💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 250
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 510
  • пустинен пъпеш

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 11:53 от rududu

# 511
  • London
Куков си е за някакъв вид лечение и антидепресанти. Аз на негово място щях да се покрия не да давам интервюта ....и той като Касим със заявките и после ах малелле.

# 512
  • Варна
...
Сеир, ако се перчи може да има, той и това не прави. Не знам .. според мен му е ред да си ходи.

Едва ли е правила саботажи Мани.... Толкова си може. Не изглежда особено умна честно казано. 😅
Аз си мисля, че трябва да си много прост да номинираш малко от малко отговорни хора, спортисти все пак....пред това да държиш Касим или Велислава. Сори ама който и да влезе няма да е по-различно, ако такъв пън като Касим е в играта....буквално глупак само няма да го номинира. Аз лично бих дала веднага гласа си за него.... Една седмица повече или по-малко? Какво ме грее....с него съветите са гарантирани нон стоп. 😅И без Вики и без Цветан....все тая идва и твоя ред като си все на съвет.

Непонятни са мислите продуцентски. 4 сезона гледаме предаването и научихме, че всичко се прави по предварително начертан план. Едни участници с по- главни роли, други с второстепенни. Сюжет. Всеки отпада когато реши продукцията, а не според реалните си възможности. И тази вечер вадим пуканките и гледаме филма, без да се вживяваме излишно, пък още по- малко да хабим нерви. Simple Smile

# 513
  • пустинен пъпеш
8-16;8-16;6-16;14-20 Две от  табелките на Куков с едни и същи числа?!

# 514
  • London
Обаче гледам клипчето и си давам сметка, че въпреки всичко това синьо шантаво племе ми е на сърце. 😅 А Мани как е притворила очи и притихнала в на Гого обятията ....👀😁А Гъливер и жена му бяха като родителите на Фейгин....успокояваха къдрокоска.😁😅

А Вики как привика Цветан...." Цецоооо ела тук". 😁

И насралото се дете отстрани....визирам Румцайс.🤣

# 515
  • София
8-16;8-16;6-16;14-20 Две от  табелките на Куков с едни и същи числа?!

Вероятно на обратната страна са различни комбинации.

# 516
  • Другата България
Това, което каза Мани и аз го чух. Че едно от парчетата не става, и че пращаше Цецо да види пъзела.
Вероятно съм предубедена, и наистина съм, но не бих се изненадала ако наистина има нещо сбъркано в синия пъзел. Че Касим под стрес не може да работи е факт, но вече толкова манипулации сме видели от страна на Тупарев, че изобщо това не би ме учудило. Нооо - Касим би следвало да го знае, хващайки се на това “хоро“, Тупаревско.
Иначе сините за мен бяха героите на битката, след бруталното им закъснение благодарение на Касим, не само че наваксаха благодарение на Цецо и въжето, и Вики и кошовете, но ПЪРВИ започнаха да редят пъзела. Затова ги харесвам тези хора, при тях има много силен отборен дух, въпреки несгодите, разделението, дразгите и там.....те не се предават до последно, до край се борят заедно.

# 517
Не става парчето за мястото, където го бяха сложили. Разбирам, да беше последното, но те имаха поне още десетина празни. Просто Касим не става.

# 518
Прави ми впечатление колко много от вас казват, че този пъзел се започва от рамката. Хора на кръгъл пъзел баш от рамката не се започва, защото частите не се “захващат” и  е невъзможно да знаеш коя до коя е. Рамката няма фигури и е един цвят, за това се започва от центъра - текст и картинка и накрая външните парчета се вмъкват, според това къде пасват.

Аз го казах, ама не баш така Wink
Казах, че единият може да почне от рамката докато другият реди текста, та да не гледа само вторият.
То ако не се лъжа иначе червените започнаха от ръба, а не от центъра.
Какви са били частите не съм огледала, ама не вярвам да има пъзел, в който части да не си пасват по някакъв начин ако са на точното място.

# 519
Гледам Надкаста с Неделчо и Туджаров с гост Куков Grinning предоставен ни  от  Bilyana

Туджаров и Неделчо четат нашата тема.Туджаров спомена ,че БГ Мамата са показали цифрите ,на които Куков заби.

# 520
Малко за Касим. В края на битката, когато сините се гушкаха и успокояваха, леко встрани Касим старателно си отстраняваше кожички от пръстите, при това с такова спокойствие, все едно е тираджия,  който чака да му натоварят камиона, за да потегли. Напълно несъпричастен с цялата драма,  поне на мен така ми изглеждаше.

# 521
  • София
Малко за Касим. В края на битката, когато сините се гушкаха и успокояваха, леко встрани Касим старателно си отстраняваше кожички от пръстите, при това с такова спокойствие, все едно е тираджия,  който чака да му натоварят камиона, за да потегли. Напълно несъпричастен с цялата драма,  поне на мен така ми изглеждаше.

Напротив, беше толкова смутен, че се чудеше какво да прави.

# 522
Не мисля, че е имало грешно парче в пъзела на сините. Касим дори не беше наредил половината пъзел, когато зацикли. Ако е имало намеса от страна на продукцията, то трябва доста грешни парчета да е имало. Вината си е изцяло на Касим. Имаше доста време, преди да започнат да редят червените, за да го нареди на спокойствие. Подвикванията към него започнаха, когато се видя, че и жълтите го настигат.
Ако днес влезе Веска направо спирам да гледам предаването. А както слушам в промотата как червените се питат  видяхте ли новия съквартирант май натам вървят нещата.
То бива съкатлък, ама мисля че Манка ни стига за пет сезона напред

# 523

Въжетата - никой не може да ме убеди, че тия въжета са честно омотани (тоест еднакво).

Тези дърводелци не могат ли да заоблят ръбовете на гредите? Толкова хора се изподраха. Първо е нечовешко и второ е непрофесионално.
Фродо, издишате!
Странно и как сините толкова късно дойдоха на винта и го развъртяха първи ??!! Чак синът ми беше в потрес, а той е фен и не пропуска епизод.
Явно ще трябва да го гледаме като филм, участниците каквото и да направят все тая … сценария си върви !!

# 524
Обаче гледам клипчето и си давам сметка, че въпреки всичко това синьо шантаво племе ми е на сърце. 😅 А Мани как е притворила очи и притихнала в на Гого обятията ....👀😁А Гъливер и жена му бяха като родителите на Фейгин....успокояваха къдрокоска.😁😅

А Вики как привика Цветан...." Цецоооо ела тук". 😁

И насралото се дете отстрани....визирам Румцайс.🤣

И на мен са ми най на сърце Сините 😊 А как завидях на Мани не е истина просто 🤣

Общи условия

Активация на акаунт