🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 670
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Хора, кой е тоя Георги Димитров? Да не е тоя, дето отпадна на старта? Кой ги помни тези, Дяволо, та ги слагаш в класациите? Та те не са влезли във Фермата дори!

# 676
Браво на Веси. Безапелационна победа.
Само че си мисля, този сезон оспорван дуел между стари и нови няма да гледаме. Старите ще ги схрускат за закуска.

# 677
  • София
Плюсчета и минуси след три седмици:

++
Гуспата

+
Чавдар, Диво, Яни, Гечо, Валерия, Веселка и Лили (Стари герои)
Влад, Мирела и Елена (Нови надежди)

=
Финци, Альона, Хепи Ванче и Нина (Стари герои)
Аксения, Мажена, Калин и Евгени (Нови надежда)

-
Радо (Нови надежди)

--
Иван и Камелия (Нови надежди)

Иван и Камелия се наиграха, честито! Радо може да е фурнаджийска лопата, но не е на двата минуса, защото показа някакво отношение и каза на Иван, че прекаляват и че тормоза над Аксения трябва да спре.
Нина ми падна от плюса. Много е сърдита, намусена, няма живец нещо. А много я харесвам. За разлика от Лили. Двете си размениха местата просто.
Веселка, Чочо и Дидо са героите на седмицата и вече са твърдо на плюса.

# 678
Браво на Веси. Безапелационна победа.
Само че си мисля, този сезон оспорван дуел между стари и нови няма да гледаме. Старите ще ги схрускат за закуска.

Точно такива опасения имах и аз когато разбрах как върви каста, трябваше да се изберат яко подготвени хора за да могат да направят отпор на старите, но уви гледаше се друго. За мен И/А яко сбъркаха с избора на новите, имаше много по-подготвени хора, но претупаха каста за 2-3 седмици, а можеше да стане много добър и оспорван сезон.

# 679
  • София
Азалия,
Е само една позиция е, голяма работа. С него, без него все тая. Не принуждавам никой тук да гласува за него. Но пък може на някой да му е допаднал, защо не...
А и аз съм против това да има отпаднали в първия ден и когато мога да ги включа в анкета винаги го правя (като тази конкретно, както и с Милена в предната).

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 00:12 от Diavolo

# 680
Аз също смятам, че могат да направят арената по-безопасна, като я покрият поне. Дори в професионалния спорт се прекпатява състезанието при неблагоприятни условия, така че това ми е малко пресилено и излишно. Играта не на живот и смърт, все пак.
 Веселка в този сезон е много по- устоичива, но пък и вече е била победител, което я прави една идея по-спокойна. Симона, пък е нямаше гръб, смотана и беше агитката.

# 681
Азалия,
Е само една позиция е, голяма работа. С него, без него все тая. Не принуждавам никой тук да гласува за него. Но пък може на някой да му е допаднал, защо не...
А и аз съм против това да има отпаднали в първия ден и когато мога да ги включа в анкета винаги го правя (като тази конкретно, както и с Елена в предната).
Искаш да кажеш Милена, нали?  Не Елена.

# 682
Да де, ето затова, щото не ги помним изобщо, та чак имената им нищо не ни говорят или ги бъркаме. Пиши си ги, не те спирам. Само попитах кои са и що ги отчитаме, като те и не са влезли даже.

# 683
  • София
Да, реално Милена и Георги геймъра можех и да не ги включвам, а и не са типични красавци, ама си викам, че поне това заслужават.
Да, Мравчице, Милена. Учителката.

Прогноза за понеделник:
Ратай при старите ще стане Ваня или Нина. Мъжете ще са като юмрук. Веселка също не обича мърморани. Опция е и Альона, с презумцията, че ще се справи отлично и няма да имат проблеми. Не мисля, че ще направи мъж ратай с двата си гласа.
Симона ще посочи Мажена за фермер, а ратай ще стане Радо след драматично гласуване, което ще ги изпокара още повече.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 02:00 от Diavolo

# 684
  • Велико Търново
Млечните храни са за първа седмица, Diavolo, няма как да се дънят втори път. Предишната беше сапунът. Но все пак, ако не беше маститът, може би щяха да разполагат с повече мляко и щяха да могат да поправят грешката на Яни. Той пък и той какво се е омотал, ще кажеш, че никога не е правил сирене. Аз само не разбрах защо зад кадър Надето каза, че маститът се бил появил заради теленцето.

Предполага се са дали одеалото на Ангел.
Интересно дали някой щеше да се лиши от своето, за да й помогне, ако нямаше вакантно одеало.
Дидо каза на другия ден, че е дал одеялото на Веселка. Явно на напусналите всичко се маха.

Аз харесвам начина, по който Аксения му се противопоставя. Не се оставя на простака да я мачка. Не е длъжна да му се подчинява безропотно.
Като ратай е длъжна да изпълнява нарежданията на фермера. Както и да спазва правилата. А тя постоянно парадира с репликата, че тези правила били само негови. Което пък съвсем не е така.

Cafelate, правилата са, че ратаят не трябва да използва никаква козметика, не е само до грим.

Очаквана безапелационна победа на Веселка. Браво! От Симона очаквам да избере за фермер Камелия или пък Мажена.

Diavolo, в отбор Стари герои Веселка сама ще избира ратая, а в Нови надежди ще гласуват за него, така ли? Нали и при "старите" гласуването е отборно, какво чак толкова голямо значение има какво обича и какво не обича Веселка. Да, вярно - има два гласа, но все пак не е еднолично решение.

# 685
  • София
Много съм доволна, че Симона отпадна.
Голямо прехласване, че минала люлките! Измъчи се на тях, да, но защото толкова си може. Едно е да са ти големи устата и претенциите, друго е да са ти големи възможностите.
Не че ще я помня точно нея след края на предаването, но ако има нещо, с което ми е направила впечатление, то е начинът по който от първа приятелка на Аксения се превърна в неин яростен враг  - веднага щом усети, че Аксения изпада в немилост, и се присламчи към онези, които се смятат за “силните” в групата.
Не я била подкрепяла агитката й. Да. Така й се полага.

Честита победа на Веселка! Напълно заслужена.

# 686
  • Sunshine state
Много зле беше Симона, някакъв абсолютен лигоч и излишно кокетничене на арената. Заслужена загуба за нея и заслужена победа за Веселка. Браво!
И у нас се възмущавахме за бепокритата арена, много тъпо.
А сега да избере Камелия за фермер и да видим тя многознайката как ще се представи наред с ратая. Браво на Аксения, че не му клекна на тоя фелдфебел Иван и му вдигаше кръвното цяла седмица. Сега нека и на Камито да й го вдигне някой, заслужава! 😁

# 687
  • София
Дама Пика,
Да, в смисъл, че очаквам мъжете да посочат масово една от двете жени - Нина или Ваня, по-скоро Нина може би покрай факта, че Чочо я определи за най-малко полезна, а Веселка има 2 гласа, но ще ги даде за жена. Абе очаквам първото разминаване от началото на сезона. Жена ратай при Старите и мъж ратай при Новите. Досега бяха по двойки: мъж-мъж / жена-жена

Да се чете допълнителна седмична задача, извън строежите и градината. Да, първо сапуна прецакаха, сега млякото. Ами странно ми е.

Grinning

# 688
  • Асеновград
Голяма мъка беше това с люлките....по едно време си помислих че тази игра ще е безкрайна.
Браво на Веска , показа на тази измислена кифла , как се играе тази игра. Симона много ми падна в очите , като обърна палачинката срещу Аксения , не стига това, ами и тя най много се обаждаше и плюнчеше.
Най вероятно Злобюла Камелия ще е фермер , сега ще и видим и нейният резил.
Иван и Андрей дано си вземат поука за непокритата арена ....

# 689
Аз още не схващам как не са си взели поука от миналата година (първата с открита арена). Ваня щеше да си счупи врата, Георги излезе по нелеп начин... Още в началото коментирах, че арената е много хубава, но е без покрив, някой беше казал, че при дъжд може да се покрие. Уви и този труд не са си направили, а не мога да повярвам, че е чак такова перо в бюджета, че да си заслужава да си го спестят. Да, и те се мокрят ама не тичат по мокри съоражения. Има голяма разлика. За първи път се обръщам към Иван тук, въпреки че буквално положението е след дъжд качулка.
Сложете покрив на тая арена за следващия сезон!!!!
Изтръпвам като ги гледам, неприятно ми е чак.

Общи условия

Активация на акаунт