🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 3 (18.09 - 25.09) 🐄

• 34 699
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
  • София
За това си има тема за спойлерите.

По-добре кажи защо арената е открита когато вали.

# 736
… ако кскате да ви кажа кои ще са новите ратаи…???Simple Smile))
Искаме, но няма да ни кажеш😃

# 737
  • София
Хаха, Иване, ядоса Бг мамите и става страшно Wink
Не, наистина, сериозно, ще е хубаво да я затворите тази Арена, защото дори и да вали рядко, все пак един такъв дъжд освен, че е опасен разваля и качеството на самия дуел, защото дуелистите мислят и за времето и се разсейват.

п.п. Спокс, хора, ще има въпрос с прогнози за нов фермер и ратаи с новата тема. Simple Smile

# 738

Кажи стрина кво ще сготви за тази вечер.

# 739
Кажете, де! 😅

# 740
  • Вестерос
Единият ще е Радо, просто съм сигурна.

# 741
  • София
То в темата за спойлерите най-вероятно вече пише кой ще е на дуел и отпада тази седмица. Така че, който иска да знае, там чете. Тук ще стане бунт, ако се изпусне каквато и да е предварителна информация.

# 742
Много ми се иска да си права,но ако Симона посочи мъж за фермер, може и да не се получи

# 743
Много ми се иска да си права,но ако Симона посочи мъж за фермер, може и да не се получи

Гласът зад кадър каза преди 1-2 епизода, че ще видим силата на женската коалиция съвсем скоро. Сега, не се знае кой ще е ратай, но мъж ще е.

# 744
Предполагам, че ще избере жена за фермер.Клоня към Камелия, по-малко вероятно Мажена.
Ама продуцентите имат крайната дума, ако я понатиснат малко ще избере, който й подшушнат.
От Старите ратай сигурно ще е мъж.

# 745
  • София
Да, този глас зад кадър да вземе да се поспре малко, защото издава някои неща. Не ми харесва това.
Както и не искам да знам, дали ще има обрати в дуела и дали ще е интересен. Или примерно започва някакъв скандал и след това в студиото, И/А казват, спокойно хора, всичко ще се оправи и ще има щастлив край. Ами не искам да знам, нали за това гледам епизодите, за да ми е интересно, а не да знам какво ще стане.

Simple Smile

# 746
Не искам да знам нещо предварително, не ми е интересно. И във Фейсбук избягвам да чета коментарите, защото винаги има спойлери.

Азалия, и аз се учудих, че Дикова нарече бащата на двете си деца - гаджето ми 😀.

# 747
Азалия, и аз се учудих, че Дикова нарече бащата на двете си деца - гаджето ми 😀.
А, тя може да си има и гадже, жената. Те са модерно семейство!

Последна редакция: нд, 25 сеп 2022, 16:42 от Анонимен

# 748
  • Велико Търново
ако Симона реши да ги накаже с Аксения фермер, си представям какво точно ще се случи-Ники обяснява задачите,Аксиния се прави че гледа умно и разбира и накрая отбора ще се мъчи да се оправя като копира от старите кучета Joy да не говорим  че какво разбира милата от строежи и ремонтни дейности,а което е по-лошото не само не разбира ,но и няма желание да разбере щото все пак е на почивка Grinning
Ами аз и Мажена, и Камелия не ги виждам по много по-различен начин...

# 749
Симона предполагам си тръгна в пълен комплект, нито еърбеците пострадаха, нито екстеншъните се разпиляха, устните не попречиха , миглите предполагам оцеляха и те. Видяхме, че е упорита, голям подвиг, че е завършила битките.
Иване и Андрей,  явно ще вкарвате по една Осипова, Симона, и т н . всеки сезон.
Не открихте ли някоя, добре физически подготвена, да е удоволствие да я гледаш, с физическа култура, да не виси като случайно попаднала по въжетата...Или такива не идват на кастинга ?

Общи условия

Активация на акаунт