💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 133
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 980
Показвали ли са Гого до сега да говори?
Визитките ги изключвам,пропуснах ги.

# 1 981
  • София
Показвали ли са Гого до сега да говори?
Визитките ги изключвам,пропуснах ги.
Да, има синхрони, днес проведе и разговор с Ралица (Паскалева) на арената.

# 1 982
  • Sofia
Гого по-добре да не беше говорил с Ралица на арената.Брилянтен е по трасето,но има разни дребни детайлчета /като саморекламата му тази вечер/,дето не са моите.
Така че,дръжте си го,фенките. Mr. Green Joy

Не ми харесват на мен игри,като тази от днешния епизод.Прекалено опасни са,а не мисля,че е нужно,особено за жени.

Утре очаквам,освен Касим, и Илян да е номиниран.Предполагам,че Гого,Касим и Велислава пак за него ще гласуват.И най-вероятно Касим ще си ходи.
А така ми се ще да е Елицаа.. ooooh!

Скрит текст:
Едното племе казва кой отива на арената.
Другото племе избира кой да изправи срещу него.
И вече е въпрос на тактика на племената.
Това го разбрах, но не знаех, че могат да си избират и броя души, които да пратят. Това означава ли, че "Безстрашните" могат да изберат Чакалов и Валери да се изправят заедно срещу Гого, но не са го направили, защото не е спортсменско?
Има само по един дует в племе, и той е женски.
Биха могли да пратят срещу Гого Жени и Михаела, да.
Само срещу жени можеше.

п.п.Значи все пак сме били прави за саботажа вчера.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 03:27 от avi10

# 1 983
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Гого се очертава като победител,при това съвсем заслужено.
Само не знам как ще се справи на пъзел и може би там му е ахилесовата пета.

Oчаквам утре Касим и Велислава да са номинирани и някой от тях да отпадне. Алекса влиза при сините и се подсилват страхотно. От трите отбори,червените ще са на дъното.

# 1 984
  • София
Ако хипотетично при сините отиде Алекса вместо Касим, а малко по-късно се отърват от Велислава, то ще станат доста силно племе. Не колкото Жълтите, защото там няма нито едно слабо звено, но ще пердашат здраво червените. Ние хубаво коментирахме (аз със сигурност), че сините ще бъдат разпаднати, ама да не се окаже, че червеното племе ще бъде разформировано за втора поредна година и общо трета от за 4 години. 😮

La Vikinga,
Съгласен съм с всичко. Ако той спечели, от продукцията ще имат една голяма червена точка от мен. Такива формати трябва да се печелят от най-добре подготвените, а не от удавници като въпросния Добрин и разни политкоректни доктори...

# 1 985
  • Sunshine state
Червеното племе най-малко ми харесва, въпреки Джаферович при жълтите. Очаквам Касим да отпадне тази седмица и Алекса да влезе при сините.Гого е абсолютна машина, направо му се възхищавам.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 04:20 от Pupitka

# 1 986
  • София
Релеф!

Нинджа да те подгони!

Валери - кърви като гладиатор от Арената

Фифо към Гого: ''Нещата стават лични!''
(явно ще има още яки битки...)

# 1 987
  • Пловдив
Моля за линк към профила на Гого.

# 1 988
  • Sunshine state
Не знам дали става лично това между Фифо и Гого, ама на мен ми става еротично като ги гледам двамата на арената. 🤣😂👀
Сори за лирическото отклонение, но не се стърпях. 😁

# 1 989
  • София
Лайф 5 на Готините
освен обичайните заподозрени има включвания от Касим и Гого

==> Лайф 5 # Готините <==

Гайтанов в 'На Кафе' (не и в студиото) + коментари за драмата при Непобедимите

В 'На кафе' коментират действията на Алекса

# 1 990
Лайф 5 на Готините
освен обичайните заподозрени има включвания от Касим и Гого

==> Лайф 5 # Готините <==

Големи хвалби за Касим, голямо нещо! Все едно не съм гледала същото шоу снощи...

# 1 991
  • София
От жените Ралица впечатли много. Много силна, много
И мен адски ме впечатли. Наистина е здраво тренирана. Направо се влюбих. 1 vs 1 срещу двуметровото добиче Виктория щеше да я бие. Която пък тръшна едновременно Евгения и Михаела. Женските двубои бяха по-интересни и равностойни.

# 1 992
Генчо рече - отиваш на дуел , и Георги какво да прави отива. Иначе е следващия Куков , а той топки да даде такъв отпор няма. Хич не му беше благородна постъпката, просто го направи от страх (да добре му се получи , популистки поизми малко срама от вземането на облагите за себе си ). И не мисля , че Генчо е сформирал коалиция от добра воля и силна симпатия към него , просто видяха колко садистично, беше захапал Куков, как го преследваше , какъв психически тормоз му нанесе на всяка крачка и ги е шубе да не се окажат в тази ситуация. Мирослава за мен се оказва най-смелата там, като отказва да пее в хора. В това племе на раи няма кой да му бие дуспата , надявам се след обединението някой от отбора на жълтите

# 1 993
Ако не спечели Гого този сезон, въпреки, че сме видяли ммого малко игри, искам да спечели жена, по възможност - Рали!
Писнало ми е вече от този патриархат и да се гонят винаги жените, има много достойни от тях да спечелят.
Заявявам това от гледна точка на мъж!

# 1 994
  • София
Валери и Мирела май са двойка.

Общи условия

Активация на акаунт