🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 770
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
  • Асеновград
Нямаше такава тъпотия с писмото. Анго защо се връзваш на тези глупости на продукцията бе момче.
Ще стискам палци на Веска , тая въртигъзела с джуките да си ходи.
Камелия все по противна.

# 541
  • Sunshine state
До вчера викаше на Камелия кучка, днес вече първи дружки със Симончето. Лицемерка. Айде да си ходиш, душа.

# 542
  • Другата България
Аз този епизод ще го пропусна, но като ви чета за пореден път се убеждавам, че първоначалната ми преценка и интуицията ми за пореден път не ме е подвела.
За Камелия.
Симона ми е абсолютно безразлична, в нея от ден първи казах, че харесвам само....любовта към животните и кучето ѝ. Но Камелия....ще берат яд с това нещо, то ѝ личи само като я погледнеш как гледа, погледът я издава.
А и разбирам за някакво писмо от Ангел. Моля ви се, айде нЕма нужда, шЪ пропусна.
Двамата дебили/без извинение/ - .
Само като ги гледам, получавам екстрасистули. За Радо и Иван говоря. Да се взимат двамата, и до-виж-да-не.

# 543
Това с писмото беше мега тъпо...лилава хартия, пък прогорена, пък омотана в канап...

# 544
  • София

Фермата - сезон 8,
епизод 18 (23.09.2022)

.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 23:54 от Mari_Mar

# 545
Ох “миличкия” Радо в очите му се смеят той 10 часа по-късно се осъзнава, просто момче каквото да се прави 😂
Камелийка с всяка една секунда все по противна ми става, да беше само гадния фасон ама то и отвътре гадно!

# 546
  • Sofia
Тази ферма засега не ми задържа вниманието, обаче трябва да призная положителната промяна във Веселка. В нейния сезон беше свита, докачлива и все хленчеше за нещо. Сега изглежда уверена, заявява си открито позицията, даже се шегува с групата. Това дребно крехко телце работи неуморно без оплаквания,  в комбинация с  уменията и' изглежда малък боец. Надявам се да победи в дуела.
Дидо го харесвам още от предишното му участие,  беше логичния победител и не мисля, че му е подарена наградата. Уравновесен,  добър човек.
От новите ми е симпатичен литовецът  , изглежда с нормална ценностна система.
Аксения проявява чувствителност единствено към себе си . Сигурно е трудно да правиш адекватна преценка на ситуацията и да взаимодействаш с околните хора и животни като нямаш никаква емпатия. Трябва малко  интелект да се ориентираш. Тя не разбира какво и защо се случва, искрено страда и се самосъжалява.

# 547
Аз да попитам, защото рядко успявам да гледам, повече чета тук какво е ставало. Та масово се говори за някакъв студ и как ѝ взели одеялото, но до преди ден два се коментираше как същата госпожа се къпе в язовира. Аз поне ако е такъв студ, че да не мога да спя само с яке, не си представям да се цопна в язовир. Та ако някой е наясно, студено ли е, не е ли?
Снимките са били пролетта. През деня, когато пече слънце е топло, но вечер температурите са били около 5 градуса, а и спят на открито, дори не в палатка.Студено си е, всички спят навлечени с няколко ката дрехи, якета и прочие, в спални чували. На няколко пъти чувам реплики, как не са спали от студ или че са се схванали от студа, докато спят.
Дидо много точно му каза, да оставиш в студа човек без завивка не е наказание, а опасно за здравето и не е приемливо, ще добавя издевателство и  безсърдечна  постъпка и от двамата герои -камелия и иван. Малкате букви не са правописна грешка.Малки букви за дребни души.
Уточнение за таратора. Иван каза, да направи само таратор, а после почна да й търси сметка, че не е направила и рибена супа. Не знамзащо втори ден се коментира, че таратор не е достатъчен за вечеря Ами вечерята не е била само таратор, те имат кашкавал и сирене, които си приготвиха и зеленчуци за салата. Тараторът беше предястие, студена супа, но после решиха,че искат и топла рибена супа. Абе капризи, вкъщи по две супи ядат. Rolling Eyes
п.п. Стискам палци на Веселка да победи.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 01:05 от sineva 1

# 548
  • Sunshine state
Живи да ги ожалиш, гладуващите големи мъжаги.. Сал един таратор им остана. Не се наядох и напиха, еййй..

# 549
  • София
Веселка този сезон е много по-различна и ми допада. Няма я ролята на жертва, уверена е, заявява си мнението.

Днес не ми хареса Мажена, Радо и Иван са ясни. И като цяло тези кръгове за откровения са неприятни, защо трябва да се издава кой какво е казал. Особено Андрей като издаде Радо, че се е опитал да наговаря Аксения.
Това с наказанието за най-малко работещ също не ми допада, даже е противно за гледане. Да ги вържат 2-3 часа ок, но 24 часа кому е нужно. Аз ще се побъркам през нощта. Бих се отвързала.

Най-красиви са ми Валерия и Аксения. Трети глас дадох за Нина. Симона без тези устни можеше и да се класира за третото място. Камелия не е красавица, но има приковаващи очи и мисля, че е сексапилна за мъжете там, закача ги и ги привлича. Има повече женска енергия от Симона.

# 550
Моите мъжки пет стотинки по темата за таратора.
"Ами .. таратор. Въпросът след него е какво има за ядене." Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 01:43 от Bengun

# 551
  • Sunshine state
Моите мъжки пет стотинки по темата за таратора.
"Ами .. таратор. Въпросът след него е какво има за ядене." Simple Smile
I
Има хляб, сирене, кашкавал и зеленчуци. Това според мен е напълно достатъчно. Айде да не се правят на много изгладняли.

# 552
  • София
Без изненади днес. Избора на Веселка беше ясен и масово познат в анкетата.
Отдавна още познахме и за Веселка, че ще е най-полезната за седмицата, а избора на Иван за Елена ме изненада приятно.

Това с белезниците не ми харесва и вече писах за него, но в конкретния случай много хитър ход от страна на продукцията. И добър, не само хитър. Първо, Андрей хитро спомена дали да се намеси самата продукция в конфликта, т.е. хей внимавайте в картинката, ексцесии в този сезон няма да позволим (това бе само показване на мускули и да им се покаже, че волности няма да има). А с това заключване провокират именно двамата да намерят някакъв общ език и ако не се сприятелят (за мен това вече е невъзможно, Иван изгори моста по-рано в епизода), то поне да се разберат и да не си пречат повече. А да работят заедно като част от колектива, от отбора.

Не съм изненадан и от избора на Нина. Двамата с Чочо леко се сдърпаха при избора кой ще играе в отборната битка, а и от Нина виждаме едно мърморене, сякаш нещо я тормози и не и допада средата в този сезон.

# 553
Не ми харесва това наказание и на мен, това е изключително навлизане в личното пространство, да беше за 2-3 часа, но за 24. Те трябва и да спят един до друг.

# 554
  • Пловдив
Иван женен ли е?

Аз за пореден път се убеждавам, че първото ми впечатление за хората е грешно.
Много харесвах Иван и Радо в началото, а те се оказа, че за нищо не стават.

Ще стискам палци за Веселка. Не съм гледала нейния сезон, но до тук съм с добри впечатления. Симона да си ходи и без това за нищо не става, макар че много искам да я видя като ратай.

Дидо винаги съм го харесвала, добра душа е.

За Аксения- тя, милата, си мисли, че света се върти около нея. Според мен във външния свят общува с много малко хора, които я обичат и я търпят и е свикнала да става на нейното. Не мисля, че някога е работила в колектив. Дано се промени във фермата поне малко.

Общи условия

Активация на акаунт