💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 507
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 60
Сините мрънкат ли, че са гладни?

И да мрънкат, не са го излъчвали. Виждаме и чуваме това, което й изнася на продукцията.

# 61
Дано да избегнат глупостта с Алекса при червените. Много би  било примитивно. Хората в наше време нямат време за собствените си чувства, та камо ли да искат да гледат страстите на боркинчето. Темата е преживяване, но с нови емоции. Икам Гого и Касим в резиденцията. И Касим да не трябва да плаче. Не у всеки от нас живее атлет, но у всеки има по едно малко плачещо момче или момиче.

# 62
Като гледах в анонса снощи, червените как се разпищяха и хукнаха... Кого ли посрещат така - Генчо или Алекса?
Е, Генчо. По тъмна доба кого да посрещат. 🙂

# 63
  • София
Ако всички пищят, надали е за Алекса. Simple Smile

# 64
Ако всички пищят, надали е за Алекса. Simple Smile
Ако всички пищят за Алекса боркинчето ще ги гътне.

# 65
  • Euskal Herria
Е, тя периодично напомня: "Ако Алекса беше тук..."; "Дано Алекса да дойде тук..." Grinning

# 66
  • София
Много се надявам да не вкарат Алекса при червените. Момчето е симпатяга, но не ми се гледат любовни драми.

# 67
Много се надявам да не вкарат Алекса при червените. Момчето е симпатяга, но не ми се гледат любовни драми.

и на мен хич не ми се ще да го вкарват там. искам гайтанов да влезе, симпатичен ми е засега.

# 68
  • Другата България
Познавайки манталитета на Тупарев, Алекса ще влезе точно при червените.

# 69
  • София
Мен повечето от червените и без това не са ми много симпатични. Докато, ако влезе при жълтите или сините и реши да не дава максимум от себе си, за да не ходи любимата му на реката, е тогава вече ще съм крайно разочарована.

Двамата, ако ги съберат, ще стигнат доста напред. Два гласа са си голяма сила, а стратези в тяхното племе няма.

# 70
  • София
Много неприятна беше Елица като каза на номинираните Куков и Генчо, че тя печелила и в двата случая независимо кой ще си тръгне, защото Алекса щял да влезе. Нещо подобно каза и на петобойката - вместо добре дошла й каза, че сега на нейно място можеше да е Алекса. Явно възпитанието не е силната й страна.

# 71
  • София
Много неприятна беше Елица като каза на номинираните Куков и Генчо, че тя печелила и в двата случая независимо кой ще си тръгне, защото Алекса щял да влезе. Нещо подобно каза и на петобойката - вместо добре дошла й каза, че сега на нейно място можеше да е Алекса. Явно възпитанието не е силната й страна.

Ми тя е щангистка, момичето, не й е останало време да изучи обноските (както и яденето със затворена уста).

# 72
  • София
Боркиня е. Но то все тая за конкретния случай.
И аз не искам Алекса при червените, дано не направят тази дива простотия, защото няма как да убедят драгия зрител, че не е нагласено.

😁

# 73
  • Дубай
Привет! Благодаря за новата тема!
Искрено се моля и надявам Алекса да не влезе при червените, Тупарев трябва да е мега прост да го направи,не ,че е нямало и други мега простотии,но все пак продължава да ми е интересно.
Алекса е свестен,но Елица е невъзпитана и мислеща за дупето си...ако не беше така нямале да се изцепи,че който и да си тръгне ,Алекса можел да влезе на негово място.

# 74
елица си е направо противно парче.

Общи условия

Активация на акаунт