💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 100 773
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Значи, ако наистина това е била Елица, ама наистина, и е написала името на победителя ПУБЛИЧНО - добре, че съм пропуснала в навалицата, то това трябва да се каже на НОВА по някакъв начин. Не знам откъде може да сте сигурни, че НАИСТИНА е била тя, но ако е вярно, си трябват мерки.
Аз видях какво е написала и този, когото е посочила за победител не е в играта още и е българин. Така че, споко, инфото е подвеждащо.

Ама ти съвсем нещичко не каза:)
Ако е вярно, аз ще разцелувам продуцентите, или понеже не ги знам кои са, айде Димо Animal Snake

# 1 021
Всякакъв формат у нас се побългарява. Например, Биг Брадър - целта и смисълът на формата е да държи участниците абсолютно изолирани от външният свят. Нямат часовници, телефони, не знаят какво става отвън. Как е при нас - официално ги пускат да си ходят по участия, чела съм, че неофициално разполагат с телефони и излизат както си искат. Това обезсмисля цялата идея. По същия начин са и Игрите на волята - няма ясни правила, непрекъснато се измислят постановки, игрите много пъти са недомислени и нечестни. Също така съм сигурна, че дават някакъв минимален порцион на участниците, които са на реката. И го намирам за правилно - това, че някой се е хванал да участва в състезание не значи, че здравето му трябва да остане на реката. Ама защо лъжат? Никой не би протестирал на участниците да се осигури нещо елементарно, може да го кажат и покажат. Такъв лъжлив драматизъм не е нужен на никого. Не гледам много други такива предавания, но предполагам, че и те са конструирани по подобен начин. Ще кажа една много нелюбима моя приказка - хубава работа, ама българска.

# 1 022
Тази седмица трябва да отпадне Касим. След колобирането му утре, това ще е края. Прекалено голяма заявка даде във визитката си и не можа да я оправдае. Момчето се изчерпи с всичко, там имат нужда от силни участници. Постъпката на Георги, не беше една от умните. Плаче за две седмици река и всички ще са с/у него, но все още са в лукса.

# 1 023
  • Другата България
От толкова емоции тази вечер, забравих да похваля за първи път Трактора.
Не знам кой епизод мина днес, но пък за първи път в него той изкара наченки на мисъл и смисъл в нещо, различно от това да се почесва по .....пийп или по главата “умно“, вживявайки се като капитан, или както сам се провъзгласи тази вечер - “помощник капитан“. Визирам ситуацията с шампионката, тъкмо му се зарадвах, и той после ме опроверга при тази с Гошо. Но все пак, и двамата с Пухчо сладура някак най-сетне разбраха, че на Елица ѝ е през медала и титлата за племето, за нея е важна любовта и любимия, сметките и машинациите са направени отдавна, а ако утре или там когато стигнат до съвет Ралица я закичи с грошовете наистина СЕГА, и на двамата ще им се спихнат усмивките. Тук в това племе вече с абсолютна антипатия, гарнирана с направо противност /май няма такава дума/ пиша -100, ама не гроша, на Зорито. Освен нелицеприятна външно, десет пъти повече нелицеприятна вътрешно. Чак сега се сетих как нарече Веска “бабичка“, ама то горкото като няма нищо между ушите как да вдене, че когато тя стигне годините на тази “бабичка“  - дано го направи, че и отгоре, няма да може връзките на обувките да си върже самО. На фона на Зорка Звезда вече ми се струва съвсем нормална и поносима. Та, от това племе след Мирослава вече си имам нов фаворит - Веска. Която след толкова кратък престой изкара съвсем реална оценка за всички, трябваше ѝ много малко време, за да ги прецени кой колко “струва“.

# 1 024
  • London
Тази седмица трябва да отпадне Касим. След колобирането му утре, това ще е края. Прекалено голяма заявка даде във визитката си и не можа да я оправдае. Момчето се изчерпи с всичко, там имат нужда от силни участници. Постъпката на Георги, не беше една от умните. Плаче за две седмици река и всички ще са с/у него, но все още са в лукса.
момчето има топки и очевидно е уверен, че има капацитет да се явява на битки. Ако не беше така щеше да избере предимството, което се прави винаги основно от страх от нарочваме от племето, а не защото са големите самаряни.😁

Пони като изгледала 4 сезона от колумбийския формат ще ти кажа, че и там се гладува, поне официално...., Дали е така е друго. Разбира се в различните сезони е различен принципа на това. В някои сезони по-малко в други повече.

# 1 025
Постъпката на Георги, не беше една от умните. Плаче за две седмици река и всички ще са с/у него, но все още са в лукса.
момчето има топки и очевидно е уверен, че има капацитет да се явява на битки. Ако не беше така щеше да избере предимството, което се прави винаги основно от страх от нарочваме от племето, а не защото са големите самаряни.😁
Убеден съм, че не топките го накараха да вземе това решение. А дупето и устата Simple Smile
Както са казвали старите хора
Скрит текст:
Гъз глава затрива

Първата и втората доставка на храна, когато племето е на реката ще го направи аутсайдер малко или много.

# 1 026
  • London
Голяма работа това не е Сървайвър, всичко зависи от теб, а сит на арената си две обиколки пред останалите.😁 За мен постъпи разумно.... 🤷

Тези изкушения са от един друг формат " Ресистите" да удържиш с една дума и противопоставиш. Там точно е така ги хващат 1 по 1 и както са гладни, жадни и опърпани на границата на лудостта се почват едни изкушения. 🤣 И всичко това от сметката на голямата награда.   Да дам идея на Тупарев.....та на финал може и с 200 лева да изпрати така победителя. Добре му дошло.🤣🤭

# 1 027
  • Другата България
Merri_an, с пълното ми уважение боркинчето е в света на пагубната страст, не е нормален възрастен и това с договора маже и да мисли, че ще и се размине щото е медалист. Факт е че метлата беше светкавична. Ще изчакаме, ще видим.
Метлата е била светкавична по две причини - първо, вероятно поне 5-6 човека са докладвали моментално.
Второ, доколкото разбирам, използван е груб език, което е против правилата на форума.
На финала ще стане ясно, тоест, до финала.
Това да пише участник в предаване тук, във форума, изобщо не е прецедент. В темите за “Фермата“ се случва редовно, там пише дори самия Иван /на Андрей/. Joy
В темите за Мастършеф и Хелс Кичън също са писали участници, имало е и постове от рода на “ти мен Що пък не ме харесваш“, или “нищо не разбирате от предаването“, но никога не е издавано име на победител, или дори финалист. Или дори това какво предстои. Договорите им са бетон, нали и Чакалов го написа, надявам се да се включи по казуса.

# 1 028
Независимо, че обикновено не се прави от благородни подбуди, все пак е по-достойно да избереш предимството. Не случайно и Джаферович постъпи по тоя начин. Все пак това е капитан - макар и за кратко олицетворява властта в племето. Когато си се хванал да играеш в този формат, значи си наясно с условията и глада. Не бих си позволила пред цяло гладно племе да хапвам каквото ми душа иска, просто е грозно и нечестно. А поне, доколкото си спомням от Вип Брадър не можеш да споделяш индивидуалната си храна с останалите. Та, въпрос на характер, но аз лично не бих могла да преглътна вкусната си храна в обкръжението на гладни.

# 1 029
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не разбирам идеята на Алекса да прати слаб играч в отбора на гаджето,за да им направи битките по-сложни,освен ако не е знаел,че свободното място е при червените.

Очаквам да номинира Гайтанов като той е по-силен опонент от Елина и така на следващата битка да няма проблем да спечели.
С това,че прати Веселина,с която видимо не се разбират,вместо Гайтанов,с който пък видимо бяха все заедно, ми падна в очите. Разбирам стратегии,но го има и човешкия елемент.
Намаляха ми със симпатиите към Алекса,честно казано. Не ми е неприятен,но ми е все тази докъде ще стигне в играта. Не искам да спечели.

Веселина е карикатура. Може да не е глупава и да умее да върже 2 изречения,но на игрите е жив зян и като поведение не я харесвам(все намръщена и недоволна,все страни от другите).

Кисим да си ходи утре.

# 1 030
  • SF
Алекса праща бушон. Ако беше отишъл той в някое от племената, - той не знае в кое, -
или да прати Гайтанов ---> сигурни номинирани още на първия съвет.
Гайтанов ми е много симпатичен, но изпадна в ситуация да го избират пред по-предпочитан опонент, каквато е една жена.
Мислех, че Алекса няма да може да подреди думите заради това, че не знае как точно са окончанията на български език.
Димо каза, че това са много известни думи и така му подсказа.

Според мен Георги беше минат с 2 секунди на капитанската битка. Димо не можеше да брои едновременно и на двамата и с 2 секунди по-късно да брои за Георги.
А Жълтият си държеше кубчетата на кулата. На луди ли се направиха Димо и снимачен екип???

# 1 031
  • София
Да, Веселина е интелигентна жена, но не искам такива жени да се излагат и да се държат като изтрещели заради шоуто, защото за това са вкарани и знаейки това се правят на точно такива, че и преиграват даже. На обиталището почти не я видяхме, странеше и мълчеше, а сега изведнъж с бясна скорост напред още с влизането си. Кой прави така? Ами който е там да играе по сценарий.
Еее, Дяволо, не я съдиш справедливо жената. Тя още в началото си каза, че не може едновременно да стои права и да говори, затова се получи тази разлика в поведението - на обиталището нямаше удобства за седене, единият твърд пясък само. А в резиденцията поседна на меко, пийна кафе и й дойде приказката....Joy
Освен това, доста бързо и точно прецени кой колко струва в новото племе.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 01:31 от Reinа

# 1 032
  • Варна
Елица за два дни рязко ми стана неприятна, с тоз рев, с тази “любов” ( по спомен май бяха казали, че са заедно от година, не знам какви са тези ревове за година гаджосване), с това прехласване от страна на продукцията! Не знам, ще бъде подигравка със зрителя, ако евентуално тя спечели!

# 1 033
  • SF
Аз не мисля, че са наели актьори и са им дали сценарий.
Ако е така, браво на здравеняците! Добре се справят!

# 1 034
Иван (без Андрей) пишеше в темата за Съни бийч, не за Фермата.
На мен наистина ми е странно, че се противопоставяте на избора на Георги. Та то реално това е много по-голямо предимство - дори на реката, един участник да е винаги сит и в кондиция. Ако се беше отказал, получаваше някакво мижаво предимство, което я повлияе на крайния резултат, я не. И дори да спечелят в сряда, имат битка и в четвъртък. Кел файда, както се вика Wink

Общи условия

Активация на акаунт