💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 169
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
В момента в На Кафе на гости са Елизабет и Морунов,като се очаква и Куков да дойде.

# 2 011
  • Буркина Фасо
Гого е като един миниатюрен мускетар с тази брадичка и мустачки. Може би Арамис би изглеждал точно така. Дано не намерят с какво да го очернят. Ще ми се някой толкова съвършен физически, без да е красив в собствен смисъл- като идол, а и не е нужно, да стане победителят герой на този сезон. И не ми е важно , че пак няма да е жена. Стискам му палци и му желая от сърце да си намери другар в живота, който да му е на сърце! Хубав ден на всички!
другар със сигурност си има.
дано се осъзнае и си намери другарка.Smiley

# 2 012
Гого е като един миниатюрен мускетар с тази брадичка и мустачки. Може би Арамис би изглеждал точно така. Дано не намерят с какво да го очернят. Ще ми се някой толкова съвършен физически, без да е красив в собствен смисъл- като идол, а и не е нужно, да стане победителят герой на този сезон. И не ми е важно , че пак няма да е жена. Стискам му палци и му желая от сърце да си намери другар в живота, който да му е на сърце! Хубав ден на всички!
другар със сигурност си има.
дано се осъзнае и си намери другарка.Smiley

Не е гей, бе хора 🤣 Вчера на лайфа в инстаграм показаха брутална снимка на него и Чакалов от битката снощи и Гого каза: “Това е 69 наобратно, добре, че не сме обратни” 🤣

# 2 013
С нетърпение очаквам момента , в който Елица ще види любимия си в друго племе … дано се случи …

Гого ми е фаворит … страхотен е .
Голяма загуба за жените , ако е 😬 толкова кандидат булки има …
Аз , ако бях една мома , с удоволствие бих го гледала , ама ми е трудно да го слушам 😄

# 2 014
Ето малко статистика дотук. За съжаление на някои епизоди има твърде малко гласували.

Дайте да се стегнем да гласуваме по-активно за да стане по-представително. Средното време за гласуване при епизод 15 например е било 1 минута и 17 секунди. Нищо работа.

Минимумът активност е на епизод 9 - двама.
Максимумът е на епизод 2 - 27 човека гласували.
Не е зле и активността при епизод 15 (от 21-ви септември) - 21 човека гласували.

На графиката се вижда най-ниско и най-високо гласувалият за даден епизод, както и усреднената оценка от всички гласували за даденият епизод. Вижда се че при епизод 1 някой е дал максимум точки на всеки въпрос и в резултат се е получила оценка 100%.  На епизод 2 това се е случило отново, само че там някой е дал и най-ниската оценка давана от някого сред всички епизоди - 2%. 

Втората статистика е само за епизод 15  (от 21-ви септември)
Най-висока оценка сме дали на оператор и монтажисти - 59%, а най-ниска - доколко са туширани съмнения за нагласеност - едва 32% - това си е един твърде кофти резултат.

След малко ще дам линка за гласуване за епизод 16, където мисля че лично аз ще дам най-много точки досега, тъй като видях ИГРИ!

# 2 015
  • Дубай
Гого е пич,моя фаворит тоя сезон и не знам от къде тия приказки,че е гей

# 2 016
Ами някои не се спряха с предположенията си за Гого. А другар е в мъжки род, но не мога да напиша "другарка". Като "другарка" се държи боркинчето. В другар аз влагам съдържанието на верен спътник, приятел и половинка. В мъжки род на български се употребяват някои съществителни- като колега, а не колежка, президент, а не президентка и т.н. Отказвам да коментирам от какъв пол да е другарят на Гого - това си е негова работа и не ме вълнува грам. Да спрем спекулациите с любимата на родната публика тема. Тъпо е.

# 2 017
  • София
Само на мен ли ми прави впечатление, но в повечето епизоди гледаме предимно битки и много по-малко разговори между участниците в местообитанията? Нямам нищо против това, че от миналия сезон ми държи влага от дразгите в червеното племе с Мани и постоянно бълваха техните драми.

# 2 018
Фенка съм на Гого и аз! 
Ама не само. И на Валери също! Филип ми е на трето място.

По принцип съм против подигравките с диалекти, но това Елициното бие всякакви граници и вероятно даже не се вписва като диалект:
Тази коалицЯ...  Ще ме пращат на номинацЯ!     LOL

# 2 019
Гого е пич,моя фаворит тоя сезон и не знам от къде тия приказки,че е гей
Аз също не разбрах. Заради това, което каза на визитката за работата си с мъже, и че жени може с месеци да не види, но пък има камили…? Точно мъжете, които така се базикат са си най-хетеро. Това ли трябва да е доказателството? Joy или гласа? Защото и моя мъж му чу гласа и каза същото, а той самия е с почти същия глас, а със сигурност не е гей Joy ако само това са причините, да се спряга таква информация, е смешно

# 2 020
Изгледах лайфа на Лефтеров. Тея сините са много забавни. Изненадващо за мен започнах да харесвам Илиян Joy Чакалов и Лефтеров хич не им стана Ок, че 90% от коментарите в лайфа им бяха за Гого. Направо. Много забавно. Grinning

# 2 021
  • Дубай
Валери е готин също ,но ми се струва,че е паднал пред  Женя и нейната коалиция ,което не ми е ок.Иначе момчето се раздава на макс.

# 2 022
Моля гласувайте за епизод 16 (22 септември) "Дърпането на ринговете"
Аз лично дадох цели 53 точки от 60 възможни, което е 88% и максимумът ми досега.
https://www.surveymonkey.com/r/9W3G3CV

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае на по-късен етап.

# 2 023
Не знам за вас, но аз се събудих с крясъците на Велислава в ушите: "Рови, рови, рови, рови, рови, рови, рови, рови, рови..."
Как някой не я врасна с нещо ....

# 2 024
  • London
По какво имат медали Ралица или приятеля й? Като цяло съм изпуснала тя с какво се занимава..... Сигурно е с някакви бойни спортове или крос фит, доста силничка ми се видя вчера.

Общи условия

Активация на акаунт