💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 816
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 935
Жените са хубави, само не разбирам защо Звезди и Веси така са се обезобразили. Обосено Веси като художничка би трябвало да е естет и да има поглед за симетрия и красота, освен ако не е фенка вя Пикасо и Миро.
Снахата дорипи красива ми е противна, а Елито го спрягат за "крехка: красавица, а ва мен само нази снимка ми излиза в главата ката чуя това и реално оприличава образа и в играта:

# 1 936
  • London
Гого е много силен играч, а и като човек изглежда свестен, неслучайно е любимец на много от нас. Не знам защо обаче, имам усещането, че ще бъде пързулнат от продукцията, както беше пързулнат Валентин от миналия сезон. Close
Ееее пепел ти на езика.👀🤦😵‍💫

# 1 937
Гого и Фифо - епично! Гого е феноменален! Единствен!
Гого е като магьосник....разучих тези дни тази калистеника. Реално това е смесица от паркур и гимнастика. Изобщо не се изненадвам какво прави. Най-впечатляващия играч за мен при колумбийцитв беше именно състезател по Паркур. Катерят сте и мятат се....като магьосници тия хора. и в това време имаше яко сила защото нон стоп си на един лост. ..от интервю на Гого разбрах, че лоста в калистенията наричат Барбара. 😅 Това е  жената до него на този етап....🤸😸
С Барбара ще се справим 🤣 Въпроса е как ще го хванем като е такава светкавица. Мислете дами, мислете 🤣🤣🤣

# 1 938
Снимката на Елица все пак е направена точно след състезание по борба. Няма как да е друга. И ако трябва да съм честна, Елица може да е всякаква, но тази снимка ми носи повече радост от някоя кифленска от Инстаграм

# 1 939
  • London
Ще трябва да си сменим религията с такава, която позволява многоженство, всички го искаме! 😄😄
Чакалче, ако ни прочетеш и се появиш, покани и Гого в тоя форум. 😄😄😄😄😄
Ей палавници!😅

# 1 940
Все забравям да попитам,онзи ден гледах Надкаста на Неделчо и Туджаров с Боби и Милен от 2 сезон ,и те не спряха да повтарят колко били ниски момчетата от жълтия отбор,а на мен не ми изглеждат да са чак толкова ниски.А те ги изкараха кинта и 20 .Та някой има ли представа колко са високи мъжете този сезон ?

# 1 941
  • София
За Гого всичко сте казали, няма друг участник, чиито победи да са предизвиквали такава радост у мен. Да не говорим, че всъщност е дребен и не особено висок, което прави победите му още по-забележителни. Вече два пъти разбива Филип в единоборство. Феномен!

Вейкин (защото на това е заприличала горката Александра) продължава да изненадва приятно. Не ѝ достигнаха буквално 5 кила или дори порция здрави протеини и въглехидрати. Браво, момиче! Съжалявам, Мирела, но единствено килограмите ти биха шампионката, не се ласкай. Не виждам повод за особена гордост да ти се опъва момиче с видимо тегло 45 килограма.

И Илиян, въпреки че не ми е любимец, не мога да отрека, справи се много добре.

Ралица също даде неочаквано дълга съпротива срещу тандема. Браво.

И Касим. 😂 Всички се смяха. И аз се посмях, но с наистина добро чувство. Добре че не се предаде. Въпреки загубата, упоритостта донякъде отми срама от провала на пъзелите. Но е незлоблив и няма да го запомним с лошо, когато си тръгне... дано утре. 🤞

# 1 942
Може би наистина са ок. 1.70. Гледала съм снимки на Фифо извън предаването и наистина не е от най-високите. Но ако трябва да сме честни-Гого ми се струва най-дребен. Доста е слабичък и в дрехи ще си е миньон. Струват ми се добра двойка с Мани, ама засега не виждам нищо на хоризонта Simple Smile

# 1 943
  • London
В сините нямат една силна жена. Като чиста сила. Нямат си Жени или Ралица. Нямат и добри мъже. Илиян донякъде..Цецо височината колкото помага, толкова и пречи. Имат си един Гого. И това е.
Е, то е ясно от самото начало, че са осигурили на Джаферович най-комплексния състав, за да стигне на финал... Rolling Eyes
А за това, че напълно случайно и нечий син е в този състав, няма да отварям и дума... Stuck Out Tongue Winking Eye

Мхм има нещо гнило в Дания. И Касим типаж там няма да засечеш.😅Дано никой жълт не спечели, няма да е по-трудния начини, а по-лесния....

# 1 944
  • софия
Може би наистина са ок. 1.70. Гледала съм снимки на Фифо извън предаването и наистина не е от най-високите. Но ако трябва да сме честни-Гого ми се струва най-дребен. Доста е слабичък и в дрехи ще си е миньон. Струват ми се добра двойка с Мани, ама засега не виждам нищо на хоризонта Simple Smile
Ай ся, Мани... тук какво ято се събрахме големи, бели птици. Малко съпорт за списващите темата...Мани ( въртя очи)
  А Джаф според мен трябваше да се бие с мъжете. Тя и Кас и Илиян щеше да ги носи, като куцо пиле домат.

# 1 945
Грешиш за тази възможна двойка. По дребните мъже харесват едри момичета. Природата си търси баланс. Мани също е красива малка дама.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 02:45 от victoria vassileva

# 1 946
  • London
Не е въпроса на сити срещу гладни, както и да играят, винаги едното племе "се води" гладно. Въпроса тук е, че сините са не само по-слаби физически, но и доста по-бавни. Видя се, че тук може да се печели и без грам сила, а само ако си много бърз. Учудващо, че Фейгин и Мани също са много бавни по трасето.
ами може наистина да са гладни....аз ако ям по 100 гр ориз 3 дни и ще съм същата и по-зле.....кое му е чудното?

# 1 947
Гого освен абсолютно феноменален на терен, е и много добър като човек. Винаги позитивен, ведър, винаги ще намери добра дума за тези, които се дънят. И никакво превъзходство и надменност.
Въобще - Гого - президент, както някой писа! Blue Heart

# 1 948
  • софия
Грешиш за тази възможна двойка. По дребнити мъже харесват едри момичета. Природата си търси баланс. Мани също е красива малка дама.

Едрички казваш, идеал. Вписвам се чудно. 😁

В момента в Инста лайв на чакалчето с Лефтеров и Кас.

# 1 949
Вече си представих картинката . Гого заровен в пясъка , тълпа мами го намират и всяка дърпа мята влачи към нейното рингче. Гого остава без мустачки , дано не остане и без..... други неща .
Дано наистина не му сринат имиджа на момчето , че тогава не знам как са законите в арабския свят - харема обща молба за развод ли подава или всяка трябва по отделно:joy:

Общи условия

Активация на акаунт