💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 586
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 275
Много разочароващо постъпи Алекса. Още сме в началните етапи и е пълно със силни участници, един повече или по-малко, дори и като стратегически ход не мога да го оправдая. Много щеше да ми се издигне в очите ако беше избрал силния противник.
Съжалявам, че  тащъв потенциал като на Гайтанов отиде на вятъра за сметка на Веси и Касим.

Аз смятам, че не си заслужава да коментираме снощното включване на уж Елица, явна провокация на човек, които търси внимание.

# 1 276
Елица е в Марианската падина и копае към ядрото.

# 1 277
Гената ,голям страх го гони от Алекса .На страха очите са големи.

# 1 278
И сега кво- наместо красивото момче Зорница и Елица…

# 1 279
  • Другата България
Защото снощи поне 5 човека го написаха открито точно тук, в тази тема.
СЛЕД като въпросните постове на “Елица“ бяха затрити и заметени.
И аз не го бях прочела, после така или иначе го направих по неволя.
Надали има някой неразбрал въпросното име, което така или иначе е фейк. За момента.

# 1 280
Как пък не един човек решава дали гадженцето и ще [влезе в племето? Тя на 15 ли е или? Аз съм потресена.

# 1 281
  • Пловдив
Дано да им се падне битка вдяване на игли, да го видим Алекса.
Колко жалка постъпка, аз не знам няма ли да го е срам да се яви на битка с тази жена.

# 1 282
Хайде пак двайсет минути Алекса, та Алекса.
Ще е голям смях да отпадне от Елина.

# 1 283
  • София
Интересно, защо мъжете в резиденцията още са с бради, като имат възможност да се обръснат?

# 1 284
  • Където морето целува небето...
Мине не мине и някой реши да "изпляска" името.  Колко пъти се помоли да не се коментира поста на трола/Елица?

Редактирам, че да не стане ясно кой е коментиран....

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 21:21 от Mamma Suzanna

# 1 285
  • София
Още вчера написах, че Гайтанов ще отпадне и е жалко. Обаче, в крайна сметка това е игра и си отишъл ти да спечелиш, естествено, че ще избереш да се срещнеш в битка с по-слаба конкуренция.
Просто достойното щеше да бъде, ако вчера Алекса беше избрал Гайтанов да влезе в племето. Обаче нямаше да има такава комедия Simple Smile
Но най-основното - решението на продукцията е закон.
Написах го и предния сезон, ако не и във всичките - прецакани са тези, които са лапнали въдичката и са отишли на кастинг за тази клоака (извинете ме за израза). И не само са отишли на кастинг, ами и са приели да участват.
Е, който каквото сам си направи никой друг не може!
И да кажеш, че е 1ви сезон, как да е. Дори 2ри.
Ама 4ти...

# 1 286
  • София
Генчо добра схема нарисува на Елица. Grinning

# 1 287
Ако на Елица и е толкова трудно да е без Алекса не знам защо е влязла в това предаване.

# 1 288
Интересно, защо мъжете в резиденцията още са с бради, като имат възможност да се обръснат?
Георги май си намали брадата. Simple Smile

# 1 289
Опа, Елица май не знаеше за какво си е разменил мястото Алекса?

Общи условия

Активация на акаунт