💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 360
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 135
Жени е като някаква тетка там. Не ме дразнеше особено, но вече започва да ме товари. И защо се е гримирала така, за бога?!

# 136
  • У Диспансера ...♥♥♥
Искам тоя Генчо така да ги завлече надолу тия червени, че да видят кой е аджеба слабото звено. Всички сезони все за червените бях, тая година най-противните там събрани 🤦🏻♀

# 137
  • София
Последно кой е харесал Фейгин.
Георги от червените или Гого от сините. И аз не го чух това.

# 138
Сега гледайте, как класната ги е обработила и пак ще стане капитан 🐍

# 139
от червените

# 140
  • Буркина Фасо
Касим не беше ли брадясал преди ?
сега у като кьосе

# 141
Червеният Георги(плувецът).

# 142
След този разговор между Мирела и Лефтеров, чисто като зрител, не ми се иска Мирела да е тръгнала с Валери. Очевидно много ще го заболи Митко. Той много я обича, а каквото и да си говорим, в днешно време трудно се намира човек, който да те цени така- дори и за красавица като нея.

# 143
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Валери е сигурен в съюза си с Женя,защото тя многократно,а и на синхроните е казвала,колко го харесва.
Въобще няма да е първи на пангара и Жени никога няма да гласува срещу него.
Първо ще си отидат Мирела,след нея онази русата.

# 144
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гого от червените се закачаха, че харесва Фейгин.
Другия Гого мисля към левия бряг плува 😄
Аз го харесам де, на мен ми е фаворит и не знам защо Фифо казвате, че е много добър. За мен Гого от сините е най-комплексен и е машина за мен.

# 145
Но самата социална игра в ИВ е много по-зле реализирана в сравнение с монтажа и в един Сървайвър например.

# 146
  • Другата България
Мани обаче така тънко обработва Касим...Жени, гледаш ли?
Така се прави.

# 147
Ако аз си работех професията Като Жени грима- да са ме изгонили.

# 148
Коя от жените е гадже на Борислав от миналия сезон?

# 149
  • София
Мислех, че в племето на "Безстрашните" има само един женомразец, а те се оказаха двама. Колко жалко, че за поредн път именно в това предаване ставаме свидетели на унижението и психическия тормоз над една жена, който очевидно води началото си от връзката на двамата, и не е от този формат. И на всичко отгоре целият този gaslighting и guilt-tripping е представен като защита. Човек, който омаловажава половинката си, кара я непрестанно да се чувства виновна, глупава, уверява я, че на никого не му пука за нея, всички само я изпозлват заради красотата ѝ, защото само това може да им предложи, и само той я оценява, е психологически насилник.

И ако Лефтеров е толкова сигурен, че бившата му приятелка е толкова наивна, какво говори това за него самия и за обявилия се за най-дълбокомислещ участник - Филип, и неуспеха им да я привлекат на тяхна страна? Или Мирела е човек със собствено мнение и не е толкова глупава, за колкото бе обявена, или въпросните двама мислители са просто некадърни.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 23:09 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт