🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 35 360
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
"СпряНо мен" Satisfied Неграмотна, ама я колко оперена!
В тоя сезон ратай командори, не фермер на седмицата.

# 241
  • Велико Търново
Прави ми впечатление, че като става въпрос за животните, Дидо все е в центъра на събитията. И не е за да се "покаже", а си личи, че милее за тях. А иначе определено се вижда, че доста неща е научил от предишния си сезон.

# 242
  • Буркина Фасо
време е за къпане Smiley

# 243
  • на село
Ох, тази се смля да се къпе в този гьол Smile
Не я ли страх, че може да има пиявици, в такива водоеми съм виждала как се лепката по краката Angry

# 244
  • Вестерос
Щом и Симоната се скара с Аксения, смятайте колко е зле

# 245
  • Велико Търново
Ох... и мята тоя пръст, и сочи... на нейния труд се дължало успешното фермерство на Иван, малеее!...

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 22:02 от DamaPika

# 246
При наличието на две крави и две теленца Аксения е единственото говедо в стопанството в момента.

# 247
То не млъква това, бе! Тая жена е психично болна.

# 248
Аксения пак се прояви. 😀 Нея ще я запомня с това, че все се кисне в язовира. Много се надявам тя да е на дуел. Най-малкото ми е интересно как ще е на арената и дали ще запази самообладание.

# 249
  • Вестерос
Ох... и мята тоя пръст и сочи... на нейния труд се дължало успешното фермерство на Иван, малеее!...
Много се смях на последното 🤣🤣🤣

# 250
  • Буркина Фасо
Аксения пак се прояви. 😀 Нея ще я запомня с това, че все се кисне в язовира. Много се надявам тя да е на дуел. Най-малкото ми е интересно как ще е на арената и дали ще запази самообладание.
следващият път да не им вземат помадите при нарушение, а да им вземат дрехите. за 1 седмица.

# 251
  • Велико Търново
В урока по история дават цитата на Андрей Ляпчев "Со кротце, со благо всичко се постига" и в следващия кадър дават Аксения. С някакъв уж замислен поглед. Не че тя се е замислила върху чутото, ама монтажът е един път Grinning

# 252
  • на село
Ох, тази Аксения ще ме умори, зайката я изяде Joy 

А цитата не е ли- Со кротце, со благо, со малко кютек Grinning

Или допълнението е от народния хумор Blush!?

# 253
Аксения все прави напук и на инат, и нарича това "грешки", които трябва да й прощават.

# 254
Боже, тя отивала на почивка. Flushed Тя била доста по-глупава, от колкото я мислех.

Общи условия

Активация на акаунт