🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 677
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
Да Ви питам, при старите има едно моме ( не й запомних името до сега), която им прави физзарядките. Не съм гледала сезона й, с какво беше забележителна ...очакваме ли нещо интересно от нея, или е пълнеж?
Гуспата и Альона са вкарани за да се дрънкат явно, но за сега ги домързява май.

# 496
  • Вестерос
Валерия, беше на финала с Яни, втора завърши. Биваше я в игрите.
В нейния сезон имаше любовна драма с Алек Сълзата и някакъв кмет, който й пращаше съобщения с парапланер ли беше, дрон ли, не помня вече 🤣

# 497
А бай Манг... Иван, влиза да си намери приятели. Навън нямал. Няма и да има. С това поведение и усет за света.
Аз ви казах преди дни, че Аксения е права в случая, ето и развръзката. Другите мъжлета стоят и гледат, и считат това поведение за нормално. И аз изгледах записа, който пуснаха, и в който 4 жени и Иван казаха, че супа за вечерта няма да има, за другият ден ще е - да се направи само таратор. После всички седяха с ръце в джоба и гледаха сеир.
В края на краищата, това е шоу. Много льольовци си помислиха, че 100те бона са техни и терена ще им го подарят накрая. Наследство от дядо им е, сякаш.

Безработният чакам да разкаже как си позволява луксовете, за които говори във визитката (не помня кво беше, но не беше хоби на човек без доходи в държава, където социалните помощи не поддържат безработните)

# 498
  • Другата България
На Валерия гаджето беше кмета на Стара Загора. Който мисля все още е действащ кмет, да ме поправи някой ако греша. Хубавец е, Живко май се казваше, Тодоров?
Трансперант й пусна с парапланер, да.

# 499
  • София
Безработният чакам да разкаже как си позволява луксовете, за които говори във визитката (не помня кво беше, но не беше хоби на човек без доходи в държава, където социалните помощи не поддържат безработните)
Е, не е нещо, което да се каже по телевизията. Но съм сигурна, че с малко въображение и сам ще успееш да се сетиш. Wink

# 500
  • Sunshine state
А постоянното повтаряне на "ох, добре, че не му е в къщата" и "аз такава жена няма да взема" направо ми става смешно. Че той ги иска тия двамата мачисти Ваньо и Радо, че те да избират?! Гледай ти! Пълни смешници.

# 501
  • Стара Загора
На Валерия гаджето беше кмета на Стара Загора. Който мисля все още е действащ кмет, да ме поправи някой ако греша. Хубавец е, Живко май се казваше, Тодоров?
Трансперант й пусна с парапланер, да.
Това не го знаех. Open Mouth
Гледай го ти Живко! Joy Joy

# 502
А постоянното повтаряне на "ох, добре, че не му е в къщата" и "аз такава жена няма да взема" направо ми става смешно. Че той ги иска тия двамата мачисти Ваньо и Радо, че те да избират?! Гледай ти! Пълни смешници.

Аз очаквах от Радо друго държание спрямо жените, съдейки по визитката му. И той, като оная, син на баща си.

Иначе, актьорско майсторство и работа с деца. И фитнес треньор. Ще чака някоя мацка да отиде да я тренира или да заведе детето си...

# 503
  • Вестерос
Ето казаха, че фермерът има право само последния ден да помага на ратая за животните.

# 504
Олее, ами за тези животинки кой ще се грижи?! Всичките трябва да се доят! Горките. И яренца има, душички.

# 505
Ох, бе Ангеле. Ще ме умориш.😀

# 506
  • Sunshine state
Грешката за избор на ратай и така състоялата се ситуация е И при отбора - те си я избраха и знаеха добре, че няма да им свърши работа. Айде да помислят и върху това. Ще го видим и Иван, ще видим и Симона колко добре ще се справят.
Камелия ми става много противна.

# 507
Ангел да не е на 10 ?Егати детски истории,уж голям мъж..

# 508
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ангеле, вместо да черпиш, че се оттърва от това нещо
ти редиш писма.

# 509
Мда. Това изобщо не е режисирано! И един мармот..

Общи условия

Активация на акаунт