💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 899
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Искрено се надявах сините да паднат за да влезе силен играч - визирам Алекса . А всички там са ми симпатични по особен начин Хем ми е мъчно за Касимчето, хем знам , че трябва да си ходи .
и да искам да влезе Алексата, защото ще стане шоу . Би било пълна тъпотия да вкарат онази скучна женица.

Според мен точно така ще се случи, подозирам, че е режисирано 😁 Да изпадне някой слаб от сините и да вкарат Алекса, за да може малко да се изравнят силите между племената.
В началото червените бяха най-силни, жълтите бяха с най-много жени, а сините, е те още са много зле. Затова замениха най-слабата жена от жълтото племе със силен мъжки противник, силен мъжки противник от червените замениха с баба с джуки и сега е ред на сините, един слаб играч да си отиде и да влезе Алекса. Хем горе-долу изравнени по сила племена, хем Алекса в другия отбор, за да има любовна драма. И започват Игри на Волята.

Относно битката днес, много ме изкефи как се биха жените, евала. И Касим също. Simple Smile

# 1 951
От момите не ме е страх, а от продуцента да не му спретнат номер на Гого. Примерно да открадне кифлата на Джаферович. А от евентуално влизане на сърбина нищо добро не чакам. Не е силен и ме дразни.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 00:31 от victoria vassileva

# 1 952
Според мен двойките на сезона са ясни вече - официалната Елица и Алекса; тези, които уж са разделени Лефтеров и Мирела и зараждащата се в сезона - Вики и Цецо. Не очаквам да има други, поне не пред камера.

# 1 953
  • London
Гого и Фифо - епично! Гого е феноменален! Единствен!
Гого е като магьосник....разучих тези дни тази калистеника. Реално това е смесица от паркур и гимнастика. Изобщо не се изненадвам какво прави. Най-впечатляващия играч за мен при колумбийцитв беше именно състезател по Паркур. Катерят сте и мятат се....като магьосници тия хора. и в това време имаше яко сила защото нон стоп си на един лост. ..от интервю на Гого разбрах, че лоста в калистенията наричат Барбара. 😅 Това е  жената до него на този етап....🤸😸
С Барбара ще се справим 🤣 Въпроса е как ще го хванем като е такава светкавица. Мислете дами, мислете 🤣🤣🤣

Хах само да кажа, че според мен човека си е редовен и си харесва жени. 😉 Няма нужда да си нацепена батка и да хвърляш къчове като коч за да си 100% мъж.

Вижте Куков май е от другия бряг ....случайно видях мъжки коментари леко сластни в профила му на негови голи снимки и въпросния ги беше харесал. В това вече в доказателство....

# 1 954
  • София
Ако безполезен играч трябва да напусне "Супергероите", бих предпочела това да е Велислава, защото не само не помага, но и пречи на племето. За жалост, смятам, че ще я послушаме поне още малко.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 00:19 от La Vikinga

# 1 955
Докато му броях плочките на корема, случайно погледа кривна малко и май ще се окаже права съфорумката дето имала гадже с такъв глас, но най-истинския мъжкар, с който е била 🤣

# 1 956
  • София
Въпреки, че крайният резултат беше ясен предварително, браво на сините за играта им днес. Раздадоха се.
Очаквам, че ще номинират Касим и Велислава, в краен случай на мястото на Велислава да е някой от тройката Фегин, Мани и Илиян. Това в случай, че Касим, Гого и Велислава посочат един от тях, а другите петима не си сметнат 6те гласа и Касим се окаже с 4ри примерно.
За първата битка утре предполагам, че или и двамата червени ще се спасят или по един от племе. При всички положения очаквам син да отпадне. Иска ми се обаче да е Елица, но не ми се вярва да е тя.
Иначе при всички положения ще гледаме още рев - ако се спасят и двамата с Георги - директно на арената ще почне, защото ще е ясно, че любимия отива в друго племе. Ако тя или Георги останат за елиминационния дуел - според зависи кой е, плачът ще остане или пак за арената или за резиденцията при завръщането на Георги.

# 1 957
  • London
Може би наистина са ок. 1.70. Гледала съм снимки на Фифо извън предаването и наистина не е от най-високите. Но ако трябва да сме честни-Гого ми се струва най-дребен. Доста е слабичък и в дрехи ще си е миньон. Струват ми се добра двойка с Мани, ама засега не виждам нищо на хоризонта Simple Smile
Грешиш за тази възможна двойка. По дребнити мъже харесват едри момичета. Природата си търси баланс. Мани също е красива малка дама.
Не съм съгласна. Чудна двойка ще са с Мани. Не засичам често мъже с жени една глава над тях, направо си е грозно....

# 1 958
Може би наистина са ок. 1.70. Гледала съм снимки на Фифо извън предаването и наистина не е от най-високите. Но ако трябва да сме честни-Гого ми се струва най-дребен. Доста е слабичък и в дрехи ще си е миньон. Струват ми се добра двойка с Мани, ама засега не виждам нищо на хоризонта Simple Smile
Грешиш за тази възможна двойка. По дребнити мъже харесват едри момичета. Природата си търси баланс. Мани също е красива малка дама.
Не съм съгласна. Чудна двойка ще са с Мани. Не засичам често мъже с жени една глава над тях, направо си е грозно....
В кръга на шегата- не ги виждаш, защото не се разхождат заради предубеждения като твоето, всяко свободно време са в леглото. Лека нощ!

# 1 959
  • София
Много хубава битка беше, но чак епична и за историята твърдо не, просто защото не беше равностойна.
Втора поредна седмица Безстрашните не отиват на съвет! Уау. Браво и на Супергероите, че се бориха. Не бих казала, че Цецо се е изложил, просто се измори и нямаше въздух след точката отбелязана срещу Чакалов. Те много умно изкараха срещу него бързичкия и жилав Чакал да му изяде силиците в началото, в първия дуел още. Даже ми е интересно дали не беше тактика, Чакала да се сбие нарочно с Цецо в първия дуел в рунд 2, за да го изтощи тотално. Повториха се нещата едно към едно с онази битка с дърпането.
И като цяло - килограмите си казаха думата. Сините имат Фейгин, Велислава и Касим. Е, за какво говорим изобщо...

Абе, нямаше ли начин Гого да се биеше във всичките дуели? Сигурен съм, че резулата щеше да е 8:0 за супергероите, хихи 😁😉
Сериозно, това момче е от съвсем, съвсем друга лига! Аз от скоро заглеждам доста и колумбийския оригинал и там най-добрите атлети (нашите участници са много далеч като класа от тях) са именно шампиони по калистеника. Та Гого е за там, не за този формат. Защото там няма пародийни битки и нагласени неща.
Ако Гого спечели този сезон това ще е огромна победа за ИВ и малко от малко ще измият петното натрупано през годините. Значи Гого има само една слабост - по-бавен е в морето, защото просто няма правилна техника. Явно плуването не е неговото, но все пак плува и не е чак толкова бавен, напротив. Просто не е достатъчно добър, но не е пост от който да натрупа голям пасив. Само че водата обикновено е първи пост. Следва сушата. А там останалите мъже нямат абсолютно никакъв шанс срещу него!
Не сме го видели на пъзел, там ще е енигма. И другата неизвестност е как би се справил в игра на нерви и късмет, като някоя стрелба тип играта Андрей - Морунов от сезон 3.
Да не забравяме, че Гого загуби една игра този сезон - капитанската битка срещу Валери, където Валерката си го би и то бих казал категорично, защото Валери два пъти стана готов (заради едното паднало на пясъка парче).
Т.е. не е непобедим Гого. Няма непобедими хора.
Въпросът е, че в една многокомпонентна игра е класа над останалите. Близо до него са само Фифо и Валери. И после Чакала и донякъде Алекса. От всичко видяно. Но не виждам как може да загуби.
За мен ще е скандално, ако Гого не е на финал този сезон!

Искам да повхаля Чакалчето. Донякъде даде отпор в рунд 2 на Гого, докато не искам да оправдавам Фифо, но май ми се стори, че му влезе пясък в окото и просто нещо се случи с него. Трябва да има лайф сега, дано го запазят за да го гледам и там ще видим, дали има нещо такова или съм се заблудил.
Фифо губи четири поредни дуела срещу Гого. Два на дърпането и сега два тук. Това няма как да не повлияе на психиката и ако се срещнат по-нататък в елиминационен дуел (надявам се на финал) ще ми е много любопитно ще намери ли сили да обърне нещата.
Но едно са желанията, друго реалността. А реалността е следната. Гого е в отделна лига спрямо всички останали!
Пак ще се повторя - калистениката е един от най-тежките спортове. А този е световен шампион отборно на Нинджа Уориър. Вижте само какви неща прави в клипчета, които качва. Той е в собствена лига. Нямат шанс останалите, не че не са добри, напротив. Той може да е дребен, ама е страшно силен и още по-издръжлив. Като цяло гимнастиците са животни.

Така споменах за Чакала.
Кой още. Браво на Валери, заради победата му срещу Илиян. Касим не е съперник, моите уважения, но...
Добре, че не пуснаха Касим срещу жена, че щеше да ми стане неудобно от мъжкия пол. Касим имаше шанс само срещу Фейгин и Мирела. Ама не бих се обзаложил, че ще победи.
Браво за духа обаче. Не се предаде, даде всичко от себе си. И точно за това заслужава похвала момчето.

От жените Ралица впечатли много. Много силна, много.
Михаела ми хареса колко беше бърза по трасето.
Фейгин ми напълни душата. Ето това е битка и отпор. Браво и на Мирела разбора се. Точно техния дуел беше най-оспорвания според мен. Браво момичета! Но Фейгин е 40 кг. някъде. Момичето е втора седмица на реката и вижте само какъв отпор даде. Мирела все пак има повече килограми от нея и това се оказа решаващо. Иначе и двете са инати и дадоха всичко от себе си.

За финал - браво на всички, всеки се раздаде, който-колкото може, това бих казал. Simple Smile

# 1 960
Хреди Гого според мен има други участници, които не се падат по жени. Един ми е твърдо "да" от видяното - кои мои общи познати го следват в инстаграм и коментарите му.

Във всяко племе има по  един. В едното може и двама.

# 1 961
  • София
Кои са тези мъже? Няма нищо срамно, не виждам защо се крие, а и това ще са само слухове, защото никой не си е признал официално. Ние тук в България сме малко назад все още от тенденциите.
Аз си мисля за Куков, заради говоренето и маниерите му, за другите не мога да кажа.

# 1 962
Все забравям да попитам,онзи ден гледах Надкаста на Неделчо и Туджаров с Боби и Милен от 2 сезон ,и те не спряха да повтарят колко били ниски момчетата от жълтия отбор,а на мен не ми изглеждат да са чак толкова ниски.А те ги изкараха кинта и 20 .Та някой има ли представа колко са високи мъжете този сезон ?
Ниски са, то реално там разликите в ръста между жени и мъже са съвсем малки. Не давам на най-високия (май е Валери) повече от 175, колкото е горе-долу и Мирела.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 01:03 от Clouded Mind

# 1 963
Битката беше толкова епична, точно защото беше неравна. Ралица срещу Вики и Мани и Лефтеров срещу Касим бяха невероятни зрелища. Мирела срещу Фейгин също. И респект за Илиян, той показа и сила, и тактическа зрялост, каквито сякаш не е демонстрирал по този начин досега. Големият губещ беше... Цецо, горкия. На Цецо игрите са му или невъзможни, или супер лесни; почти няма средно положение при него.

А колкото до Гого, той отдавна не ме изненадва вече, човекът е в собствена лига на X-Men. И по принцип рядко говори, простено му е понякога да се изкаже малко в повече от нужното (не, че не е прав, но би било още по-голям плюс за него да си замълчи и този път).

# 1 964
Куков има последователи мъже, които са лгбт и коментарите са му само от мъже по стари снимки. Има и снимка, на която си личи, че пуши коз относно дискусията преди седмица и нещо.
Според мен и Илиян е гей, но това ми е от набледения само и нямам друг довод. Друг моя радар за сега не хваща. Това е на база и комуникация с приятели, соито си падат по мъже. В един момент се хващат някои детайли. Същото важи и за жените - при някои много лесно се хваща. Иначе кой с кого си ляга мен не ме бърка. Е, бърка ме ако исам за си лягаме заедно, а да се окаже,че няма как Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт