🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 756
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Защо да нямат мелене на брашно, нали го показаха не помня кого от старите да мели, май и Мажена мелеше.

Мисля, че преди само ратаят можеше да мели или фермерът. Сега щом и другите мелят, не е вече задължение единствено на ратая.

# 586
  • София
Имах предвид, че брашното не е задължение на ратая сега. Преди това доста им тежеше, тъй като оставаха без ръце от животните, а след това трябваше и да мелят.

# 587
Продукцията все пак си залага неща, които ще и предизвикат скандали, за да гони рейтинг - защо един ратай вместо двама тази година, странно малко.Обаче, ако ратаят не е умел, хората остават гладни и естествено се скарват и ето, че работи...Новото кръгът на истината пак е с тази цел, ако някой нещо не е дочул, че друг е казал за него, Андрей ще му го припомни:))), класацията най-полезният и най-безполезният ратай също е идеална за тази цел.

# 588
  • София
Айде, Веселке, мачкай!

# 589
Приятно гледане на дуела на всички.
Прогнозата ми е за дуел на нула в полза на Веселка, но аз лично не смятам да я гледам нея тази вечер.

# 590
Аз като знам кой си отива, ще взема да си хвърля един душ, че замръзнах. Ще се върна към края да видя реакциите на отборите.

# 591
  • София
Оплете се яко кифлата.
Веселка има много умни и опитни съветници като Гуспата и Яни, да ги слуша.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 20:23 от Diavolo

# 592
Симона как реши да сложи 4 точки на игра за сръчност точно срещу пъргавата Веселка?
И аз прогнозирам 10 на 0 за Веселка.😁

# 593
Да де, ама всеки си е важен за себе си. И Мажена по цял ден "мели" брашно и си лафи, накрая помита една стая, полива 3 реда разсад с още 2ма човека и е готова за седмицата. Харесва им да се дразнят с Аксиния, дразни ги стандарта ѝ, според мен, и че е обгрижвана - някои спомена в предаването, че баща ѝ я подпомага финансово, а мъжът ѝ я слуша каквото тя нареди, та сигурно от малка е глезана.
Е то няма две мнения, че да си ратай е гадно. Сега е Аксения, като пратят Мажена ратай - на нея пък ще й е трудно, а Аксения ще си лафи и мели брашно. Проблемът е, когато като миналия сезон пращаха все Ваня ратай. Когато пратят някой за първи път ратай, няма място за сръдни и цупене.
Едва ли Мажена завижда за стандарта на Аксения, пък и те откъде й го знаят?

# 594
  • София
Много са ми забавни жените от новите какви глупости блещят.
Сериозно ли си мислят, че тази примадона има реален шанс срещу Веселка?
Веселка обаче ми прави впечатление, че е малко нервна и припряна. Донякъде я разбирам, защото е абсолютен фаворит и всички от отбора и очакват лесна победа, а това чисто психологически не е много добре.

# 595
Аз като знам кой си отива, ще взема да си хвърля един душ, че замръзнах. Ще се върна към края да видя реакциите на отборите.

пиши ми я на лични,че съм на работа и не мога да гледам....плиииииз

# 596
  • София
Стига с тази чалга бе хора :/

# 597
Ох, Симона как можа пак да се оплете.😂

# 598
Симона ми затвърди мнението ,че е кифла без грам мозък .

По-малко говорене Симона ,и повече действие .

# 599
  • earth
Много скучно тази година. Спрях да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт