💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 515
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
То на 99% е сигурно, че ще изгони Елина, не знам защо изобщо се коментира дори. 😉

Леле, Цецо колко кила е свалил 😮

Чакала с най-големите си малки фенове... 😊

# 1 141
  • София
Това с Касим откъде тръгна? Заради промото ли, където показват нещо, а то съвсем друго в действителност. За Цецо си мислех, че пада от 3 метра височина, когато бе играта с варелите, а то коренно различно нещо се случи.

# 1 142
На Цецо още първата седмица на реката му личеше, че много е отслабнал.
По- скоро, изгубил мускулна маса.

# 1 143
Привет, хора Simple Smile
Включвам се и аз да ви чета, гледам предаването и ми е много интересно поне на този етап.
Един въпрос ме мъчи само и не знам дали не е коментирано вече - Мирела и Валери гаджета ли са станали след предаването?

# 1 144
  • София
Навсякъде пише, че са гаджета.

# 1 145
  • София
Засега не е потвърдено, не се знае.
Пише се и че се е събрала отново с бившия си (Лефтеров, за да не се пита отново). Но и това не е потвърдено.
Нарочно не бързат да си кажат веднага как е в действителност, за да има интрига, а от там и интерес и хората да им гледат сторитата и лайфовете, с надеждата да научат 'тайната'

# 1 146
Май само аз не виждам голямата сила на Алекса. И да влезе, какво да избухне, към среден играч го бие. Реално 4 други играча го биха преди тази битка, и от 3тият път успя да бие 2 направо слаби жени и един мъж. Може би има потенциал, но да е нещо УАУ не бих казала. А в интелектуално отношение си е в дупката.
За Весела нищо лошо не мога да кажа, освен че физически не е подготвена. Кофти е да се съди по външен вид. Но ми харесва, че си казва нещата в прав текст.

# 1 147
  • London
На кой са тези огромни зърна? Не е кърмачка да знаете ....🤭

# 1 148
  • София
Да не е Жени от участието и в Сървайвър, когато беше на 18, 19 години някъде?

# 1 149
Зорница

# 1 150
  • London
Да лешниковите зърна са на Зорница. Bowtie

# 1 151
На кой са тези огромни зърна? Не е кърмачка да знаете ....🤭

На безмозъчното Зори.

# 1 152
На Мирела и шарят очите. Събирането им в едно племе ще им помогне да се разберат, ако са имали нещо неизказано. Все още имат някакви чувства по между им в което няма лошо. На Лефтеров му стана кофти, че избра Валери за капитан и се почувства един вид предаден. Запазили са добрите си отношения, което е най важното за племето.

За двойката Елица и Алекса, нз как са в реалния живот, но за мен Елица наистина е обсебваща и не бих я издържал. Как е ходил този човек по състезания просто, не мога да го разбера. Най-доброто, което може да се случи е да са в различни племена. Ако ги съберат, тя ще го иска само за себе си и няма да може да разгърне потенциала си, като отборен и индивидуален играч.

Сем. Джеферович ми са антипатични. Във всяка ТВ имат абонамент, толкова ли по качествени играчи няма, а все ни ги набутват. И с изказването на Туджаров за Жени, че е помогнала на мъжа си да спечели Сървайвър ми е пълна глупост. Добре, че имаше една Йори, която мъжете ги въртеше на малкия си пръст и не знаеха, какво се случва.

# 1 153
Приятелите на Цветан от резервите са Виктория и Алекса.
Георгиос набиваше пържоли пред гладното си племе на Пустия плаж.
За мене Алекса задължително ще влезе, за да си разчиства "сметките" с Чакала.

Малко потрес 🤪 (не е спойлер):
Скрит текст:

# 1 154
  • London
Иначе като се замисля мъжете постоянно си показват гинекомастиите ...и зърната пък ние все трябва да си крием нашите.🤭

Общи условия

Активация на акаунт