💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 862
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 355
  • София
Аз нещо не разбрах кой се предполага, че печели следващата териториална битка? Как точно се разбира от промото?

Само на мен ли ми се струва, че загатнаха любовни искри м/у Георги и Елица??
В промото Аспарух точно това коментира - че Георги гледал Елица влюбено.

Не знам за утрешното промо, но в това преди последната реклама, показаха, че Велислава е загубила преди да са излъчили края на дуела.

# 2 356
Аз нещо не разбрах кой се предполага, че печели следващата териториална битка? Как точно се разбира от промото?

В промото Аспарух точно това коментира - че Георги гледал Елица влюбено.
Аз го разбрах, че вече е на нейна страна. Ще я подкрепя в играта.

# 2 357
Тъпо ми е за Велислава. Мен не ме дразнеше, макар и да беше несъобразителна на моменти, в нея нямаше грам злоба. По-добре беше Касим да си ходи. Освен слаб в игрите, ще излезе и кофти човек. Разговорът му с Цецо беше много показателен - как долно се изкара жертва и опита да му вмени вина. А пък Цецо е такава голяма бяла птица, че не знам да му симпатизирам ли или да му се ядосам…

На Дулсинеята дрънкането ѝ за кюфтета пред гладния Касим кое поред дъно ѝ е вече?

Любовните сюжети са ми страшна досада, ама каквото са ни приготвили това ще гледаме.

# 2 358

Не, според мен Георги ще се похвали, какво е казала Велислава. И преди това Генчо го бъзикаше за Фейгин, но ще е нещо като ново семейство/двойка и сиг. Елица ще му дава съвети, какво да прави и ще се сближи повече с нея.

# 2 359
  • София
Дано наистина е било метафора, но идвайки от Аспарух - не съм сигурна.

# 2 360
За момента Гошо е най-най-облагодетелствания мъж във формата.
Ще е вечно нахранен, с пари, и със стимул -
Ето това е реален труден съперник, защото освен горното, е и силен като играч - физически.
Да видим ПухиЧ и ТракториЧ дали ще се усетят. Щото засега са съюзници, уж.
Ако Гошо ако е умен, може да ги врътне всички сега в това “интелигентно “племе - и мъже, и жени.

Опааа, “нещото“ между Валери и Мирела явно се е зародило още вътре в предаването, и то на ранен етап.
Вече съм замаяна ....нали само една двойка се е зародила?

А то....

Цветан- Вики

Фейгин - Гошо

Мирела - Валери ( за тях би било срамно честно казано ...) Ама момата ми изглежда глупава и лесна честно казано. Опаковка ...🤷

Забравяш Гого - бг мама

# 2 361
Дано наистина е било метафора, но идвайки от Аспарух - не съм сигурна.
Мислите ли, че Аспарух знае какво е метафора?🤣🤣🤣

# 2 362
Тъпо ми е за Велислава. Мен не ме дразнеше, макар и да беше несъобразителна на моменти, в нея нямаше грам злоба. По-добре беше Касим да си ходи. Освен слаб в игрите, ще излезе и кофти човек. Разговорът му с Цецо беше много показателен - как долно се изкара жертва и опита да му вмени вина. А пък Цецо е така голяма бяла птица, че не знам да му симпатизирам ли или да му се ядосам…

На Дулсинеята дрънкането ѝ за кюфтета пред гладния Касим кое поред дъно ѝ е вече?

Любовните сюжети са ми страшна досада, ама каквото са ни приготвили това ще гледаме.

И аз бях за Касим да напусне, Велислава беше по-добра от него. И в играта днес се видя, че нахъсваше всички, ако имаше злоба, това нямаше да го прави. Малко е по първична и се впуска без да мисли много, иначе ми изглежда добра душа. Във Вики има голяма злоба, а Цецо и е подлизурко, дано се разкара някой от тях двамата.

# 2 363
Гого - бг мама!
Joy Joy Joy
Ама Лефтеров има повече последователи в Инстаграм. Е може ли така?

# 2 364
  • софия
Моите пет стинки по епизода. Яд ме е за Вели. Не ме е дразнила изобщо, според мен действаше надъхващо и беше спойката на племето. Много грозно държание на Елица и Георги към съперниците. При това от хора, които са спортисти. Пак аз съм си виновна обаче, щот в кратуната ми спортът е феърплей и зачитане на противника. За съжаление отдавна не е така. Миналата година Боби беше човек, от когото се възхищавах,  докато не дойде онази игра на която си показа рогата към противниковия отбор. Веднага ми изпадна от класацията. Колкото да е силен и можещ човек, ако я няма човещинката няма как да го харесам. За това и симпатизирам толкова на сините. И още нещо, което ми направи много грозно впечатление в иначе така хубавата ни тема. Някак не приемам да се подиграваш на участници за чисто физически данни. Щото нали, ний всички сме богове и богини родени от морската пяна. Хората са имали смелостта да се запишат и да изживеят на макс емоцията от това да участват в шоуто и да ни забавляват нас. Благодаря им за което. Не мисля, че мнението ми е от голямо значение за някой, но все пак, преди да напишете някоя гадория си помислете как вие бихте се чувствали на мястото на оплютия.

# 2 365
Гого - бг мама!
Joy Joy Joy
Бг-мама ходи с Гого, ама той не знае. 🤣

# 2 366
Игри като тази четворната обикновено се калибрират спрямо конкретния ръст на всеки участник, за да са равностойни. Обаче специално при Вели имаше огромна разлика от другите трима. Все едно ѝ бяха отнели 5-10см и тя трябваше през цялото време да се пресяга с върховете на пръстите и от двата края. Другите бяха стабилно стъпили и стабилно хванати. Вели направо игра друга игра спрямо тях. Цяло чудо е и се дължи на силна психика, че изобщо успя да издържи толкова дълго.

# 2 367
Гого - бг мама!
Joy Joy Joy
Излагате се, момичета! Сега мен ли ще ме карате да си правя Инстаграм и да следвам Гого?!?

# 2 368
Струва си!
Има невероятни неща в Инстаграма му! Heart Eyes

П. П. Добре, че Георги се върна, че Генчо щеше да се гътне! Joy

# 2 369
Мъчно ми стана за Вели. Прекрасен пример за спортна злоба, а иначе добра душа.
Георги и Фейгин ще са чудесна двойка. Сладурчета Heart
И покъртителен Касим!

Общи условия

Активация на акаунт