💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 877
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 710
Все си казвам повече аз Елица няма да я коментирам,не си заслужава,ама не мога бе .Това момиче сериозно няма правилна самооценка за себе си .И съм сигурна ,че ще продължи  напред заедно с онзи чехъл приятеля и, за който също съм почти сигурна ,че ще влезне при сините .Абе индийски сериал.

# 1 711
  • София
Касиме, радват се на Фейгин, защото тя ще може да те замести!

# 1 712
Прогноза - в края на седмицата Касим или Велислава ще има 100 гроша Simple Smile

# 1 713
Много комари на реката. Можеше да минат с някакъв препарат, дори и за кратко, ако стоят там, пак е кошмар, изядени са всички.
Надявам се Касим да се стегне и да направи чудо в игрите. Както и останалите. Алексата да отиде при жълтите и Евгения да му покаже кой кара влака, а Елица да изплаче очите си.

# 1 714
Нито Елица, нито Жорко очаквам да си тръгнат тази седмица.

# 1 715
Отново ужасна игра Worried

# 1 716
  • София
За съжаление и митът за земеделската снаха, която много почна да ни харесва, май върви към своето развенчаване, а именно повторение на семейния модел- присламчване към силните на деня.
Още когато беше Куков, тя нямаше проблеми с него, той се държеше добре с нея, но го номинира само защото всички го номинират, да не е различна един вид.
При мен се случи обратното, на мен ми беше симпатична, докато не виждахме нищо от нея - т.е. след визитката и първите дни, в момента, в който от нея се очакваше да прояви характер, да предприеме действие, тя не го направи и ме разочарова. От тогава не е спряла. Sweat Smile

# 1 717
  • София
Бях убедена, че ще номинират Елица, но си мислех, че ще изчакат да дойде Алекса... Не знам какво ще направи, ама изпадне, преди той да е влязъл.

# 1 718
Ахахаха .. Цветан замъкна Чакалов заедно с ринга Simple Smile
Но това му коства всички сили и Чакалов спечели решаващата точка. Хубав дуел, чист.

# 1 719
  • София
Е, Цецо се отсрами поне. Очаквам да загуби точката, но поне не на нула. Simple Smile

# 1 720
Много бързо му пада батерията на Цецо просто, иначе си е силен.

# 1 721
  • София
Хубаво Виктория и Цветан се причисляват към "силните" играчи, но за пореден път виждаме провал на Цветан на арената.

# 1 722
Касим пък чакал да бъде похвален. Той на коя планета живее? Забави ги, а Алекс му реши пъзела Thinking

# 1 723
  • София
Ех, тоя Гого бе, удоволствие да го гледаш!

# 1 724
Гого срещу Фифо е наслада за окото Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт