💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 368
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 420
Две неща от мен.

На капитанската битка според мен ще е трудно и за тримата, особено за Виктория, която поради ръста си ще се затрудни при баланса, но пък не я отписвам, защото в момента тя е ЗДРАВО нахъсана да спечели.

Някак си смятам, че забележката на Жени към Михаела може да е прелюдие и контекст от страна на продукцията към потенциален разрив между Жени и Михаела + Ралица. Разбира се това са само предположения, но не бих се изненадал да видим обрат във взаимоотношенията.
Като че ли наистина Жени цени доста сериозно Валери, а с Мирела не виждам да имат проблем в бъдеще.

# 421
  • София
Никой не го очакваше. И Валери гледаше недоумяващо. И после се забави за малко с решението си, но не пожела да се отметне от вече дадената си дума и даде щафетата на Митко. И браво за което, защото свали тежък товар от плещите си. Сега Михаела и Ралица могат да го погнат, за Жени не съм толкова сигурен, защото го харесва, напомнял и на Ваня.
Изобщо при жълтите става много интересно ако отидат на съвет. Изобщо не се знае кой по кого ще стреля.

# 422
  • Другата България
Скрит текст:
На Боби жена му май не е продължила.....поне съдейки по факта, че не е споделила и една снимка от предаването.....😅
Като ѝ гледам капацитета може би не знае как се споделя снимка.
Туше !

Крадец такъв.

Според мен също Елина не влиза в племената.
Ще е изненада, но вероятно и Алекса не го прави, вече това започвам да си мисля.
Много започнаха да лустросват Елица, ако любимия беше влязъл, това неминуема щеше да ѝ попречи, а и става лесна мишена.

# 423
  • До сърцето...
Май само при червените няма явни коалиции? В днешния епизод мъжете им бегло се притесниха от идването на Алекса.

# 424
  • София
Не отчете възможността Лефтеров да гласува за себе си. Според мен даже не го и помисли този вариант. Затова се зарадва преждевременно. И на практика това е грешка, защото беше ясно, че в положението в което се оказа Валери ще предаде капитанската лента.
Според мен тя знаеше, че ако Валери има избор, ще откаже да бъде капитан, и наистина просто не вкара Лефтеров в уравненията си, който, ако не се лъжа, каза, че нямал да гласува за себе си и тогава Валери поиска ново гласуване. Беше повече от ясно, че Валери не иска да е капитан, и колкото и добър стратег да беше Жени, понякога не всичко зависи от убеждаващия (тя дори не се опита да го убеди, искаше ѝ се да мислят други варианти преди Михаела  Мирела да се присъединят). Мани привидно убеди Касим и той промени вота си в последния момент, Валери поне заяви от самото начало, че не иска да е капитан отново, това беше ясно за Жени, но не и за Михаела, която в опитите си да избегне капитанската роля, прие за даденост, че Валери ще се съгласи.

# 425
Виноват.

Някак си смятам, че забележката на Жени към Михаела може да е прелюдие и контекст от страна на продукцията към потенциален разрив между Жени и Михаела + Ралица. Разбира се това са само предположения, но не бих се изненадал да видим обрат във взаимоотношенията.
Като че ли наистина Жени цени доста сериозно Валери, а с Мирела не виждам да имат проблем в бъдеще.
Никой не го очакваше. И Валери гледаше недоумяващо. И после се забави за малко с решението си, но не пожела да се отметне от вече дадената си дума и даде щафетата на Митко. И браво за което, защото свали тежък товар от плещите си. Сега Михаела и Ралица могат да го погнат, за Жени не съм толкова сигурен, защото го харесва, напомнял и на Ваня.
Изобщо при жълтите става много интересно ако отидат на съвет. Изобщо не се знае кой по кого ще стреля.
Ралица ли е на дъното на този алианс според Вас?
И как оценявате възможността Валери да се окаже на мерника на мъжете и на част от дамите след днес ?

# 426
  • SF
Никой нищо не спойлва.
Аз както винаги промо не гледах, но прочетох тук, че имало плуване.
Коментират се догадки от промотата на Нова. Този сезон не са толкова зле обаче и тук масово не се познава.

Върни се 3 страници назад.
Все тая. Ако разкривате спойлери, аз съм добре заредена. Двама от участниците познавам.

# 427
  • София
Ралица ли е на дъното на този алианс според Вас?
И как оценявате възможността Валери да се окаже на мерника на мъжете и на част от дамите след днес ?
Според мен именно Ралица е на дъното на коалицията, мястото на Михаела също не ми се струва толкова сигурно, но самото племе е силно, може да не им се наложи да губят много участници преди обединението. Не мисля, че мъжете ще гласуват за Валери, докато имат възможността да гласуват за Жени, Ралица и дори Михаела.

# 428
  • София
Аз съм разочарован от Михаела. Има толкова много способности, а не желае по никакъв начин да поеме отговорност. Ако тя искаше да стане капитан имаше сериозни шансове, но пак щеше да зависи от Валери, защото Чакала и Фифо засега са в коалиция с Лефтеров и щяха да гласуват за него. Но Валери имаше шанс да я подкрепи, защото е силна. А той не искаше второ поредно капитанство и даже каза, че е хубаво да се редуват, а Михаела ядно каза, ''Тук не сме на детски лагер'' И тук според мен изгуби Валери. И жените го изгубиха... Дори Филип не се е изказвал толкова крайно.

В момента на хартия имаме:
четирите жени от една страна (които вече едва ли ще са четири)
тримата мъже от друга страна
и тук идва Валери, като плаващ глас. Валери няколко пъти каза и на синхрони, а вече и гласно, че не желае да го слагат в коалиции, момчето иска да си играе по своя си начин. Но всеки го дърпа...

Не мога да предположа какво ще стане на съвет. По-скоро ще има ново лавиране и нови съюзи. Жени би трябвало да усети, че почва да губи почва под краката си и да се преориентира. Сега ще е тест за нея и нейната стратегическа подготовка.

Не, Ралица не е била на дъното на тази коалиция. По-скоро самата Жени, защото Михаела и Ралица си станаха гъсти и като скачени съдове, все са заедно по стаи и пр. Жени трябва да усети това и да, ако може да се хване с мъжете. Отиваме на бързо разрушаване на женската коалиция, защото жените в нея влизат лошо, като слонове в стъкларски магазин. Трябва финес за тези неща. Много си повярваха нещо.

Не, за Валери няма да гласуват, защото всички го харесват, а и той все пак подкрепи Лефтеров.
Една жена ще изгърми със сигурност. Жени или Ралица. Зависи как ще се наговорят мъжете.
Ако има мъж номиниран ще е Чакалов най-вероятно. За Валери евентуално биха гласували Михаела и Ралица като наказателен вот.
Но според мен Ралица/Жени + Чакалов.
Но както писах, сложно е и ще има нови нюанси. Не бих сложил и 10 стотинки на тази прогноза.

# 429
Постоянното "Хайде по-бързо решавай, че отиваме на реката", отвратително се държаха с него и го поставиха под огромен стрес.
Щяха много повече да му помогнат, ако бяха млъкнали за малко или го бяха окуражили с давай ти можеш.
Само дето за съжаление той явно не си може. От продукцията нарочно са го взели, за да спъва и без това странно събраните сини.
Жал ми е за Касим, защото той е от хората, които никога не биха били лидери и сигурно не му е лесно в живота. Досега му беше добре под покровителството на великана Цецо. Дано не се докомплексира след участието си в Игри на волята.

# 430
Благодаря за отговора Дяволче.

# 431
  • София
Не, Ралица не е била на дъното на тази коалиция. По-скоро самата Жени, защото Михаела и Ралица си станаха гъсти и като скачени съдове, все са заедно по стаи и пр.
Но ако Валери и Мирела трябва да избират между Жени и Ралица, със сигурност биха я спасили, и жертвали Ралица, така ми се струва.

# 432
  • София
Според вас какво им дават на дивата река за ядене? Предполагам дажбите им са много ниски, но изобщо не вярвам, че не им дават никаква храна.

Доколкото помня, им дават някакви минимални дажби ориз, а преди игра - кроасани.

За мен Велислава не е толкова безполезна, е, не блести, но се справя в игрите, а и ги държи в кондиция с викане. Grinning

# 433
  • София
Esmee,
Не видях спойлер. Ако е написаното от Ла Катрала, че Елина не пускала снимки и пр. не е сигурно, защото има хора, които просто не са активни в социалните мрежи. Това не е сигурен спойлер, а само догадка. Ако е имало нещо друго не съм го видял или е било изтрито много бързо.

Много моля без спойлери!!! Към всички е това!
Има си специална тема за това.
Не разваляйте кефа на хората! Мерси! Simple Smile

# 434
Да се комплексира Касим колкото си иска! Като е бил достатъчно глупав да влезе в такъв сеирджийски формат, да си носи последствията! Огромна заявка даде и после нищо.
Целият отбор страда, но кротко си плачат и още не са му извили вратлето. Очаквам да е следващият номиниран със 7 гласа.

Общи условия

Активация на акаунт