💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 749
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 400
С протегнати ръце вероятно е по-лесно. Справка - планк.
Планк не е с протегнати (напред) ръце:
https://static.framar.bg/filestore/pravilen-plank-tehnika.png
Да, нищо общо няма с планк.
Скрит текст:

# 2 401
Има различни видове планк. С опънати ръце също е планк.

# 2 402
Има различни видове планк. С опънати ръце също е планк.
Да, аз съм в грешка.
Високия планк е с опънати ръце. Не съм правил и не го знаех това.

# 2 403
  • София
Ниският ръст означава по-малък натиск върху ставите (късата и дългата пръчка). На опънат човек му е по-удобно, отколкото на сгънат. Елица, за протокола, беше най-ниска.

# 2 404
До сега не се ли разпаднаха все по силните племена? Мислите ли, че има шанс да са жълтите, както миналата година?

# 2 405
Ниският ръст означава по-малък натиск върху ставите (късата и дългата пръчка). На опънат човек му е по-удобно, отколкото на сгънат. Елица, за протокола, беше най-ниска.

Факт играта даваше преимущество на по-ниските Wink

# 2 406
До сега не се ли разпаднаха все по силните племена? Мислите ли, че има шанс да са жълтите, както миналата година?
Не е спойлер, моите мисли и разсъждения по въпроса.
Според мен няма шанс да се разпаднат жълтите. И не само защото са страхотно окомплектован отбор.
От Продукцията ще искат да съберат Елица и Алекса във втората фаза на играта, когато останат две племена. Това е възможно, ако се разпаднат или червените или сините. Аз лично залагам за сините, въпреки, че ми се иска да са червените.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 00:59 от Bengun

# 2 407
Мирела и Фейгин бяха пуснали лайф в Инстаграм.. Много ухилени и щастливи бяха и почти веднага включиха Георги и Валери 👀🤭 .. но те пък бързо се махнаха, понеже пътуваха.
После включиха Илиян и Зорница. Обсъждаха някакви неща от последните епизоди. Очаквано, имаше много въпроси за Мирела и Валери, даже и за Георги и Фейгин - но отговори нямаше, разбираемо.

Много хейт имаше към Зорница, а тя се чуди защо.. Мислеше че защото е казала "бабка" на Веселина.
После я питаха защо е издала Елица и Мира на Генчо и другите, а тя сподели че е искала да играе двойна игра с двете коалиции. Като освен че е издала на мъжете, това което ние видяхме, тя е издавала и нещата за които мъжете са си говорили на Елица.. (но явно от продукцията не ни показаха, или все още не са).. Та дали е била успешна двойната и игра, каза че ще разберем по-напред.

# 2 408
  • София
Та дали е била успешна двойната и игра, каза че ще разберем по-напред.
Във Vbox7 попаднах на статия, свързана с коментар на Звезделина относно това. Отговаряла е на въпрос за това с кого от предаването е най-близка, изброила е няколко души, сред които и Зорница, но е казала, че последната се е "наиграла" или "надиграла", беше изписано и по двата начина. Подозирам, че стратегията на Зорница няма да ѝ донесе успех, усещането ми предхожда коментара на Звезделина. Sweat Smile

# 2 409
Тука бих направила паралел със Станка Златева, която беше във Вип Брадър. Държеше се по съвсем различен начин и беше любимка.
И на мен ми беше любимка и искрено се зарадвах на победата ѝ. Разочарованието ми беше голямо, когато след това научих за история, която е разказала и е била излъчена по 24-часовия канал, но Продукцията я е спестила на зрителите на NOVA. Ще я сложа в скрит текст, защото може да е чувствителна тема за някого от четящите.
Скрит текст:
Станка е разказала история на съквартирантите (по-късно попаднах на малък откъс от нея) затова, че едно от любимите ѝ занимания като тийнейджър било да пълни котки с пиратки и да гледа резултата.

За съжаление се разчу, да. Измет и боклук, няма друго лице за мен. Хората не се променят, само показват лицето си в зависимост от обстоятелствата.

Явно сте пропуснали разказа ѝ как са се забавлявали, когато се напият с приятелите ѝ – отивали в кочината да колят прасето и то как квичало...

Велислава ми беше много по-симпатична от дамите в червения отбор (с изключение на Веселина). Леко лудичка, но добронамерена.

Касимчо има още много да научи за себе си и за отношенията между хората.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 03:24 от LadyCharming

# 2 410
След тази седмица:

++++++++++ Гого
++ Филип, Валери
+ Чакалов, Фейгин, Ралица, Михаела
= Илиян, Мани, Веска, Георги
- Цветан, Виктория, Аспарух
-- Касим, Лефтеров, Мирослава, Генчо, Джаф
---------- Елица, Алекса, Зорница

Гого си остава на върха, но това едва ли е изненада за някой тук, особено след създаването на харема вчера Joy

Илиян се плъзна нагоре от двойния минус, въпреки че все още е един от анти-фаворитите ми. Много ми хареса как победи Лефтеров и начина, по който се раздаде в същата битка!

Ралица ме изненада приятно, но трябва някак си да излезе от сянката на Джаф, че през повечето време е незабележима.

Цветан и Аспарух си остават гола вода. Виктория има добри моменти, но като цяло и тя е в категория "ситуационен играч".

Тоталното разминаване между успеха и претенциите на Касим е комично, въпреки че не съм очаквала друго от една Тик Ток персона. Не знам дали Цветан изобщо забеляза нескопосания опит за манипулация, но това също беше на едно ниво с представянето му по арената. Много, много зле.

Мирослава ми беше много симпатична, въпреки нелепата визитка, но тя направо се закопа с това непрекъснато подмазване към ревлата, а въпросната шампионка дори няма да я коментирам, че и на мен ще ми се скарат Close

Алекса ще бъде сдъвкан и изплют от продукцията Smiling Imp

ЗоритУ обаче е много тежък случай... хем тъпо, хем грозно, а за капак и злобно. Направо нямам думи Sob

# 2 411
  • USA
Не бих сложила два плюса на Филип тази седмица,защото му беше слаба и не блесна с особени постижения,за разлика от предходната.
Не,че се изложи,но не ни впечатли с нищо.
Иначе си остава мой фаворит,заедно с Гого и Гошо.

Между другото като споменахте животни,направи ми много хубаво впечатление как Жени се спря да помилва кученцата на синджира,когато за първи път отидоха в Стопанството.Тя единствена.Всички други ги подминаха или поне така ни се показа.
Къса ми се сърцето като видя куче на синджир.Много се разстройвам,честно ви казвам.

# 2 412
Играта от снощи. И моите 5 стинки. Grinning
Касимсе върна в играта. Дано тази победа му донесе самочувствие и да вземе да си събере акъла. Умно човече е. Би Георги (не го харесвам тоя шампион по плуване като характер), иначе в Игрите е супер. Не харесвам предатели. Не ми е фаворит.
Жени и нея не я харесвам, но не мога да отрека факта, е се справя добре.
Радвам се, че отпадна Велислава. Ред е на Цецо, Виктория, Валери, Мирела заедно с Зорница. Като тръни са ми в очите.
Елица, Алекса и другите... За сега нямам претенции. Безлични са ми на този етап. Яд ме е за Гайтанов.
Фейгин, Мирела, Валери и Георги... След снощният лайф още повече ми опротивяха тези хорица. Явно е, че са си 4-ка белот. Жалко за Лефтеров. На снощният лайв хич не му стана Ок и не отговаряше на въпроси, свързани с Мирела.
Фифо ми е един от фаворите, но тази седмица му беше слаба. Нормално.
Чакалов ми е цветарка. Не го харесвам. Толкоз.
Гого... Гого е извънземен. Heart Eyes За 24 часа последователите му в ИГ са набъбнал с 2к. Бих го дала само на Мани. Laughing Сладка двойка са. Heart Eyes

# 2 413
Хайде Дяволо, давай мъжката анкета та да "разцепим" темата с Гого. Simple Smile

# 2 414
Леле трима сложили Женя за една от красавиците на сезона.В пълен шок съм  Rolling Eyes
Верен си е лафът, че на вкус и цвят приятел няма.
Михаела, Мани, Мирела и Фейгин според мен са красивите момичета във формата. Повечето от другите и те са симпатяги, но само толкова.

Общи условия

Активация на акаунт