💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 982
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 205
Елица сигурно ликува в момента.

# 2 206
Хубава игра! Надявам се Касим и Велислава да играят на елиминацията. Елица все пак има какво да покаже в игрите.

# 2 207
Ами симпатизирам на Мира в така създалата се ситуация, не на Джуки, какво да правя!

Само сините говорят на синхрона по време на играта - едва ли е случайно.

# 2 208
Ама може ли такова нещо, на Велислава да не й почистят мустака. Все пак е телевизионно предаване, не може така.

И под мишниците завъдила четина. Трябвало е да се подготви по-добре.

# 2 209
  • Стара Загора
Ама може ли такова нещо, на Велислава да не й почистят мустака. Все пак е телевизионно предаване, не може така.
Катя не я ли помниш?
И под мишниците завъдила четина.
Много грозно изказване.

# 2 210
Хубава игра! Надявам се Касим и Велислава да играят на елиминацията. Елица все пак има какво да покаже в игрите.
Вярно е, чакаме реването при отпадането на Алекса Joy

# 2 211
  • София
С фризьорските принадлежности на Гого ли? Grinning

# 2 212
  • London

И под мишниците завъдила четина. Трябвало е да се подготви по-добре.

Къде гледате се чудя....нищо не забелязвам, но не се вторачвам в мишници и мустаци.

# 2 213
  • Бургас
Може да има и мустак, но ми се струва, че тъмното на екрана, е подсилено и от пигментни петна, които е нормално като си изложени на нон - стоп лъчение, а на реката няма храна, какво остава слънцезащита. Не че я защитавам, но напоследък се засилиха петната й.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 12:30 от Pagocт

# 2 214
  • София
Хайде и снахичката с умствения капацитет на дъждовен червей. Алекса като дойдел и вече само те щели да побеждават, мдаа. Той Алексата е Херкулес, затова би всички в първата битка на резервите, после и във следващата... А, чакай, не беше точно така, едва хвана последния влак. Даже не е нужно да смята нещо наум, то си е пред очите и е видно.
Толкова, ама толкова много ми се иска Елина да го бие скъпоценния Алекса тогава да ги видим двете клявки.

П.П.: Грозна реакция на Елица при падането на Велислава. No Mouth

# 2 215
  • София
И аз. Ни подмишници съм видяла, ни мустаци.
Обаче не мога да спра да мисля за казаното за Станка Златева. Това сигурно ли е, или е от някоя жълта медия?

# 2 216
Касимчо:”Щом сме тук всички сме силни”🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Велислава се оказва мрази само другите племена, нейното много си го обича. Това ми хареса. Раздава се жената, тя е домакиня все пак-силната й страна е викането🤣 И забележете моля ви-тя им е била психолога на племето🤣

Гого душичката реши да се предложи и за пъзелист.  Ще го изцедят до край 🤣
Представете си го Гого на днешната игра-ще изкара няколко дни в тази поза. Бицепса дори няма да трепне 🤣 Аз ако се състезавам до него веднага ще падна, за да се настаня отпред и да си гледам на спокойствие🤣

# 2 217
  • London
Щях да повърна от споделеното за Станка. Явно спорта е здраве,  но физическо, за психическо не е задължително

Нещо съм изпуснала... Някой да разясни, ако може.

# 2 218
Такава драма ли е, че жената има окосмяване? Излагате се!

# 2 219
  • Варна
При положение, че хората са на реката при първобитни условия е съвсем нормално да са по натурални. При липса на хигиенни принадлежности и да искат не биха могли да се погрижат за себе си. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт