🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 753
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Тези нейните съфермери не са никаква агитка. Тотал щета отбор.
Дори Гуспата и подсказваше, че момичето се шашна по едно време.

# 601
Тези така наречени продуценти и водещи с дълъг опит,трябва веднъж завинаги да се научат при двубой,да не коментират пред състезаващия се как точно се е представил предния и да си прикрият пристрастията! Ако се мислят за професионалисти де ...

# 602
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ехх тая Веселка, направо му разказа играта на това дърво.
Това миньонче има голяма сила, ще им разкаже играта на всички кифли.

# 603
  • София
Иван и Андрей е крайно време да махнат елемента късмет от техните игри. Но сезон след сезон си ги държат. Не мога да разбера защо го правят това.

# 604
Не Симонка не е само до късмет,толкова си можеш просто .

# 605
Иван и Андрей е крайно време да махнат елемента късмет от техните игри. Но сезон след сезон си ги държат. Не мога да разбера защо го правят това.
Защото късмета реално може да превърне един играч от фаворит в аутсайдер. И да вкара интрига там, където не би трябвало да има. Принципно игрите на късмета винаги са в полза на по-слабия играч, защото той така или иначе е аутсайдер в тях, а така получава шанс да победи.
Но аз също мисля, че би било много по-добре без игри с фактор късмет.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 21:01 от Bengun

# 606
  • София
Заваля дъжд и се вижда, че Арената не е покрита, което е голям минус. Могат да се подхлъзнат и пребият. Явно се пести от парите. Дано се сетят да се покрие, поне частично, над самия терен.

# 607
Имаше късмет Веселка в тази игра. Аз си признавам, че въпреки, че искам Симона да си ходи, много ме дразни схващането, че една жена щом хваща окото задължително е куха лейка и некадърна. Някак няма как да си красив и схватлив. Същото и с Веселка - щом си дребен нямаш сила. Понеже съм колкото Веселка се радвам, че показва нагледно, че ръста няма нищо общо със силата.

# 608
  • София
Бенгън,
Да, ама при двама равностойни участници ще наклони силно везните в едната страна. Аз видя ли подобна игра, винаги бих и дал 1 точка.

# 609
Симона не изглежда чак толкова зле физически, но е адски кьопава, горката.
Никаква съобразителност, а и май няма шанс за наличие на мисъл във вакуума между ушите и.
На всичкото отгоре вече се е отказала - рано-рано започна да се оправдава, че късметът и изневерява.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 21:21 от Дидичка

# 610
Бенгън,
Да, ама при двама равностойни участници ще наклони силно везните в едната страна. Аз видя ли подобна игра, винаги бих и дал 1 точка.
Повечето играчи правят така. Или поне умните Simple Smile

# 611
  • София
Много скучно тази година. Спрях да гледам.

Още сме в началото, тепърва ще става интересно. Добре си е сезона.

# 612
  • Вестерос
ДО ИВАН:

Добре, че върнахте старото точкуване!

Лошо, че е нямала покрив арената! За догодина направете!

# 613
  • София
Симона е загубила играта, такова изражение има.
Дано вземе поне една игра. Не е чак толкова слаба, за колкото я мислех.

# 614
Симона е загубила играта, такова изражение има.
Дано вземе поне една игра. Не е чак толкова слаба, за колкото я мислех.
Всъщност, според мен Веселка не е толкова силна, колкото се очакваше. Не е тази машинка, която предполагах че ще бъде. Само на ритловицата показа, че е много добър играч.
Аз го загледах в крайна сметка дуела, но с ръка на сърцето мога да кажа, че не ми е особено интересен и интригуващ.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 21:24 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт