на негово място.

# 1 293
  • София
Аз не го знаех името.
Браво, сега всички го знаем. И ако го върнат в играта, какво правим?

# 1 294
В случая подкрепям мъжете, защото те по-рафинирано защитиха позицията си. Елица не е особено умна, извинявам се за квалификацията, но може малко по-деликатно да се изрази. Пък влезе ли това човече при тях изобщо не съм сигурна, че ще защитава нечий друг интерес, бил той и на любимата. Егоист и доста завистлив, не мисля, че е стратег, просто в него говорят комплексите. Жена му е носителка на медал от олимпиада, а той е само Алекса.

# 1 295
Дано да им се падне битка вдяване на игли, да го видим Алекса.
Колко жалка постъпка, аз не знам няма ли да го е срам да се яви на битка с тази жена.

Боже, дано да има вдяване на игли🤣🤣🤣 Ще понаучим малко сръбски псувни 🤣🤣🤣

# 1 296
  • Другата България
От снощи всички го знаеМ.
Един човек не е равен на всички, нека все пак не се самозабравяме.
Приключвам със спама.
Снощи нямаше недоволни, сега вече има.
Ами - сори. И аз не исках да знам снощи, разбрах.
Хич не очаквах, че има неразбрали все още.
Ако го върнат - чакаме го на финала.

# 1 297
Най-хубавата част от епизода са рекламите.
И тази вечер потрес.

# 1 298
  • София
Мирослава показа рогца.
Тази жена много ме разочарова. Елица каква и е? Домина? Готова е сляпо да я следва. Елица казва: ''Скачай'' и тя пита, ''От колко високо?''

Това племе няма да прокопса с такова мислене.

А, Веселина защо мълчи, след като за нейната глава става въпрос?
Срещу мъжете скача, но срещу Елица не смее една дума да каже.

# 1 299
Ох, колко да е нагла! Алекса сам си се отказа от мястото, тя ще му чисти ново в племето Joy

# 1 300
За мен очакван избор на Алекса - да му е по-лесно после. Логичен.
Като стана дума за Алекса, писна ми да слушам за него Joy

Дяволо, ок, не знаех за правилото. Намерих ги де - открих един и те излязоха всичките.

# 1 301
  • София
Eх, каква стана тя.... язък за тупането в гърдите какво достойнство притежава, а накрая - достойна и "равностойна" битка с Елина. Confused Съвсем логично беше да се отърве от силен конкурент, другият избор щеше да е глупав, но този пък не е мъжки. Да беше се изправил срещу достоен съперник и да го победи. Много ме е яд за Гайтанов!

# 1 302
Ама и аз мога да кажа,че съм Елица и че Гого ще спечели примерно. И какво? Joy всеки може да си пише каквото иска и да се представя за когото иска. На всеки трол ли трябва да вярваме

# 1 303
  • София
Ако на Елица и е толкова трудно да е без Алекса не знам защо е влязла в това предаване.
Каза, че е влязла единствено заради него, явно това е негова мечта, а тя държи да е до него.

Интересно, защо мъжете в резиденцията още са с бради, като имат възможност да се обръснат?
Аспарух и Генчо бяха с бради и във визитките си, ако не греша.

# 1 304
Беше ясно като бял ден,че ще номинират Гайтанов защото е заплаха за Алекса, тъпо понеже момчето беше добро и хора като Козмо и баба Веси са вътре, а той си тръгва!
Елица е супер издухана от ден на ден все повече започна да дразни “Гената бил решил Алекса да не влиза” тая е на някъв тежък наркотик!

Общи условия

Активация на акаунт