💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 721
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 580
Ми тя Мирелка може би не е от блестящите умове и Лефтеров е наясно с това, били са доста близки и си общуват непринудено. Как да ѝ налее акъл в главата, ако не го слуша? Grinning
На мен не ми се стори толкоз пък обидно отношението му.

Ако можеш да хванеш нейни лайфове... Не може да върже 2 думи в едно изречение. Дори за пример ще дам разговора и с Жени. Втората реши да не се занимава с липси на гънки и я отряза.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 22:59 от emiliq.nikolova88

# 2 581
И аз от неразбралите, че имам 4 гласа за мъжете. 😂 Но така или иначе три са ми напълно достатъчни. Огледах се за някоя нула, но тъй като не видях такава, не съм си трила гласовете за Георги, Куков и Гайтанов. 🙃 Чисто визуално!
А помните ли как разчленявахме мъже при първия сезон - от един глава, от друг тяло, краченце, очички. 😂😂😂

# 2 582
Напълно се абстрахирам от характерите на всички. Гласувах за Цецо, Гого и Илиян. Знам, че Цветан не е топ красавец, но съм го виждала без брада и е голям чаровник, отделно, че има много топъл поглед и изглежда кротък мъж. Гого е много красив, има симетрични черти и пропорционално тяло. Илиян има малко по-особени черти на лицето, не е красавец по калъп, но има своя чар. Той за мен е с най-привлекателното тяло, хем е трениран, хем не е твърде мускулест.

Куков също е красив мъж, много поддържан, но не е моята чаша чай. Лефтеров ми е красив, защото прилича на брат ми, Чакала е симпатяга.

Фифо въобще не ми харесва, даже се изненадвам колко е харесван визуално, далеч е от представата ми за красота, но в никакъв случай не е грозен.

Най-нелицеприятен ми е Касим, сдържах се да не го пиша досега, но направо изпитвам отвращение от него/ от такъв тип външност.

Относно височината - аз съм 173-4 см и никога не ми е пукало колко е висок даден мъж. Важно ми е да е с дълги крака спрямо ръста си.

# 2 583
  • Sofia
Дяволче, благодаря за анкетата. Simple Smile Гласувах, скромна съм - Фифо е моят човек. Simple Smile Е, вярно, кривички са му краката, но никой не е съвършен. Гого ме кефи като способности, но, визуално грам не ми допада. Валери не ми харесва, нито визуално, нито по характер. Лефтеров ми е някак женствено сладникав, а нацепените батки са ми много първични. Мирела е хубавка, но доста наивна и лековата, поне за мен.

# 2 584
  • София
Не знам къде е споделяла, че се е чувствала глупава, щом е така, явно не са един за друг младите.
В синхрон в епизода, излъчен на 19-ти септември, след разговор с Лефтеров каза: "Да, може би се чувствам подценена, защото когато някой ти повтаря колко си наивен, в един момент почваш да се питаш - аз наистина ли съм наивна, наистина ли съм глупачка? Затова в един момент осъзнах, че нямам капка увереност и самочувствие, а не бях така. Не искам да допускам пак да се случва." След което се разплака.

Видео:
Скрит текст:

# 2 585
  • София
И Касим. 😂 Всички се смяха. И аз се посмях, но с наистина добро чувство. Добре че не се предаде. Въпреки загубата, упоритостта донякъде отми срама от провала на пъзелите. Но е незлоблив и няма да го запомним с лошо, когато си тръгне... дано утре. 🤞

Хич не ми се видя незлоблив, даже напротив.  Седнал да държи сметка на Цецо??? Добре, че случи на добрия великан, някой друг хубаво можеше да му обясни какво точно е причинил на племето си.

# 2 586
Мирела и Лефтеров са се разделили месеци преди началото на предаването. Явно е, че Мирела е приключила, а Лефтеров може би не е успял. Отделно Чакалов в поста си каза, че кадрите от понеделник са изненада и за тях, така че даже да са се сваляли Мирела и Валери не са накърнили достойнството на Лефтеров като афишират отношения право пред очите му. Аз лично не съдя Мирела в случая - за мен е свободна жена, без ангажименти.

# 2 587
  • London
Е то е достатъчно в кадър да се е сваляла. Те много работи могат да кажат ....факт не ги вкарват случайно заедно. Няма случайни неща в този формат. Какво значи няколко месеца раздяла? Ако беше 5 години да повярвам, че там случайно се срещат ама след няколко месеца? Не сме от помощното училище все пак хванати.....👀🤣

# 2 588
Е то е достатъчно в кадър да се е сваляла. Те много работи могат да кажат ....факт не ги вкарват случайно заедно. Няма случайни неща в този формат. Какво значи няколко месеца раздяла? Ако беше 5 години да повярвам, че там случайно се срещат ама след няколко месеца? Не сме от помощното училище все пак хванати.....👀🤣
Поста ми касаеше само отношенията им и как аз ги виждам отстрани през моя поглед.

Няколко месеца, когато си на 21 са ... много време Simple Smile
Иначе е ясно, че и тримата не са случайно на едно място и в едно племе, бих отишъл и по-далеч и бих казал, че е дело на психолозите на Продукцията и е заложено като възможна нишка в сценария на сезона.

Иначе не мога да си обясня моята първична реакция на появата на Мирела в игрите.

# 2 589
Рових се в профила на Фифо в ИГ и открих, че е участвал с още няколко момчета в "България търси талант".

# 2 590
  • София
==> Велислава: „Игри на волята: България“ не успяха да пречупят волята ми <==

Обяснява за плацентата
Дами, слушайте как се прави шейк, има рецепта. Grinning

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 00:03 от Diavolo

# 2 591
Отделно Чакалов в поста си каза, че кадрите от понеделник са изненада и за тях, така че даже да са се сваляли Мирела и Валери не са накърнили достойнството на Лефтеров като афишират отношения право пред очите му. Аз лично не съдя Мирела в случая - за мен е свободна жена, без ангажименти.
Може би само дамите са забелязали и по точно Михаела. Имаше някакви реплики като глас само в промото за тях. Така че предполагам Жени и Ралица също ще са наясно.

Не знам защо но си мисля, че в някакъв момент Жени може да е с Мирела и евентуално Валери, тъй като го харесва. Двете са останали близки след предаването, а Михаела и Жени не, така че ме навежда на тази мисъл, пък да видим.

# 2 592
Преди епизода не мога много да коментирам, но имам следните теории: 1. Ако е вярно, че всички са изненадани, каквото и да е имало, са били достатъчно съобразителни да се поскрият от Лефтеров и не само от него. 2. Гледайки промото, ми се струва, че са снимани отдалече. Има възможност в този момент да не са предполагали, че ги заснемат. Мисля, че такова нещо се случи и при уговорките на Илиян с Мани и затова той най-нагло обясняваше на синхрони, че нищо такова не се е случвало. Просто не е знаел, че ги записват.
Все пак докато не видим епизода, не мога да дам крайна "присъда".
Като цяло си спомням колко трудно ми беше да си овладявам хормоните и влеченията на тяхната възраст. Доста често не успявах грам,  така че не мога да ги съдя прекалено строго аз лично. При всички положения кофти ситуация за Лефтеров, съжалявам го. Дали тогава е виждал, дали сега го разбира, доста неприятно. Но все пак не бих пратила Валери и Мирела в ада, защото са млади и невъздържани ...

# 2 593
  • London
Хах не мисля да раждам повече. 🤣 Мерси иначе....😱🤣

# 2 594
От къде ги намерихте тези снимки на млад Гого? Опасни сте! Joy

Гласувах за Гого и Чакалов. Има и други, които ми допадат чисто физически, но все им намирам по някой кусур. Confused

Общи условия

Активация на акаунт