💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 536
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 110
  • London
Елина не продължава, то е повече от ясно. Явно ще влязат тия двамата, единия поради навярно отпадналия Касим поради здравословни причини и другия в племето, където има отпаднал участник, възможно същото племе дори. Така мисля ....

# 1 111
  • София

Елица наистина беше много наглна снощи. Хареса ми Генчо, който беше един от малкото, които се държаха нормално с Веселина като влезе.
А за наградата на Георги - изобщо, според мен, не разбраха съотборниците му каква е, затова се радваха толкова. Ще е интересно като останат на реката.

Генчо се държа така, само защото мъжете са малцинство и му трябват още гласове. Много ми е ниско мнението за хора, които обичат да мачкат другите, когато са в силна позиция, но в момента, в когото нямат власт, започват да се мазнят и да целуват задници на същите хора, които иначе тъпчат.

Съотборниците на Гошо само се правеха, че му се радват. Не бих се учудила, ако той и Елица са номинираните. Може и във Веса да се прицелят, знам ли. Покрай чуждите излагации обаче, Генчо ще спаси задника.

# 1 112
На мен ми става жал за Алекса като гледам Елица как се тръшка. Предполагам, че и в истинския живот е същото. Вероятно в началото го е ласкаело, че тя реве за него тоест много го обича.Но в един момент ще му писне от тези истерии. За мен това не е любов.
Георги не разбра, че това не е предимство, а билет за вкъщи.
Само не разбрах защо продукцията реши да се изгаври с Касим, малко е садистично. Очевидно не става за игрите, не трябваше въобще да го вкарват.

# 1 113
Само не разбрах защо продукцията реши да се изгаври с Касим, малко е садистично. Очевидно не става за игрите, не трябваше въобще да го вкарват.

Ама Касим не е влязъл насила в играта. Сам си е повярвал и това му е проблема. В началото го харесвах и все още ми е симпатичен, но е напълно неподготвен за игрите, дори и в частта, в която се самообяви за най-добрият.

# 1 114
А да бе! Насила го е вкарал някой Касим.
Както и Елица - насила са я разделили с гаджето, а тя не може без него. Като и Жени с децата. Аман от драми и онеправдани.

# 1 115
Имам някакъв спомен, че в първи сезон Георгиос ( нещо такова беше Joy ) имаше такава награда с храна за дълго време и някакви други удобства за спане имаше. Ама какво стана после не помня.
Излезе на куц крак от играта и не можа да се възползва дълго от нея.
Имам предвид с тази награда какво стана. Няколко пъти го дадоха да яде ама след това, отказали се от наградата си или спряха да показват, че му я дават.

# 1 116
  • London
Поразгледах профилите на някои участници. От този на Елица ме блъсна в главата сръбска чалга. Е вярвайте ми подобен род музика може да ме накара да намразя някой. 🤭

# 1 117
Поразгледах профилите на някои участници. От този на Елица ме блъсна в главата сръбска чалга. Е вярвайте ми подобен род музика може да ме накара да намразя някой. 🤭

ами тя си изглежда като някой, слушащ сръбска чалга. и защо говори така, сякаш е забравила българския? някаква обсесия има това момиче.

# 1 118
Явно съм най-злобна от всички, но признавам си изпитах сатанинско удоволствие, като гледах как Елица реве. Генчо, каквито и мотиви да има, чест му прави, че я насмете. Веска много добре се ориентира в обстановката и от една страна направи точни коментари, от друга им показа силен дух, като не се хвърли на храната. Ще има още изненади от нея.

Споделям мнението, че Алекса се е продал на продукцията. Той сам сподели, че е на издръжка при Елица. Сигурно иска да допринесе нещо са семейния бюджет.

Георги още в началото показа, че е безличен. Сега видяхме какъв плазмодий е.

# 1 119
Имам някакъв спомен, че в първи сезон Георгиос ( нещо такова беше Joy ) имаше такава награда с храна за дълго време и някакви други удобства за спане имаше. Ама какво стана после не помня.
Излезе на куц крак от играта и не можа да се възползва дълго от нея.
Имам предвид с тази награда какво стана. Няколко пъти го дадоха да яде ама след това, отказали се от наградата си или спряха да показват, че му я дават.
Ами нали това казвам- контузи се и излезе твърде рано от играта за да се възползва от нея. Ако беше останал до края, вероятно щяха да ни показват как яде на реката и дразни съплеменниците си. Продукцията е убедена, че ние живеем за такива простотии.

# 1 120
Алекса трябва да е много сигурен в оставането си, за да действа така. Та той на една пипкава игра е аут. Видяхме го на първата им битка какво направи като стигна до топчетата. Нервак е. Ще им дадат онази игра с въжето и кубчетата и ще си ходи с все грошовете. Та явно има сигурност, че продължава.

А сигурни ли сме, че Алекса иска да влиза в играта или, че не е знаел в кое племе е освободеното място?Аз на негово място, след първият ѝ рев щях да се бавя до последно за влизането ми, даже не знам дали бих останала.

# 1 121
Ау, изтървала съм купона с влизането на Елица да ни хока тук.
Тя нещо на развален български говори май? От колко време е това момче, че чак да забрави родния си език покрай него?
Снощи изобщо не можах да й схвана схемите какво, защо и как си прави сметката без кръчмаря, но толкова ли е зле умствено, че да не се усеща, че може би на останалото племе не му дреме изобщо за нейния Сашко. Даже повече биха се радвали да го няма.
Хич ги няма с акъла повечето от червените. Епизода с наградата на Георги от победата в играта вчера го доказа.
Веска, дето се вика, май даже ще блесне сред тях.

# 1 122
  • София
Цецо отговаря

😮

Генчо отговаря

😊

# 1 123
Червените на реката:
Всички: Гладни сме!
Георги: Като няма хляб, яжте джанки!
Веселина /към Георги/: Стой мирно, бе! Тъкмо довършвам кръгчетата на гърба ти!
Очертава се голям купон! 😌

# 1 124
Цецо много малко краче за тоя ръст. Joy
Очаквах поне 52-ри номер.

Общи условия

Активация на акаунт