💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 473
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Била е крайно афектирана, така че в такива ситуации, хората не мислят и казват истината, за да ни прецакат кефа с умисъл (вие ме обиждате и ми се присмивате, е сега и аз ще ви го върна), което е много долно. Аз се опазих и не видях името на победителя, а после спойлери не отварям естествено, но сигурно не малко хора са изгърмели и сега тръпката им няма да е същата, независимо какво твърдят.

# 1 171
  • London
Хора едва ли и 1/10 от написаното е вярно и още по-малко това би било Елица ....изумявам се как се връзвате.🤷

# 1 172
  • Буркина Фасо
Иначе като се замисля мъжете постоянно си показват гинекомастиите ...и зърната пък ние все трябва да си крием нашите.🤭
кой те спира да показваш ? Smiley

# 1 173
Аз го видях споменатия победител, но понеже искам да победи Гого, ще му стискам палци докато е в играта! Blue Heart

# 1 174
  • Пловдив
18-годишната Евгения чисто визуално ми прилича на Елица.
Иначе снощи искрено се забавлявах на епизода. Тази година сезонът ми е по-интересен от миналата. Тогава с Мани беше голяма досада, едно и също до втръсване. Сега поне има няколко интриги.

# 1 175
Аз го видях , но изобщо не мога да повярвам на написаното , още повече , изобщо не може да ми понижи интереса или тръпката към финала .
Даже на темата за спойлерите не вярвам безусловно , камоли пък тук така изтипосано .
И според мен е фейк нюз .

# 1 176
  • София
Ок, да приемем, че са ми дали погрешно инфо, което не го вярвам, но да кажем, че е така. И не е била тя. Само че това не значи, че спуснатото инфо не е вярно, защото може да се е регнал човек от екипа, който е неин фен или обикновен човек, който обаче знае кой е спечелил, също фен на Елица и не е издържал нападките тук срещу нея, заради наглото и държане и водопада от сълзи и си е казал - сега ще им разбъркам мравуняка, като им разваля кефа.
Пак ще кажа - ако това инфо се окаже истина, този човек, който и да е е изключително жалко човешко същество. Нека го прочете. И дълбоко го съжалявам. И дано в живота да е искрено щастлив (но се съмнявам, такива хора са кофти отвътре и това ги яде).

# 1 177
  • София
Diavolo, откъде ти е информацията, че това е Елица? Нейн приятел, друг участник, човек от екипа?

Постът беше твърде грамотен, а че това е победителят, хич, ама хич не го вярвам. Дори и да е била тя, името не е реално.

# 1 178
Напълно възможно да е тя.Тя тотално Out of Space в предаването.Предполагам ,че и в живота е същото куку руко.Колкото до спойлера аз го прочетох ,и ако трябва да съм честна ще бъда доволна ако се окаже верен.И с нетърпение ще гледам всъщност как се стига до този развой на събитията.

# 1 179
Дяволче , бих ти отговорила по-конкретно , но за да не се приеме като подсказка , само ще кажа , че и по други причини не вярвам .

Иначе , да , съгласна съм , че е тъпа постъпка и е точно с цел да направи напук . Склонна съм да вярвам , че е тя … явно толкова и е капацитета , тепърва ще разберем .

# 1 180
Трудно е да се запази името на победителя. Има снимачен екип, участници, свидетели на битките и т.н. Ако аз го правя предаването, бих напускал различни имена да се тиражират за победителя, така и да излезне инфо за истинския победител, ще има заблуда все още, докато не се изчистят спряганите за победа. За това според мен е по-добре да се пускат различни слухове и истината да е някъде между тях.

За сега за Андрей се знаеше много от рано, че е победителя, но и той си заслужи победата.

# 1 181
  • София
Аз мярнах "отразено" името на победителя, сигурно и това мнение вече е изтрито, и ще кажа, че не е зле, ама може и по-добре! Simple Smile

А може ли да е била наистина Елица, афектирана, да си направи "кефа" като ни нахока, а след това да е поискала да бъде изтрита, за да не я санкционират?

# 1 182
  • София
Покрай другите излагации забравих тази на петобойката, а то не беше никак малка излагация. Въпреки, че не е Сървайвър, нямам нищо против стратегиите, те са част от играта така, както е. Но не се прави така, моме. Събрала мъжете да им изпее. Тези никога няма да оставят жена и при тях винаги ще е в дъното. А жените щом надушат, че е предателка, а те ще надушат с нейните нескопосани схеми, и от там изхвърча. Та не знам какво си мисли, ама е поредната червена, пращяща от акъл. Добре, че е Елица, да я води по тъпотия в момента.

# 1 183
Аз честно казано съм в потрес какъв незаслужен хейт отнася Елица. Момичето просто си е хипер емоционално, затова и е доста нерационално понякога с думи и действия. Не заслужава тези грозни епитети.

Плюе се Елица, че не била отборен играч запади някакво емоционално изказване, в същото време хлъзгавото леке Георги, който буквално продаде племето,  едва ли не се адмирира.

Георги за мен е един от най-антипатичните участници и много ме радва как продукцията го подреди за антигерой. Неприятен ми стана още от визитката, в която се изгаври по много махленски начин с легендата Неделчо. След това типично по угоднически се скри под полата на леля Гена покрай скандала с Куков, при това с някаква много смешна надменност. Видиш ли, аз съм много позитивничък и готиничък и не понасям такива селски скандалджии в обкръжението си. За да дойде и вчерашният епизод, когато с мазната усмивчица в стил много съм умен и красив продаде племето за единия сит търбух и чакаше всички да му ръкопляскат, ама и те нали прости на кренвирш - взеха, че му ръкопляскаха, хахаха. Горкичкият обаче и той явно не разбра какъв божествен автогол си вкара. Чакам с нетърпение как ще млящи мръвки на реката, докато съиграчите му си броят джанките Grinning

п.п. Храната е само за конкретния участник и не може да бъде споделяна със съотборниците. Миналия сезон беше уточняван този въпрос.

# 1 184
  • София
За Милен инфото излезе рано, за Андрей още по-рано. Аз се пазех доколкото мога, но към края на сезон 2 някъде без да искам видях пак ей така в нарочен пост и страшно се ядосах. Иначе аз имам навика да си копирам мненията със спойлери и по традиция след края на сезона си ги чета. Включително и спойлерната тема.

Та явно този сезон ще счупят негативния рекорд с името на победителя, като ранно излязло (дано да е фейк разбира се, който и да е този победител). Жалко ще е ако е така, но сме в България все пак... Толкова им е капацитета и на продукцията и на хората за съжаление. Някои си мислят, че правят някоя забранена пакост и е много готино, а всъщност не е готино, а е долно.

Аз така съм научен, сам съм се научил по-точно. Ако има 100 човека на едно място и само 1 от тях не иска да знае какво ще се случи в последния епизод на някой филм, сериал или шоу, то Аз ще се съобразя с този 1 човек и ще оставя останалите 99 в неведение. Но това съм си аз. Има хора, които умират за това, да са първи, които ще споделят ''голямата новина'' все едно ще бъдат наградени с това. Това си е чисто и просто -->> човешката лошотия в чистия и вид. Това е истината и не се свеня да я кажа, дори и да обидя някого.

Общи условия

Активация на акаунт