🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 750
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
  • София
По принцип Веселка като по-дребничка ще има проблем с разкрача.
Да, тя затова каза, че ще минава люлките, разчитайки главно на ръцете.

Ох, направо не ми се гледа в тоя проливен дъжд. Каква е логиката на открита арена, по дяволите?!

# 631
Няма ли кой да подскаже на Симона да използва прехода за да издърпа другата част на люлката ... Убита агитка.

# 632
  • София
А, чуха се нейните хора. На изпроводяк.

Това не е битка заради мокрите люлки. Язък за нощната Арена!

# 633
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Недай Боже, някой да се пребие на такава мокра арена и да ги осъди
та да им дойде акъла най-накрая. Колко пък толкова пари да им струва
да покрият арената и да подсигурят безопасността на участниците.

# 634
Оф, тази игра е трудна и без да е мокро всичко. Много тъпо са го измислили с откритата арена.

# 635
Условията са ужасни и нечовешки.Евалата и на двете момичетата която и да бие .

# 636
  • Буркина Фасо
Кво стана Камелия фасона “Веселка била прехвалена, не била умна” ще я изяде тая джофра. Момичето от село срещу кифлата. Иван и Андрей са най-дразнещото нещо в тия дуели с това постоянно викане и повтаряне, не знам участниците как не се напрягат.
И на мен ми направи впечатление снощи.Веселка не била умна....Умна или не,това е обидно да се коментира пред камери.Все пак толкова хора гледат.И отново грешката е на продуцентите.Знаем ,че се монтира всичко.Не е трудно да се пропусне този коментар.
щом си излязла на екран значи си се решила Smiley
всеки си изказва мнението и трябва да очакваш всичко. не може само лошото да се пише.

# 637
  • Вестерос
Пълна простотия в този дъжд 🙄🙄🙄

# 638
  • София
Браво на Симона!

# 639
Борец е, дава всичко от себе си.
Винаги съм уважавал това в играчите.
Браво и от мен!

# 640
  • София
Направо ми стана жал за това момиче. Ужасен дъжд, трудна игра, агитката й дебилна. Как пък никой не се опита да й помогне с някакви практични съвети, с идеи, с поощрение, с нещо. Седят и мълчат като тулупи.
Браво, че не се отказа!

# 641
Има воля у Симона. Браво, за което. Помня, че имаше една участничка, която се отказа точно на тази игра. Май Анастасия беше. А тогава си беше сухо.😀

# 642

Симона русолява.
Очаквах да се окаже мила , симпатична, с душа, весела...Или нещо друго, с което да разчупи клишето. Но не стана, не ми е симпатична с нищо.
 Ако целта е да се саморекламира " по телевизора" , вероятно успя.
Много авторитетно режеше и съдеше Аксения, с липса на емпатия, със самочувствие, с навирен нос.
Не се отказва в дъжда,  упорита.

# 643
  • София
Ясно е всичко вече.
12:0
21:40 ч. е

И все пак не се изложи Симона. И аз уважавам тези хора, които са видимо по-слаби, но се раздават и не се предават, което е най-лесно.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 21:48 от Diavolo

# 644
Браво на Симона.Важното е ,че не се отказа! А струва ли ми се сега или за преминаването на Веселка дъжда понамаля.

Общи условия

Активация на акаунт