🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 752
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Абе добра си е Веселка, просто си е нервна малко. Засега сякаш само стрелбата и куца.

# 616
Съгласен съм с теб, има притеснения и нерви във Веселка тази вечер. Но все пак психологически първи дуел за нея през сезона, влиза от ролята на втори дуелист и с позицията на победител в сезон. Нормално е да има малко повече нерви при нея.

# 617
  • Бургас
Мокри, хлъзгави люлки..За какво им беше такава голяма, "нова" арена, като едно навесче не направиха?!

# 618
  • Вестерос
Симона е загубила играта, такова изражение има.
Дано вземе поне една игра. Не е чак толкова слаба, за колкото я мислех.
Всъщност, според мен Веселка не е толкова силна, колкото се очакваше. Не е тази машинка, която предполагах че ще бъде. Само на цепенето показа, че е много добър играч.
Аз го загледах в крайна сметка дуела, но с ръка на сърцето мога да кажа, че не ми е особено интересен и интригуващ.
защото е предизвестен.

Според мен тук Симона ще вземе точките от тази игра.

# 619
  • София
Какво са готови да изтърпят заради единия хонорар! Сигурно поне 4-5 часа са стояли да го снимат.

# 620
  • София
Е, как може да ги карат да минават по тези люлки на този дъжд?
До Иван: покрийте я тази Арена
Абсурдно е това.

# 621
  • София
Поредният скучен дуел, който ще завърши 10:0. Никаква интрига и напрежение. В интерес на истината Симона не е чак толкова слаба, колкото си мислех.
Обаче арената.... чудесно, че я върнаха, но нали идеята беше да не е по поляните, за да е по-безопасно за дуелистите. Пък те я оставили открита. Rolling Eyes Дано не се контузи някоя от двете!

# 622
Добре беше на цепенето Симона, показа издръжливост. Веселка като че ли повече се задъха на ритловицата.

Дано не се пребият по мокрите греди.

# 623
Кво стана Камелия фасона “Веселка била прехвалена, не била умна” ще я изяде тая джофра. Момичето от село срещу кифлата. Иван и Андрей са най-дразнещото нещо в тия дуели с това постоянно викане и повтаряне, не знам участниците как не се напрягат.

# 624
  • София
По принцип Веселка като по-дребничка ще има проблем с разкрача. Предимство имат по-високите хора (но не и прекалено високи), но пък от друга страна Симона май се е притеснила леко като ги гледа тези хлъзгави люлки.
Ще е близка тази игра.

# 625
Симона е това, което очаквах. Аз не съм я подценявала. Личи си, че все нещо ще направи на арената, но просто няма да е достатъчно срещу Веселка, която има повече опит. А пък Веселка не е зле като цяло, но целенето не е нейното нещо. Трябва да го отработи.😁

# 626
  • Буркина Фасо
Ехх тая Веселка, направо му разказа играта на това дърво.
Това миньонче има голяма сила, ще им разкаже играта на всички кифли.
чалъм трЕбе, не сила.

# 627
Това е безумие да се играе тази игра в този дъжд и при тези хлъзгави люлки.
Голяма черна точка за И&А.

# 628
  • София
Симона има ли агитка???

# 629
Кво стана Камелия фасона “Веселка била прехвалена, не била умна” ще я изяде тая джофра. Момичето от село срещу кифлата. Иван и Андрей са най-дразнещото нещо в тия дуели с това постоянно викане и повтаряне, не знам участниците как не се напрягат.
И на мен ми направи впечатление снощи.Веселка не била умна....Умна или не,това е обидно да се коментира пред камери.Все пак толкова хора гледат.И отново грешката е на продуцентите.Знаем ,че се монтира всичко.Не е трудно да се пропусне този коментар.

Общи условия

Активация на акаунт