💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 157
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Предният сезон не бях в темата, за да следя колко се познава, но и тогава помня, че на промотата супер много лъжеха. Почти винаги, както и този сезон, или нещо беше супер преувеличено, или ставаше точно обратното на това, което изглежда, че ще стане.

Да, именно. Така беше, но им хванахме цаката и познаваемостта беше над 80% да не кажа и по-голяма.
Туджаров и Неделчо се майтапиха с тях след това по време на надкастовете за Сървайвър.
Докато явно сега варират и хората не могат да им хванат спатиите. Понякога прилагат пак този трик ама този път няма ''обрат'' а си става именно най-логичното нещо. Друг път става обратното или нещо съвсем друго. И общо взето е малко като с шах с пешката. Но ако има физически сблъсъци, както пишете, сините имат минимален шанс.

# 1 531
  • London
Мани спокойно може да се мери с жените от жълтите, изключая Жени. Все пак е културистка. Вели също се занимава с фитнес. Фейгин е по-нежна, но пък ако са умни, да я пуснат срещу танцьорката. И Вики срещу Жени. Мисля, че може да ни изненадат сините жени. Зависи от правилата и играта де.

Не е страхлив Генчо. Просто ходовете му отидоха малко на кино. Ама пък той дали си е мислил, че въобще има право на собствени стратегии с таз продукция Grinning

Тази игра съм я гледала ....както казах при колумбийците. Не е за нежни души, не очаквам изненади. И Илиянката💁 ще развее бялото знаме и Касим ще го разнасят като пръскачка из лозе....евентуално само Вики, Цецо и Гого ако вземат точка. Мани е много дребна....наистина не я виждам и нея, а Фейгин очаквам са се разплаче.

# 1 532
  • SF
Значи... във всички теми на всички Игри на волята, най-популярните мнения са, че се искат мускули, силови битки, атлети, физически подготвени играчи и т.н.
Сега имаме Елица, която отговаря на горните качества, плюс и това, че реди пъзели, но е недолюбвана и "номинирана за изгонване от темата". Simple Smile

Понеже аз не гледам на Игри на волята като на Олимпиада, на мене отношения като тези между Елица, Алекса, Георги, Мира и съответно Генчо и т.н., ми допадат и ми се гледат. Нека има лав стори, нека има застрашени, нека тръпнат, нека чакат...
За по-интересно искам Алекса да попадне при Сините например.
Да, накрая ще се съберат с Елица в един отбор и ще им покажат къде зимуват раците, но до обединението има доста време и, надявам се, доста поводи за интересни дискусии в темата заради интересно развитие на епизодите.

Много бих искала и Гайтанов някак да се появи отново в играта. Много симпатично момче. Хубава финална реч!

# 1 533
  • София
Правилно ли видях в анонса за утре... Касим да прилага успешна хватка от класическата борба на Лефтеров Misc Alien

И съответно очакваме да падне, то обратното ми се вижда и невъзможно де.

# 1 534
Гайтанов ми направи много добро впечатление още с първоначалното представяне, после в играта и сега с напускането. Преди всичко, човек с истински собствени ценности (не по модна линия), доста по-ларж и над дребните злободневни неща в една такава игра. Както казваше един победител в едно друго предаване - успех в живота! Пък дано имаме късмет да го видим в бъдеще и в друго състезание. Макар че точно той нищо няма да загуби за себе си и ако никога отново не се пробва в подобни измислени телевизионни геройства.

# 1 535
  • София
Ами има нещо такова да. Малко парадокс се получава. НО, Елица сама си го направи. Елица обаче в началото беше сред фаворитите тук (справка анкетите в архив секцията на 1 стр.) сред мненията ни, включително и за мен. Дори и след онзи напоителен рев с битката на Резервите. Аз даже я защитих тук. И не само аз разбира се. Не малко хора, защото още тогава имаше не малко хейт.

Започна да ни писва от нея и да ни светва червената лампичка след една поредица от нарочени монтажи на продукцията как все едно я гласят за финал и победител. Във всичко е перфектна, за Царица на пъзелите я обявиха (WTF?!), трима различни човека я обявиха за достоен победител (а още сме в началото на първата фаза)?! Очаквах дори, 'Снахата' да каже, че я е сънувала като първата жена победител (ала Йоана сезон 2)
А там някъде започна и наглото и поведение. Подигравката с Куков, мляскането с храната, после пак рев и накрая избухна като започна да се прави на мутра и да праща хората на елиминации и да си избират противник. Още преди това посрещаше хладно новодошлите с думите, ''Ех, можеше сега да е Алекса'' Радваше се, че един червен ще си тръгне, а онзи ден дори им каза на всички, че нея не я интересува племето, а само Алекса?!
За 4 години такъв участник с такова мислене и поведение не е имало.
Елица, за какво си влезнала изобщо, сериозно? Да се бяхте записали за Един за друг. Супер егоист. Аз поне това виждам, сори. Откровен съм, знам че не е приятно за някои, но не желая да спестявам нищо и да бъда политкоректен.

# 1 536
  • София
Именно, ако ставаше дума за някой по-интелигентен участник, по-фин, с по-премерени маневри в племето, щях да им симпатизирам и аз и да искам да се събере двойката. А то... хванато от гората.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 01:17 от лято!

# 1 537
  • Другата България
Купонът тази вечер беше на макс!
....
Жоро стоя, погледа, пък реши че не ще да е сит , но Пух да го води все на реката, та обърна палачинката. Извади топки и на Генчо му приседна.  Отидоха му петте хода в канала, гърдите му подстачат в такт от възмущение. Като как посмя това пале да надига глава?! Голям плюс от мен за Жоро, харесвам хора с гръбнак.
Шушумигите мълчат, бичметата- трещят, купон!
....
Да си призная и моите съображения да дам един глас за постъпката на Георги са подобни. Абе изкефи ме как се опълчи на Генчо и как на Генчо му приседна. Човещинка сега! Laughing
Чудесно мнение! Поздравления!
Ако е само за “опълчването“ - да го аплодираме. Въпреки, че до момента същият Гошо имаше много възможности да се опълчи, имаше и поводи, но нямаше мисъл. И смисъл. Според него. Защото не се беше почувствал лично застрашен. Сега някак му припари, защото малко или много осъзнава, че снощната му постъпка с храната ще повлияе рано или късно негативно на двамата “големи“, особено ако се метнат на реката гладни и жадни. Звезда и Веска, а доколкото разбирам и ЗориТУ са с Генчо и Пух, само Мирослава за момента подкрепя Елица. Гошо, ако остане с голямата група, и им мляска постоянно насреща нахранен, ще е първа мишена, дори преди жените. И той си гони интереса, това не са топки, това е интерес, племето е последна грижа, както е и при Елица. От друга страна, не знам Гошо дали наистина не схваща именно интереса на олимпийката и това Алекса да влезе при тях. Освен . Те и двамата и преди формата, а и вътре - както се вижда, си правят сметките, направили са си ги, особено сърбина с тези грошове “и за Елица“. Както имат и физическа сила, стават непобедими, или поне трудно победими. Ей заради това схващане не са необходими топки, а малко поне акъл. А Гошо май го кара повече на емоция.

# 1 538
Падение на Алекса, да си избере неравностоен противник и да претендира за чест и глупостите му.
Касим си играе с търпението на своя отбор, което е достигнало до предела.
Фейгин беше брилятна, като швейцарски часовник с нейните възможности.
Георги е фурнаджийска лопата, влезне ли сърбина и курорта им свършва.
Генчо има поглед за цялата картина, пресметлив и с точно преценка.

В утрешната битка сините имат шанс стига да се групират адекватно. На такива битки 1:1, когато не разполагаш с нужния капацитет за пълноценно противопоставяне на отсрещната страна, си трябва тактика. Трябва да си пускат най-слабите на най-силните, за да могат техните силни да си взимат битка.

За мен е точното противопоставяне е :

Велислава - Женя -> точка за Жени
Виктория - Михаела -> точка за Вики
Мани - Мирела -> точка за Мани
Фейгин - Ралица -> точка за Фейгин

Касим - Филип -> точка за Филип
Манекена - Валери -> точка за Валери
Цецо - Митко -> точка за Цецо ? много трудна
Гого - Чакалов ->точка за Гого

Сини  - Жълти (5 : 3) с победа на Цецо или (4:4) с победа на Митко

# 1 539
Именно, ако ставаше дума за някой по-интелигентен участник, по-фин, с по-премерени маневри в племето, щеше да им симпатизирам и аз и да искам да се събере двойката. А то... хванато от гората.
Какъв финес от боркиня 🤣

# 1 540
  • София
На плуване е зле обаче. Като повечето борци. От спорта знам, че като цяло борците не ги бива много, много в този елемент. Алекса също е бавен във водата, Симеон в миналия сезон също. Не че не могат да плуват. Просто не е това тяхното.
Днес Мани например показа и по-добра скоростна издръжливост от нея. Беше свежа, а Елица едвам дишаше.
А за пъзелите аз винаги си имам и задни мисли, защото лесно се манипулират. Не мога да вярвам на продукцията, която много пъти е лъгала именно с тези пъзели. И няма как да знаем, дали не са и показали какво да прави на даден пъзел по време на синхроните, когато ги дърпат и си говорят сами. И т.н.

# 1 541
  • Варна
Скрит текст:
И аз смятам, че Мирослава целенасочено не нареди пъзела. Елементарен е.

След толкова създадени ситуации покрай Алекса за мен ще бъде потрес ако той не влезе като пълноправен член на племе. Въпросът сега е дали ще го заредят с още грошове след като елиминира Елина . Това си мисля, колко подкрепен и подплатен ще бъде в сравнение с другите участници, и какво преимущество ще му даде това в играта. Ще може да си купи имунитет, гласове,облаги. Все плюсове. Simple Smile
Все плюсове, "имунитет, гласове, облаги", които съвсем чисто и законно си ги изкара. Никой не му ги е подарил незаслужено. Чакалов не прие офертата и не поиска да се пазари, не посмя.
Генчо страхливецът що не му дадоха нещо на капитанска битка хаха толкова се изложи. Аспарух големият силен и също толкова страхлив "мъж" днес в морето с жилетка жднб... На какъв точно дуел от ИВ тия двамата ще спечелят...

Ако Генчо и Аспарух се налага да продължат в играта съм сигурна, че ще им дадат игри точно според възможностите им. Варианти има. Всеки ще излезе като му свършат часовете да се изявява в праймтайма.

Не посочвам силни и слаби участници , и се въздържам да коментирам доколко някой участник е слабо звено, защото се нагледах на реалности които по принцип ми се струваха невъзможни. В това конкретно предаване всеки е способен да елиминира всеки. В това се убедих след гледането на сезон 3.

Сега си гледам " филма", пия си пиенето, не се втелясвам, не ме бъркат спойлерите и ми е все тая кой точно ще бъде победител. Simple Smile

# 1 542
В утрешната битка сините имат шанс стига да се групират адекватно. На такива битки 1:1, когато не разполагаш с нужния капацитет за пълноценно противопоставяне на отсрещната страна, си трябва тактика. Трябва да си пускат най-слабите на най-силните, за да могат техните силни да си взимат битка.

За мен е точното противопоставяне е :

Велислава - Женя -> точка за Жени
Виктория - Михаела -> точка за Вики
Мани - Мирела -> точка за Мани
Фейгин - Ралица -> точка за Фейгин

Касим - Филип -> точка за Филип
Манекена - Валери -> точка за Валери
Цецо - Митко -> точка за Цецо ? много трудна
Гого - Чакалов ->точка за Гого

Сини  - Жълти (5 : 3) с победа на Цецо или (4:4) с победа на Митко
Ралица е културистка и мускул до мускул. Може Фейгин да не успее да я бие. Звеното Цецо също е съмнително.
Иначе чух от анонса, че Касим се бие с Лефтеров.

# 1 543
  • софия
Искам утре сините да паднат. Колкото и да са ми на сърце, това трябва да се случи и Касим да се прибира. За първи път се сблъсквам с такъв участник. Хем ми е мил, защото го виждам как се раздава на макс, хем не искам останалите да страдат заради него. Може би защото няма злоба в това момче. За това са и симпатиите ми. Днес също се видя, че всъщност Алекс нареди пъзела, Касим пак правеше грешка след грешка. Според мен Георги просто се уплаши от номинация и за това врътна дупарата.  Не мисля, че има този потенциал да вижда 3-4 хода напред. Поредната мишчица гризанка. И много, ама ужасно много съм разочарована от Алекса. Мамка му, къде под ягодите отидоха тез неща чест и достойнство.  Всъщност той не ми е виновен. Вината си е само моя, че още вярвам и се надявам, че съществува рицарството и достойното мъжко поведение.

Допълвам, че забравих. Одеве изгледах лайфа на Чакалов, Лефтеров, Фифо и бившата на Лефтеров (сори, но постоянно забравям имена) Та всички чакаха с нетърпение да гледат утрешната битка, било епично. И най-вече това, което е направил Касим. И четиримата се изказаха с много ласкави думи за него.

# 1 544
  • На морето!
И аз се надявам Касим да си ходи. След него Виктория и след нея Цецо. Това са най-слабите участници. Фейгин и Гого постоянно наваксат техните слабости и накрая остават неоценени и гладни

Общи условия

Активация на акаунт