💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 866
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 695
Ох, Весето много ме забавлява! Жорко и той имаше попадения.

# 1 696
  • София
Кого номинираха, че пропуснах

Георги и Елица.

# 1 697
Ама Елица наистина е доста сбръчкана, на светлината на съвета си личи.

# 1 698
Много ми харесва Веси. Определено е свеж полъх в игрите. Няма нищо общо с миналогодишната Мани.

# 1 699
  • София
И какво стана сега? Елица едва ли не обвини  Веси, че тя е отнела мястото на Алекса. Баси наглото същество.

Жорката тотално се омота 😁, но пък завърши доблестно.

# 1 700
От толкова рев лицето й трябва да е екстра хидратирано🤣Какви бръчки 🤣

# 1 701
  • Стара Загора
От толкова рев лицето й трябва да е екстра хидратирано🤣Какви бръчки 🤣
Трябва да реве с главата надолу.

# 1 702
Георги се надява да спечели грошове и предимство и затова се натиска за битката.

# 1 703
За съжаление и митът за земеделската снаха, която много почна да ни харесва, май върви към своето развенчаване, а именно повторение на семейния модел- присламчване към силните на деня.
Още когато беше Куков, тя нямаше проблеми с него, той се държеше добре с нея, но го номинира само защото всички го номинират, да не е различна един вид. Сега тя Веси я преценява, ако щете чисто по женски - гадно, че едва ли ще се хареса на племето и аудиторията, че е потенциален аутсайдер и категорично отказва да й даде шанс. Нарочва я и се присламчва към потенциално силна коалиция, която да й гарантира място. Аз не мисля, че тя иска да спечели, мисля, че иска да си осигури закрила, която да й осигури оставане за определен период.
В това отношение, Генчо независимо дали заради свои облаги или не, заслужава своята червена точка за Веси- наистина се държа нормално, не беше престорено, предвид love-hate връзката му с Куков, мога да си представя какво щеше да бъде. Прав е да мисли за своето оцеляване като мъж и за племето си, като искат да го направят на маймуна, за да вкарат някакъв  дето 3 пъти сигурно отпадна, накрая уж влезе и се продаде.

# 1 704
Много добре се гласува, а Георги излезна от ситуацията много доблестно. Елица, викам да си ходи дома.

# 1 705
  • София
Обаче Елица е страшно проста, ей Богу! Веселина била виновна за всичко, включително и че Алекса не бил влязъл при тях. Rolling Eyes
Георги направи ход. Joy Като цяло са пълен цирк червените, май няма да е скучно в тяхното племе. Само се моля Елица да отпадне в петък, че е трудна за гледане и слушане.

# 1 706
Много съм разколебана, грам не ми се гледа Алекса, но пък е по-силен и интересен участник от Елина. Също така от сините не искам никой да напуска, но те пък имат спешна нужда от ново и силно попълнение, защото иначе ще са все на дъното. Та в името на играта май трябва днес сините да паднат, един от тях да изгуби елиминацията и Алекса да влезе на негово място.
Леле, червеният отбор от толкова невзрачен изведнъж как запали Grinning

Винаги ми е било интересно да наблюдавам подобно развитие в отношенията в дадена група, предполагам, че и в психологията има определен термин. Групата винаги нарочва един конкретен човек като аутсайдер, стреми се да го изолира и след това елиминира, ликува след като успее и доста по-късно осъзнава, че точно този уж аутсайдер и излишен елемент е свързващата брънка, която обединява същата тази група. Всички бяха силни и единни, когато имаха Куков (общият дразнител), сега започва разцеплението.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 21:28 от валия

# 1 707
Елица тотално се държи като надрусана мутреса. Едни такива физионимии прави - смесица м/у "добър ден, 3ти ден!" и дете идиотче с тази отворята уста нон-стоп. И как сплашва и разпорежда - хич не ми е по вкуса това поведение.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 23:17 от karmilla

# 1 708
Браво на Виктория и Мани за това, че намериха сили да свалят картите и да обединят усилия за изчистването на слабите звена от племето.

# 1 709
Кой го беше открил това, че Виктория прилича на Слави Трифонов в говора- гениално е, загледайте се само в устата й като говори. 1:1 е. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт