💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 138
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 965
Вече си представих картинката . Гого заровен в пясъка , тълпа мами го намират и всяка дърпа мята влачи към нейното рингче. Гого остава без мустачки , дано не остане и без..... други неща .
Дано наистина не му сринат имиджа на момчето , че тогава не знам как са законите в арабския свят - харема обща молба за развод ли подава или всяка трябва по отделно:joy:
Мисля, че съседите ме чуха да цвиля JoyJoyJoy

Дами, моля ви. Това, че един мъж не е с визия, поведение и глас на батка, не значи, че е гей.
Още малко ще гейосате всички по-слабички мъже в шоуто.

# 1 966
  • София
За съвета на Непобедимите да се изкажа.

Ами най-забавния съвет този сезон. Посмях се. Това племе трябва да го прекръстят на 'Комиците'
Георги милия сериозно се беше филмирал и си мислеше, че ще има поне 9 гласа на съвета. А може да си е казал, дали няма да дадат 200 гроша на Елица и 2 или 3 гласа накуп. Хахахаха
Елица за пореден път се държа нагло и браво на Веска, че се овладя и не избухна. Аз трудно бих се овладял при такава демонстрирана безочливост.
Браво на Георги, че прояви все пак смелост и характер и действа като капитан и лидер. Значи много важно нещо е какво се говори и обещава пред камера. Защото кажеш ли вече едно твърдо мъжко 'Да' и те чуят всички и после се отметнеш, ами това не се приема добре и се сриваш буквално за секунди. Дори и да спечелиш, всеки като те хейти след това, кел файда. Ето защо ако ще го играеш 'злодей' то бъди честен със зрителя му разказвай на синхрон какво мислиш да правиш и защо си направил този или онзи ход. А не постфактум да се обясняваш. Ама това, ама онова и т.н.
Иначе логично Елица и Жоро бяха номинирани, това им е било първата уговорка, т.е. лагера на Генчо е надделял над желанията на принцеса Елица и нейната придворна дама, Мирослава.

# 1 967
Не разбирам какво ни бърка кой с кого си ляга. Хайде да спрем това с обратните и то казано с такава категоричност. Нито са агитирали тук малки дечица, Нито са коментирали или демонстрирали. Жените като се прегръщат и милват- те какви са? Мразя и това, че слагат в резиденцията чужди хора в едно легло?! Ето това е откачено…

# 1 968
Генчо и Пух ми харесваха в началото, сега съжалявам, че Куков отпадна. Много са ми жалки тия двамата!

Генчо=Панчев
Същия жалкар!

Обаче този сезон каста е доста добър, имам си повече любимци.
Гого и Ралица на първо място засега.
Много харесвам двете сладурани Мирела и Михаела, Алекса, Чакалов, Валери, Фейгин и Мани.
Червените са ми много анти.

За много красиви жени намирам Михаела, Мирела, Ралица, Мани и донякъде онази, жената с богат мъж, забравих й името.

# 1 969
Струва ми се, че му направиха изпращането на Касим с тези високопарни слова накрая. Утре си заминава.

Жълтите мега надменни. Само Чакалчето е пичага там.

# 1 970
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Eх,тези глупаци Червените.

И жълтите,и сините изкарват слаб играч,за да влезе силен и за да се подсилят като племе. САМО червените си пазят некадърните женички,ЗАЩО? Имат ли шансове в игрите,толкова ли им се ходи на реката,толкова ли държат на номинации?
С влизането на Алекса в играта,отбора им щеше да е железен и да отвърнат на жълтите.Дори нямаше да им се наложат елиминации,та да се притесняват от комбото Алекса/Ели.
От любимо племе, страхотно много ми опротивяха,защото са прости и нямат визия за играта в дългосрочен план.

# 1 971
Изтрийте поста ми, моля:)

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 01:02 от Clouded Mind

# 1 972
На мен пък ми хареса, че не вървят по свирката на наглата истеричка. Алекс, та Алекса. За съжаление няма да отпадне обаче.
Кво лошо има да се коментира кой с кого? Кукув и за мен е най-малкото би.

# 1 973
  • София
На 90% Касим и Велислава ще са номинирани и единия от тях на 99% ще е на елиминационен дуел, не виждам как и двамата биха се спасили. Та в този ред на мисли, по-добре Елица да се спаси още на номинационната битка. Не желая да и дават още 100 гроша. Да не забравяме, че Алекса има 200 гроша, но 100 от тях трябва да са дефакто на Елица. Поне така се разбраха с Ралица при онзи толкова зле режисиран сегмент.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 00:55 от Diavolo

# 1 974
  • София
Досега не съм си позволявала да апелирам за каквото и да било в тази или в друга тема, нито съм докладвала коментари по адрес на различни участници, ако те не са дискриминиращи, нека се опитаме да избегнем хомофобията и използването на думата гей като обида, каквато не е, както и като "мерило" за мъжественост, достатъчно токсична мъжественост се лее от екрана, за да се пренася и в темата.

# 1 975
Между другото, още когато Георги се подхилкваше слабохарактерно на дебелашките шеги на Генчо за Куков, очаквах с интерес как той ще е един от следващите набелязани като по-лабилни от питбула-комбайн. И ето сега тракторът-тартор го прекара набързо и него през пангара. Добре, че Гошето е достатъчно хлъзгаво и бързичко, та се измъкна - като пак накрая си игра по свирката на Генчо, къде ще ходи. А и не се измъкна от битка; измъкна се - временно! - само от това да заеме поста на следващата Генчова персона нон грата в племето - за момента това ще бъде Елица (дето Генчо уж много рицарски я защитаваше по-рано от злия Куков каква голяма шампионка била).

А дали Генчо не бил страхливец. Ами, той е control freak. Прави се уж, че би се самопредложил да ходи на битки, но това беше по-скоро в стил - щом нямам абсолютната безапелационна авторитарна власт, значи хвърлям си оставката и се оправяйте. Което - не - за мен не е проява на смелост и мъжкарство, а на мания за контрол. Хората с мания за контрол са изпълнени със страх и фобия, че тяхната абсолютна власт може да бъде оспорена и не могат да го преживеят. Не следя разни соц. мрежи, но тук от постове оставам с впечатление, че Генчо със същата обсебеност се опитва да контролира мненията и в момента оттам, вместо да не му пука за всичко това и да си гледа спокойно живота.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 01:17 от nmuron

# 1 976
Аз мисля, че утре Елица може би ще опита да вземе 100 гроша на елиминацията. Имам усещане, че би рискувала, особено при Касим съперник.

# 1 977
  • София

Скрит текст:

"Sapka dole" е израз, който бих използвала в бъдеще, харесва ми. Bowtie
--
Ралица и приятелят ѝ:
Скрит текст:

# 1 978
Точно прегледах ИГ на Гого и забелязах, че за 4 дни е набъбнал от 2500 последователя на почти 18к. Железни сме Heart Eyes

# 1 979
  • София
Много зрители се притесняват за бъдещето на Гого в предаването, но аз смятам, че няма причина за това. Той притежава търсените качествата на един победител в риалити формат, дори точно в този риалити формат - добряк, който дори не е подозирал, че в състезанието ще е необходима и социална игра, и въпреки това е харесван от околните,  а ла Добрин (сезон 1), изтъкван е не само от съплеменниците си, но и от самата продукция като най-добре физически подготвения участник - това се случваше и с Андрей (сезон 3), и може да бъде маркетиран с нещо различно и лично негово - "българският нинджа, участвал в "Ninja Warrior"". Той би бил перфектният победител за NOVA и един много приятен събеседник в техните сутрешни предавания, Продукцията няма причина да "подлива вода" на участник като него.

Общи условия

Активация на акаунт