💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 159
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 995
Погледах малко от лайфа снощи и се посмях с Чакалов. Питаха ги колко са високи и той отговори: всички сме високи, тоест всички сме ниски около 1.75 🤣
Между другото винаги след края на сезона отседявам всички участници, но Гого ще си го оставя. ❤ Мисля да му предложа брак 😃

# 1 996
на мен пък никоя жена не ми изпъква, еле па да е по-добра от силните мъже. та ще е доста изсмукано от пръстите, ако спечели жена.
фифо обаче взе да бледнее пред гого....Wink относно това което каза гого на съвета вчера - и на мен не ми хареса въобще. имам някакво усещане обаче, че са го накарали да говори такива неща, защото хич не ми мяза на хвалипръцко. но знае ли човек.

# 1 997
Не е хвалипръцко. Чешит е.

# 1 998
относно това което каза гого на съвета вчера - и на мен не ми хареса въобще. имам някакво усещане обаче, че са го накарали да говори такива неща, защото хич не ми мяза на хвалипръцко. но знае ли човек.
На записа в Инстаграм съвсем нормално си говореше. Скромно и по същество, с леко чувство за хумор. Иначе там на място си е надъхване, на мен въобще не ми направи лошо впечетление и го приемам за част от залозите в играта.
Свястно ми се струва момчето.

# 1 999
Погледах малко от лайфа снощи и се посмях с Чакалов. Питаха ги колко са високи и той отговори: всички сме високи, тоест всички сме ниски около 1.75 🤣
Между другото винаги след края на сезона отседявам всички участници, но Гого ще си го оставя. ❤ Мисля да му предложа брак 😃
Действай, че списъка набъбва🤣
На лайфа снощи Гого беше адски забавен и стана ясно, че си е хетеро (благодаря ти, Боже 🤣)

Питаха го няма ли вече да е мениджър в залата, която работи и той каза, че вече са му предложили 😍

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 09:39 от Aaliyah13

# 2 000
Едното племе казва кой отива на арената.
Другото племе избира кой да изправи срещу него.
И вече е въпрос на тактика на племената.
Това го разбрах, но не знаех, че могат да си избират и броя души, които да пратят. Това означава ли, че "Безстрашните" могат да изберат Чакалов и Валери да се изправят заедно срещу Гого, но не са го направили, защото не е спортсменско?
Има само по един дует в племе, и той е женски.
Биха могли да пратят срещу Гого Жени и Михаела, да.

# 2 001
За мен пък Цветан е по-слаб от Велислава. В нея има много спортна злоба и минава всякакви елементи доста прилично, а той е безумно бавен и тромав и е полезен само на отделни статични поддръжки, които обаче не са чак толкова важни, особено като преди или след това е забавил племето неспасяемо.
Касимчо много ми хареса в началото, но откакто се оказа, че пъзел-таланта му е фейк, стана време да си ходи, че на полето е почти на нивото на старата Мани.
На новата Мани бях фенка преди да се сдружи с Илиян- неосъществения стратег. Показа дефицит в морала по този начин.
Вики е слаб играч, много колебливо представяне на полето, ама е с претенции и фасони. Въпреки това не ме дразни, докато е надъхана всичко е ток.
Куков ми беше любимец, но беше слаб на терен. Иначе добре дърдореше.
За споровете при червените гледам, че някои заемат едната или другата страна и не знам защо, като всеки има право да играе както смята за изгодно за себе си. Не разбирам защо се очаква Елица да се примири с баналната игра на Гената да гони първо жените, както и няма нужда Гената да е фен на нейния Алекса и да се примири да си ходи по-рано от собствените си очаквания.
Жълтите са много тежки като маса и са много комплексни, но вчера ме издразниха като се фукаха как са размазали слаботелесни гладуващи. От там виждам Валери и Филип напред, евентуално и Михаела.
Гогата е шампиона! Ама не му предлагам Grinning  мустаците му са като на Панайот Хитов

# 2 002
Не знам с какви жени сте заобиколени , щом тези ви се виждат кофти. Лично мен силно ме впечатляват мацките тази година. Помня миналия сезон тук там някой мъж се справяше с преминаването по въжена стълба над вода.Непрекъснато течаха наказания, а тук нямаме дори паднала.
Гого си сподели какво може, нито го каза нагло , нито арогантно. То отдавна скромността никого не е разкрасила , дори се приема като свитост , мишкуване и какво ли още не .Лично аз му се изкефих, не очкавам да е свръх човек, вероятно някъде и ще падне, но това никак няма да ме разочарова . просто играе със сърце и дава всичко от себе си при това по време на напълно безнадеждна и загубена кауза . Много хора тук биха махнали с ръка и просто ще отбият номера

# 2 003
Ако отпадне син играч и в синьото племе влезе Алекса си представете какво ще е когато Елка го види на терена. Цунами ще има от рев.

# 2 004
  • Варна
Ако отпадне син играч и в синьото племе влезе Алекса си представете какво ще е когато Елка го види на терена. Цунами ще има от рев.

Аз предвидливо съм си подготвила гумени ботуши, дъждобран и чадър. Все някакъв отпор ще дам на последващия водопад от сълзи. Grinning

# 2 005
  • Дубай
Значи след тия истерии въобще не искам да влиза Алекса ...
Тя Елица така полудя ,а си представям вътре ако е ,кво ше е .

# 2 006
Значи след тия истерии въобще не искам да влиза Алекса ...
Тя Елица така полудя ,а си представям вътре ако е ,кво ше е .
И то ако не е в нейното племе.

# 2 007
Неее, най-драматично ще бъде ако Тя отпадне и Той влезе на нейно място Sweat Smile

# 2 008
  • Дубай
Неее, най-драматично ще бъде ако Тя отпадне и Той влезе на нейно място Sweat Smile
да ти кажа мисля ,че ако нея я няма той ще се раздава на макс ,личи си , че тя е неуравновесената в тяхната връзка

# 2 009
Гого е като един миниатюрен мускетар с тази брадичка и мустачки. Може би Арамис би изглеждал точно така. Дано не намерят с какво да го очернят. Ще ми се някой толкова съвършен физически, без да е красив в собствен смисъл- като идол, а и не е нужно, да стане победителят герой на този сезон. И не ми е важно , че пак няма да е жена. Стискам му палци и му желая от сърце да си намери другар в живота, който да му е на сърце! Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт