💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 897
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 085
Гого в тая хватка е като състезател по капоейра.

Капоейра??? Бразилско джуджуцо по-скоро.

# 2 086
  • London

Да Капоейра точно, Жиу-житцу не съм гледала за да сравнявам, само съм чувала.....Тошко нали по това беше състезател? Не видях обаче с нещо да ни показа подобни схватки.

# 2 087
  • София
Гогата очаквам скоро такива неща да им прилага Grinning

# 2 088
Аз не бих казала отсега, че ще има хейт към победителя, защото има още 2 месеца до края. Настроенията към играчите се менят буквално ден за ден  спрямо това какво ни показват. Днес един е фаворит, ама утре.. не се знае.

Аз пък бих казала на момента, че ще има хейт. Просто хората са различни и гледат по различен начин на ситуациите. Дори само тук се вижда колко често се джафкаме за глупости. При все, че тук е значително по-добре от фейсбук например, където хейтът се лее каквото и да се случи.

Евгения каквото и да направи ще има страници с коментари, които да я плюят. Тъй като нейния Сървайвър не съм гледала, нито гледам нещо различно от състезателните формати, а и коментарни студия си спестявам, за мен Джаферович са най-обикновено инфлуенсърско семейство, което естествено се опитва да получи възможно най-много ефирно време, за да си получават хонорарите и да си живеят добре. Това са си избрали, това правят. Не ме дразни. Честно казано манипулациите ѝ до момента ми изглеждат леко нескопосани и съответно грам не ме напрягат, по-скоро ми се ще да се усъвършенства и да ги работи по-добре, защото все пак е влязла в игра, за да спечели, а така очеизвадно като действа, няма да стане.
По-ми е неприятно, че всяко нейно движение и гримаса се обсъжда подробно, ще кажеш, че е от голямо значение. Даже се зарадвах на епизода с влизането на Веси при червените, защото за известно време не съм чела нищо за Жени, фокусът се измести малко.
И да, осъзнавам иронията, че и аз току що написах коментар, в който я обсъждам. Grinning

# 2 089
  • София
Елизабет и Морунов в На Кафе при Гала

Куков в студиото на На Кафе при Гала

# 2 090

Да Капоейра точно, Жиу-житцу не съм гледала за да сравнявам, само съм чувала.....Тошко нали по това беше състезател? Не видях обаче с нещо да ни показа подобни схватки.

Капоейрата е по-скоро акробатичен танц, а не борба в близък контакт и захват тип граплинг . А бразилското джуджуцо е баш за борба на земя и изглежда така:

https://www.twistedjiujitsu.com/wp-content/uploads/2014/09/Arm-B … 1410805167324.jpg

# 2 091
  • London
Елизабет ми изглежда нелепо. Какво й се е случило? Сякаш с нещо е напомпала цялото си лице и тя? 🤐

Танц е било навремето, сега има и състезания по капоейра в съвремието и има контакти също  като този който показа. Явно имат някои допирни точки тези спортовете.

# 2 092
Ок, не се изразих правилно. Имах предвид масово неодобрение, ако победителят не е някой от сегашните фаворити като исках да наблегна, че настроенията се менят много бързо.
Аз не бих казала отсега, че ще има хейт към победителя, защото има още 2 месеца до края. Настроенията към играчите се менят буквално ден за ден  спрямо това какво ни показват. Днес един е фаворит, ама утре.. не се знае.

Аз пък бих казала на момента, че ще има хейт. Просто хората са различни и гледат по различен начин на ситуациите. Дори само тук се вижда колко често се джафкаме за глупости. При все, че тук е значително по-добре от фейсбук например, където хейтът се лее каквото и да се случи.

Евгения

# 2 093
Приятелят на дъщеря ми тренираше това нещо, което и Гого. Така и не му запомних името Smile. Центърът на тежестта е ключов момент момент в този спорт. Ето негова снимка. Без да се заяждам, не мисля че Гого е по-голям стратег от останалите. Моля, не цитирайте, ще трия.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 19:29 от Анонимен

# 2 094
  • Sofia
И аз се чудя как има хора, които харесват Евгения, но е факт, намират се. Simple Smile Просто не харесвам типажи като нея, не ги допускам в обкръжението си и не ми е ок да ми ги намират в очите. Но форматът ми допада и едната Евгения не е фактор, който да ме откаже от гледането.

# 2 095
  • Другата България
Скрит текст:

Евгения каквото и да направи ще има страници с коментари, които да я плюят. Тъй като нейния Сървайвър не съм гледала, нито гледам нещо различно от състезателните формати, а и коментарни студия си спестявам, за мен Джаферович са най-обикновено инфлуенсърско семейство, което естествено се опитва да получи възможно най-много ефирно време, за да си получават хонорарите и да си живеят добре. Това са си избрали, това правят. Не ме дразни. Честно казано манипулациите ѝ до момента ми изглеждат леко нескопосани и съответно грам не ме напрягат, по-скоро ми се ще да се усъвършенства и да ги работи по-добре, защото все пак е влязла в игра, за да спечели, а така очеизвадно като действа, няма да стане.
По-ми е неприятно, че всяко нейно движение и гримаса се обсъжда подробно, ще кажеш, че е от голямо значение.
Даже се зарадвах на епизода с влизането на Веси при червените, защото за известно време не съм чела нищо за Жени, фокусът се измести малко.
Скрит текст:
И да, осъзнавам иронията, че и аз току що написах коментар, в който я обсъждам. Grinning
Втора седмица жълтите ги дават най-малко, да не кажем изобщо. Там нищо не се случва, я виж при червени и сини, че и при резерви какви драми и мелодрами с наченки на трагедия има, съвсем нови и незабележими играчи до момента се проявиха и естествено фокусът се измести. И пак мине замине - Жени. :
Ето още нещо от....жълтите, НЕсвързано с Жени.

# 2 096
Не съм гледала предишните сезони на ИВ и този Морунов за първи път го виждам. Но не ми допада нещо... Така ли пък една добра дума не каза за никого.

# 2 097
  • London
Ето ви Фейгин

Надявам се да ви хареса!

# 2 098
Истинска снежна принцеса! Purple Heart

# 2 099
Гого го мисля от снощи😁.
Много ми е интересен и съм впечатлена от представянето му, фигурата му, характера и въобще и мен ме омая.
Та се наврях днеска в истраграма му и ми падна ченето.
Това момче наистина има извънземна подготовка. Какви неща можеше да прави, не е истина. Изключително жилав, гъвкав и издръжлив е. Видно е, че е доста хитър. Винаги преценя как може да срази противника. Той ми е фаворит за победител, но се съмнявам, че ще е той. Има някакво благородство в него, сякаш е от друга епоха. Късметлийка ще е жената, с която ще се обвърже.
Сигурна съм, че не е гей, спомена че не е виждал жени по 5 месеца, ама имало камили
😁.
Стискам палци да го гледаме до края. До сега никой мъж в игри на волята не ме е вълнувал така.

Общи условия

Активация на акаунт