🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 913
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Каква поука да си вземат? Тези рискове са ги пресметнали и са ги отиграли в договора.

# 691
Поуката, че това не се харесва на зрителя. Със сигурност е описано в договора, застраховки и прочие са направени, но и миналата година срещнах коментари по въпроса и тази. Повечето са тип: покрийте си арената, по-малко са в стил: чудесно решение.

# 692
  • София
Не е важно харесването, а гледането. Те от това печелят, а не от морал или харесване.

# 693
А гледането не идва ли с харесване?

# 694
  • Пловдив
Симона големи приказки изприказва как не трябва да я подценяват. Резултата от двубоя е показателен. Една точка не можа да вземе. Кифла!

Веселка си осигури спокойствие за доста време напред. Съмнявам се някоя от дамите да има куража да я предизвика.

Симона ще избере за фермер Мажена. Мажена ще направи акция срещу Радо и ще го изберат за ратай.
Радо едва ли ще преглътне обидата да им готви и слугува. Ще стане весело.

В другия отбор ратай би трябвало да е хепито. Ще има мрънкане.

Предстои интересна седмица.

# 695
  • София
А гледането не идва ли с харесване?

Гледането идва с поддържане на интрига, екшън, предизвикване на емоции. Няма значение какви, стига да ги има.

# 696
Ок, аз си написах мнението и желанието. Никой не е длъжен да се съобрази с него, предаването ще си върви с мен или без мен.
Аз не виждам как това, което вие пишете, изключва това, което аз съм написала. Интригата и екшънът могат да се поддържат и с покрита арена, както е било първите сезони. Спорим без да има какъвто и да било смисъл, така че приключвам.

# 697
Да де, ама всеки си е важен за себе си. И Мажена по цял ден "мели" брашно и си лафи, накрая помита една стая, полива 3 реда разсад с още 2ма човека и е готова за седмицата. Харесва им да се дразнят с Аксиния, дразни ги стандарта ѝ, според мен, и че е обгрижвана - някои спомена в предаването, че баща ѝ я подпомага финансово, а мъжът ѝ я слуша каквото тя нареди, та сигурно от малка е глезана.
Е то няма две мнения, че да си ратай е гадно. Сега е Аксения, като пратят Мажена ратай - на нея пък ще й е трудно, а Аксения ще си лафи и мели брашно. Проблемът е, когато като миналия сезон пращаха все Ваня ратай. Когато пратят някой за първи път ратай, няма място за сръдни и цупене.
Едва ли Мажена завижда за стандарта на Аксения, пък и те откъде й го знаят?

Грешно се изказах - всички, като цяло, се дразнят на Аксиния. Имала е време да разкаже, че баща ѝ дава парите, а мъжът я слуша. (нали го коментираха това, не помня кои обаче)
В началото споменах, че с Мажена през годините сме попадали в общи компании - нея лично няма кой да я впечатли там, с нищо. Няколко обиколки е преди всички - и с преживяното/видяното, и финансово.

# 698
Добър ден в неделя! Изгледах фермата от линка тук за което много благодаря! Изчетох ви всички,ама всички и сега ,ще се помъча да обобща това,което съм разбрала,но първо да честитя победата на Веселка исках тя да е победител!...Някъде /не си спомням/ четой ,че Андрей бил казал,че когато е бил кастинга някой участници са показали един характер,но във влизане във Фермата са коренно различни....та нищо чудно,че са били подведени от участниците,които сега се коментират отрицателно...Никой от участниците не ми е в къщата нито в обкръжението..не ги познавам и затова няма да ги хваля или критикувам...нека всеки си поеме негативите във Фермата когато излезе от нея и си направи ревизия на поведението.....Веселка ,ще е добър фермер и мисля,че ратай от старите,ще е мъж.....така си мисля дано не съм права....от новите все още никой не ми е фаворит ,но сме все още в началото и може би ще изпъкне някой следващите седмици...Маджена ми е фурнаджийска лопата...когато Аксения отиде да си иска одеалото и...никой не реагира в нейна защита с една дума дори и да не са знаели,че мухълите ИВ/КМ и взеха одеалото то когато си го поиска всички разбраха,но никой не реагира дори Маджена и прочие....груповата омраза без покритие ми е много напреки....големи хора а всички без собствено мнение ..мишоци са всичкиииииии дори и латвиеца...какво като е хвърлил едно мнение във въздуха,кой го чу или спори с него-никой...щом искаш да защитиш няко то направи го както трябва,а не само под мустак да кажеш някаква реплика...оф ...хайде да ви е спорна неделята и най-вече здраве ви желая...аз отивам да спя,че цяла нощ съм ....прегръщам ви!

# 699
Използвам момента, докато наваксвам с вчерашният епизод, да благода за труда на Мари Мар, без която нямаше да имам възможността да гледам предаването (и други потребители, също). Мерси, Мари, безкрайно много. Hug

Лафът на вечерта за мен е на Чавдар - ръцете ѝ работят като на камикадзе.

# 700
Плюсчета и минуси след три седмици:

++
Гуспата

Защо за теб Гуспата е с плюсове, и то два?

# 701
  • Варна
Само че си мисля, този сезон оспорван дуел между стари и нови няма да гледаме. Старите ще ги схрускат за закуска.

По принцип честно казано не е равностойно до момента. Старите са хора, които вече били в условията на ферма, имат опита и с фермерската работа и с дуелите.Освен това са финалисти или победители, защо не вкараха някои, които са отпадали още в първите дуели на предните сезони. Дори да останат от новите няколко накрая,  имат доста слаби при тях, не подготвени физически. От старите всички са подбрани да са подготвени добре, май само Ангел беше по-мекичък.Та според мен не са поставени на равен старт.

# 702
  • Вестерос
И аз това се питам, Дидо трябва да е с два за мен.

# 703
За мен причината е зрителят, съответно някакъв рейтинг. Засега новия сезон по простотия  се опитва да гони миналия що се отнася до новите, взаимоотношения, социална игра, ако има изобщо такава засега. Старите привличат твърдото ядро зрители. Другото предаване бие с много за момента най-вече заради повечето време, отредено за игрите, а и социалната игра е орязана каво в Сървайвър, тоест дават само наговорките. Ако не беше 1/2 all stars сезон, щеше да е още по-голяма разилата. Само да вметна, че за пръв път гледам ИВ, и то на запис.

# 704
Плюсчета и минуси след три седмици:

++
Гуспата

Защо за теб Гуспата е с плюсове, и то два?
Защото това си е класацията на Дяволо и отразява личните му предпочитания. Не е нужно да дава отчет защо харесва някого или не.

Общи условия

Активация на акаунт