💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 745
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 30
И според мене Жени ще е човекът за пъзели при жълтите. Опасявам се, че след ненаредимия пъзел на червените Георги скоро няма да посмее да се пробва пак на тази позиция, тъй че очаквам набедената за добра в това Елица да... бави червените. Касим, да ме прощава, но може само да носи куфарите... с пъзели... на Неделчо. 🤪

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 20:48 от Bilyana14.

# 31
  • София
А на Гайтанкв кой бяхте казали, че е баща му? Изглежда много възпитан на фона, на което беше писано в темата.

# 32
Касим решава пъзели не по-добре от Жени и Гошо от червените.
Жени изобщо не е за подценяване на пъзелите след школата на Дамяна Simple Smile
Шегата настрана, моите очаквания са основно тя да покрива пъзелите на Жълтите и да се справя много добре повечето пъти. Има едно много голямо предимство пред Касим - много по-спокойна е от него когато е поставена под напрежение.

Мирела се издаде в един от лайфовете точно за това - за Безстрашните човека на пъзели е Жени
Значи ще я гледаме още дълго😭💀

# 33
  • Другата България
Е, то беше ясно, че ще я гледаме още дълго с оглед килограмите, които е свалила.
В момента

По време на снимките и това, което виждаме сега

# 34
Мери, ако Жени е свалила толкова дали това значи, че е била поне 2 месеца на реката
Щото само така може да свали толкова

# 35
Куков не беше толкова лош.
Харесвам хора, които умеят да се изразяват.
Когато не се владее обаче, думите му бягат.
Аз съм съкровище за някое реалити - и под афект мога да ги редя едни такива... Joy
Бъзикам мъжа ми, че ако отидем заедно на кастинг за някое реалити, ще вземат мен, а него не.
Въпреки че той има всички качества да участва и в ИГ и във Фермата.
Аз нито съм имала село, нито съм влизала във фитнес и съм удавник във водата, но пък съм такъв дразнител, когато някой ме настъпе по кокалчето, че веднага ще ме вземат и ще издухам мъжа ми на кастинга Joy
Алекса засега ми харесва.
Жени в толкова прозрачна, че се чудя как ѝ се връзват останалите.

# 36
Мерси за темата. Гласувала съм с мнозинството този път Simple Smile

# 37
Мери, ако Жени е свалила толкова дали това значи, че е била поне 2 месеца на реката
Щото само така може да свали толкова

Абсолютно!

Яд ме е, че Куков отпадна.

# 38
  • София
Благодаря за новата тема и огромния труд по изготвянето на статистики и всички останали неща!
Гласувах за Безстрашни, Лефтеров и Гого. Илина ми направи по-скоро приятно впечатление. Куков в началото ми беше интересен, имаше заявка за пъргав ум, но май само езикът му е такъв. Жалко че така се провали. Напрягаше ме с тези обиди и няма да ми липсва. Финалните му думи бяха все едно изречени от друг човек, пълен контраст.

# 39
А Генчо като говори в синхроните, имам чувството, че са му написани предварително думите и ги е наизустил, просто няма акъл да се изразява така.

# 40
# 41
  • Вестерос
Мерси за темата!

Коя е Дамяна?

# 42
  • USA
Oт обработените снимки на Евгения,въобще не се впечатлявам,нито мога да съдя колко е свалила.
Факт е обаче,че е стояла (почти) до края (теза,не спойлер,ако ще се базираме на активност в социалните мрежи).

Не мисля,че е чак толкова добра на пъзели,а ги е назубрила кой,как се реди.Както виждаме,почти няма нови пъзели и карат със същите от сезон 1. Туджаров в Надкаст каза,че е подготвил Женя и са редили всички пъзели двамата,играни досега;)

# 43
  • Euskal Herria
Според публикуваното във вестник "Марица" Жени и водещата Ралица не се харесвали.  Не знам доколко е вярно, напоследък "Марица" повече прилича на жълта преса, отколкото на сериозна медия:
https://www.marica.bg/lajfstajl/podmolni-udari-v-igri-na-volqta- … vanaha-za-gushite

# 44
Ами то всъщност всеки участник би трябвало да се е упражнявал на пъзели, не виждам защо не са се подготвили. Все пак не им дават да редят кубче на Рубик, а пъзели като за детската градина.

Общи условия

Активация на акаунт