💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 443
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Благодаря за темата!
Гласувах за Безстрашните, че ще победят - естествено винаги зависи от играта, но като цяло каквато и да е, те мисля са най-силното племе в този момент.
За капитани - мисля, че пак ще е Валери, честно казано не помня да е имало правило да не може все един да е капитан. В предишни сезони играчите си решаваха, че е честно да се редуват, а в първи продукцията им определи, че трябва да е жена няколко пъти (но то в 1ви иначе нямаше шанс жена да бъде, а и тогава бяха други правилата като цяло). Но наистина не помня продукцията да е налагала забрана за поредно капитанство - ако греша, ще се радвам да ми припомните.
При сините - залагам на Мани, а при червените - от кумова срама, че още не е гласувано за жена, а и не спират да отбелязват, че има олимпийски медалист, та може би Елица.

# 46
  • София
В анкетата посочих, че в Резиденцията ще останат "Безстрашните", а за капитан смятам, че има вероятност да изберат Чакалов и да посочат като аргумент, че искат да му покажат, че племето му има доверие и иска да го приобщи. При "Супергероите" смятам, че е вероятно Мани да си извоюва капитанското място, след като заяви, че има подобни амбиции, а и наистина е една от малкото "способни" участници в племето. Средното представяане на Мани в битките е по-добро от тези на Цветан и Виктория, взети заедно. Не знам защо се причислява към физически слабите участници - дали заради ръста си, заради това, че е част от коалиция или чисто субективно. Все едно да твърдя, че Филип е слаб физически, защото не го харесвам като човек. Trollface Ако Мани е "слаба в битките", то представянето на Цветан досега се равнява на това на Братоев от трети сезон.

Относно Куков - не съм на мнение, че не е подходящ за формата, но все пак посочих първия отговор, защото ми се стори най-положителен. Според мен не попадна на правилните хора, племето на "Непобедимите" сякаш е подбирано по... интереси.

Илина беше в предаването за фон. Благодаря на Diavolo за резюмето на интервюто на Чакалов с нея. Добре е подбрала думите си, когато е казала, че не е забавила племето, но от друга страна, с кого би се разделило точно племето на "Безстрашните", ако не с нея? Тя беше най-малко полезният участник, може би бих сравнила данните ѝ с тези на Мирела, но се сетих, че Мирела мина трасето на онази битка, на която Куков не успя да вземе ключа, впечатляващо добре, или поне наравно с жените на "Непобедимите". Коментарите за използването на прекалено много вода, доколкото помня, бяха в синхрони и в разговор между Михаела и Жени, а не аргументи на номинационния съвет. Може би имаше по-голям шанс да остане, само ако беше част от коалицията на жените, които тогава щяха да се опитат да номинират двама мъже, защото мъжете, които гласуваха срещу Илина, отново щяха да гласуват срещу нея, на база представянето ѝ, и защото Лефтеров, а може би и други покрай него, не биха гласували за Мирела, която имаше сходно представяне на това на Илина. Илина е още една участничка, облагодетелствана от факта, че участва точно в този сезон, с тези участници, и че отпадна възможно най-рано, на това се дължи и по-скоро положителното мнение за нея. Оприличавам я на Елия от трети сезон, която също отпадна първа, с разликата, че Елия щеше да е по-полезна на отбора си от опонента си - Мани. Елементът "късмет", който са обсъждали в интерювто, свързан с наличието на три ключа по време на нейната битка, не би трябвало да изненадва никого, поне не хора, които са гледали предаването. По време на битката между Мартин и Паулина миналия сезон, преброихме, че на него буквално му бяха сложили по-малко кукички, което вече е саботаж, там бяха елиминирали изцяло възможността той да има късмет. Въпреки това, не съм попадала на негови коментари относно този елемент от битката, възможно е и да го е споменал. Не смятам, че отпадналите от предаването печелят каквото и да било, опитвайки се да търсят сметка на Продукцията, това са усилия, хвърлени на вятъра. След четири сезона, следващите одобрени за участие, би трябвало да знаят къде отиват.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 00:10 от La Vikinga

# 47
По време на битката между Мартин и Елизабет миналия сезон, преброихме, че на него буквално му бяха сложили по-малко кукички, което вече е саботаж, там бяха елиминирали изцяло възможността той да има късмет. Въпреки това, не съм попадала на негови коментари относно този елемент от битката, възможно е и да го е споменал. Не смятам, че отпадналите от предаването печелят каквото и да било, опитвайки се да търсят сметка на Продукцията, това са усилия, хвърлени на вятъра. След четири сезона, следващите одобрени за участие, би трябвало да знаят къде отиват.

Битката с кукичките беше между Мартин и Паулина. Беше една от причините (заедно с бутането на Мани), поради която спрях да следя сериозно формата миналата година. Толкова очеизбождаща манипулация, която даже не се постараха да прикрият с монтаж. Много се ядосах.

# 48
  • София
Битката с кукичките беше между Мартин и Паулина. Беше една от причините (заедно с бутането на Мани), поради която спрях да следя сериозно формата миналата година. Толкова очеизбождаща манипулация, която даже не се постараха да прикрият с монтаж. Много се ядосах.
Благодаря, ще се поправя. Последната му битка на Острова на отшелника беше с Елизабет, но дуелът с Паулина беше този, по време на който категорично му беше подлята вода. Първоначално беше само предположение на зрителите, но по-късно някой показа кадър с кукичките, на който можеха да се преброят.

# 49
  • Sunshine state
И мен още ме е яд за Мартин от миналия сезон.

# 50
Както някой спомена, би било добре в анкетата за Куков да има и един отговор: Просто ми харесва 🙂

# 51
  • London
А на Гайтанкв кой бяхте казали, че е баща му? Изглежда много възпитан на фона, на което беше писано в темата.
някаква мутра от 90 те, но понастоящем доколкото разбрах човека отдавна си е редови гражданин и не се занимава с глупости.

# 52
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въпроса е коя е майка мy и откъде тези азиатски черти?
Много,много ми е симпатичен,най-хубавият от всички мъже в този сезон. И ми изглежда скромен и тих.

Неделчо,ти хубаво ни четеш,а можеш да кажеш и едно Здрасти.
Страхотно ви се получават надкастите - като нережисиран и спонтанен разговор между приятели на обща тема.

# 53
  • София
*Веселин Панчев напусна чата*

# 54
Ето ги и анкетите за качество на епизоди 11 и 12:

епизод 11  15-ти септември (бутане на кол за да се събори противника във водата)
https://www.surveymonkey.com/r/XQJJT69

епизод 12  16-ти септември  (редене на топки на лост и после двубоят на Куко и Комбайнеро
https://www.surveymonkey.com/r/MYP92VZ

Реденето на топки беше интересно,  състезанието "на Агонцев" беше агония за Кукуто и естествено никакви гаранции че не е нагласено със скриване на фунийките встрани от вярната точка.

Дърпането на кола беше интересно, но издишаше откъм обезопасяване на човека който потенциално може да бъде избухан в корема с нещо не чак толкова меко - можеха да се постараят в това отношение без кой знае какво по-нататъшно оскъпяване.

И да се върна още малко назад към варелите - от какъв зор бяха толкова близо една до друга платформите, че да може да се сбутат два отбора и съответно контузят?? Още два-три метра щяха да развалят филма ли?

# 55
Благодаря за новата тема! Мисля, че червените ще отидат в резиденцията, въпреки че съм за победа на безстрашните, а сините ще си останат на реката. Не ги виждам толкова мотивирани въпреки глада… при тях вътрешното разединение оказва най-голямо отражение

# 56
Сините мрънкат ли, че са гладни?

# 57
Здравейте. Гласувах в анкетата все ми едно кой ще отиде в резиденцията. Искам Гого и Фифо капитани. Другите не ме интересуват и Гайтанов или Алекса да влезнат от резервите.
Благодаря за прекрасната тема.

# 58
Май Алекса ще влезе при червените. Не може да надскочи себе си продуцента и това си е.

# 59
  • Euskal Herria
Като гледах в анонса снощи, червените как се разпищяха и хукнаха... Кого ли посрещат така - Генчо или Алекса?

Общи условия

Активация на акаунт