Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 957
  • 908
  •   1
Отговори
# 180
Добре, значи:
Фейсбук - Радо с/у Гуспата, като вторият пада поради контузия
Тук - Радо и Яни, победител Яни.
BezPravila, досега всички твои спойлери са правилни, явно наистина знаеш, та ако може малко светлина в тунела хаха. Малко по-нагоре ни сподели, че Радо остава, тоест е на дуел в събота и печели или Нина е първи дуелист ?

# 181
Да очакваме ли разбъркване на племената в Игри на волята в скоро време? Нещо са много неравностойни.

# 182
  • София
Нали Валери щеше да отпада на пъзел? Дали ще е тази седмица? Ама, май няма кой да го номинира.

# 183
Във ФБ се коментира ,че Алекса ще загуби и ще иде на острова на Отшелника .Елина ще влиза при  Сините .Колко е вярно ще видим .

# 184
Преди старта на ИВ, Ковид беше дал имена на участници още преди да ни ги представят официално. Там има ли името на Елина или на Алекса? Може би по това ще се ориентираме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 185
Ковид беше написал, че Елина ще участва, но не помня да е споменавал Алекса. Аз си мисля, че Елина ще влезе при Сините, но няма да изпуснат Алекса (иначе Елица ще се удави от рев) и ще го вкарат в играта малко по-нататък.

# 186
Най вероятно ще направят всичко възможно, Алекса да е в едно племе с Елица. Иначе само Ной може да спаси положението

# 187
От друга страна нали Елина била забранила коментари в Инста-профила си и изобщо не афишира участието си в Игрите? Не се появява по снимки с други участници. Поведение на безславно отпаднал и провалил се връзкар (като гадже на бивш участник).

# 188
Алекса влиза с печено агне на гръб...

... или Мани е намерила печено агне в храсталака... опс, това беше в Сървайвър... 😳

Няма само Ковид да се забавлява, я! 🤪

# 189
Ама Ковид обича да ни държи в напрежение. Не иска да споделя информация. Аз дето не гледам сезона и съм любопитна мъж ли печели, или жена.

# 190
Алекса ли печели днес?

# 191
Някой знае ли кой отпада тази седмица от ИВ?

# 192
  • Mediterraneo

Да, ама то вече не е спойлер Simple Smile

# 193
Искам да знам от кого пада Хепи ВАнче от фермата?? Че не се трае сълзата.

# 194
Искам да знам от кого пада Хепи ВАнче от фермата?? Че не се трае сълзата.
Ще пия едно винце за негово здраве и аз.

Общи условия

Активация на акаунт