🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 741
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
Оф, ще се запиша в темата макар да не смятах!
Такова чудо като тази Аксения, не съм срещала никога. Тя да не си въобразява, че е на курорт?

# 61
Ако продължава Аксения да не се подчинява на задачите зададени от фермера Иван служебно да е правят първи дуелист. Тя ще съботира цялата седмица.

# 62
Много зле Аксения. Думи нямам. Очаквах да се мобилизира, а тя точно обратното.

# 63
Ооообачее, Симона как обърна палачинката!  Дръпна такава критика на Аксения, ще рече човек, че самата тя е участник за пример Joy

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 23:00 от cardhu

# 64
  • на село
В този сезон и Ники стана строг, аз съм на принципа, че щом става въпрос за животни- никаква прошка.
Макар, че винаги съм си мислила,  че ги дообслужват компетентни гледачи и не разчитат изцяло на участниците.

# 65
  • гр.София
Ужасна е тази Аксения. Аман от фасони и истерии. Ще рече човек, че е отишла на спа.

Много мила беше срещата на малкото теленце с кравата Heart Eyes

# 66
Като майка на две деца би трябвало да знае, че не може просто да остави кравата неиздоена. Толкова пък егоистична фръцла - имала нужди. Хм, тя и кравата има, ама не може да се издои сама.

# 67
Да, сцената с кравата и теленцето беше толкова разнежваща и прекрасна! Heart

# 68
Защо им позволяват да се къпят с пенещ препарат в язовира?
Иначе другото е търсен сеир.
Ако целта е добруването на животните няма да допускат неадекватни участници!
Пък и правилата били други да не помагат!? Еми целенасочено се бута работата натам... Страдат животните.

# 69
Истината е, че Аксения нямаше интерес да се научи. Когато Ники правеше изнесен урок, на нея ѝ беше "лошо". Когато Веси стоеше до нея и обясняваше как да дои, нашата я прекъсваше, казвайки че точно това правела. А тя дори не знае как да хване вимето. Когато Ники дойде да се скара, можеше да го пита дали правилно дои, а тя си полегна пак. Виновна си е, аз бих я изгонила директно, даже за дуел не е.

# 70
Преди нали фермера имаше право да помага на ратая, сега защо не е така?

# 71
  • Велико Търново
Мисля, че Чавдар би направил женски дуел.
В случая е възможно, защото ратаите са жени, но ако и двамата ратаи са мъже, и да иска, няма как да направи.

Очаквам Ванчето ратай, като Чочо ще оправдае решението си с това, че е била определена като най-малко полезна или някаква препратка на шега със стола ще направи.
Би било възможно, ако фермерът определя ратая, но ето, че не е така.
Значи точно, както го бях чула и разбрала предната седмица как е - тогава само фермерът се определи с гласуване по изключение, за ратаите този начин си остана.

Хайде! Нова тема - нов късмет. Дяволо, какъв опис е направил ден по ден, събитие по събитие. Изключително професионално. Евала:)
Вземайте го в екипа. Grinning

В минали сезони нали ратайската работа можеше да се върши и от фермера. Сега това не важи явно.
Аксения сякаш никога не е чувала, че има правила, които е абсолютно задължена да спазва. Напълно неадекватно се държи. Па накрая чак и "разстроена" го изигра - срам я било. Пффф...

Ох... умили ме кравата като прие теленцето, чак ми се насълзиха очите. Много хубаво се получи. Добре, че Радо им каза да го пробват и на нея, че те май нямаха подобно намерение.

# 72
Благодаря за новата тема!

Да си призная, Аксения ме изненада. Имах я за оправна фурия, а тя се оказа въздух под налягане, глезена пикла, която се срина при първата трудност. Симона пък при първия полъх смени посоката и завъртя палачинката.

Хепи Ванче само тя си знае, че е хепи. За всички останали е просто едно мрънкало.
Валерия как бързо запали от две думи, но съм впечатлена колко бързо успя да се овладее. Струва ли ми се или се е повела по акъла на Альона? Все покрай нея я виждам.

Теленцето и новата му майка бяха звездите на епизода!

# 73
  • София
Фермата - сезон 8, епизод 14 (19.09.2022)

Някои, се адаптират по-лесно...

За други, само майчината топлина и мляко, е спасение.

# 74
Ох таз Аксения жива да я оплачеш, тя си мисли че на курорт е отишла - да хваща тен и да се къпе в езерото. Симонка фурнаджийска лопата,за да не е на пангара веднага обърна страната. Ще бъде забавна тая седмица с този ратай голяма драма ще е 😀🤷♀
Хепи ванче си е все така дразнеща, човек да не и каже нещо и като щипалка се закача и цял ден мели едно и също , жалва се и реве.

Общи условия

Активация на акаунт