💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 046
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 190
Щях да повърна от споделеното за Станка. Явно спорта е здраве,  но физическо, за психическо не е задължително

# 2 191
Това което в момента казва Мирослава е грешка. Тактическа и стратегическа грешка. Саботирала си - добре, но не го разказвай с лежерен и спокоен тон на хората около теб.

# 2 192
  • София
"Веси можеше да я няма." Същото бих казала аз за Мирослава. И Веселина, и Елица, дори Зорница - за добро или лошо, са допринесли повече за формата досега, отколкото тя.

# 2 193
  • София
Не знам как Мирослава може да е толкова заблудена, подмолна и глупава. Имам чувството, че е влязла в играта само за да съдейства на Елица да се добута по-напред в игрите.

Жалко, досега имах добро мнение за Мирослава, вече падна в очите ми

# 2 194
  • София
Айде сега...нямаше грошове в предните седмици, ама специално за Елица сега ще дадат
Наистина ли обявиха, че ще дадат 50 гроша след първата битка този път? 🤯

# 2 195
Звезда има нещо в мозъка обаче.

# 2 196
Мирослава си повтаря модела вкъщи- присламчва се към някой силен. Звезделина е вторият човек с IQ над 70, след.. Генчо, да, Генчо… който се очертава в това племе. Веси е умница, но не искам да я обиждам като я причислявам там, сигурна съм, че и тя не иска.

# 2 197
  • София
Сега пък си повиших мнението за Звезделина
 Simple Smile Смислено говори. А на Зори винаги ѝ трябва повече.време да асимилира ситуацията. Grinning

# 2 198
Звезделина прояви мисловна дейност. Мирослава ми падна в очите яко, още във визитката ми стана смешно като каза, че много жени ѝ били завиждали.
Звезди за Зори - винаги ѝ трябва на Зори повече време да асимилира ситуацията. Grinning

# 2 199
Зори има голяма виелица между ушите, мхм.

# 2 200
  • Другата България
Звезда има нещо в мозъка обаче.
За разлика от Зорница.

# 2 201
И аз не мога да смеля информацията за Станка Златева. Наистина, не мога да си представя, че нормален човек може да направи такова нещо.

# 2 202
  • София
"Може би на Зори и трябва малко повече време, за да асимилира ситуацията. На Зори винаги ѝ трябва малко повече време, за да асимилира ситуацията." Smile

— Звезделина

# 2 203
  • Бургас
Мирослава, която в момента е земеделска снаха, явно никакви устни е нямала. Сега, след корекцията, са станали нормални, но пак си личи и е грозно.

# 2 204
Ама може ли такова нещо, на Велислава да не й почистят мустака. Все пак е телевизионно предаване, не може така.

Общи условия

Активация на акаунт