Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 305
  • 908
  •   1
Отговори
# 210
Билянка, че скоро сините няма да са на реката, а ще редуват резиденция и стопанство, че се разпадат и че Гого ще им цепи дупарата на останалите играчи на терен. Накратко обобщено - това е. Blush
Ааа и че Гого тази вечер пак ще пуска Лайв. Heart Eyes

# 211
Билянка, че скоро сините няма да са на реката, а ще редуват резиденция и стопанство, че се разпадат и че Гого ще им цепи дупарата на останалите играчи на терен. Накратко обобщено - това е. Blush
Ааа и че Гого тази вечер пак ще пуска Лайв. Heart Eyes

Амин Simple Smile

# 212
  • София
Слагам си да хапвам днес и изведнъж гледам насреща ми Пухи да влиза в студиото. Казаха му "Нали ще си сложите нещо отгоре." 😀, защото беше по един потник.
 Значи тази седмица отпада той.

# 213
На 29.07 щом Панчев е бил с две момичета и усмихнато момче това ще да означава, че Михаела и Мирела изчезват от жълтите, а Георги от червените. Абсолютно логично, вземайки предвид как са племената в момента и някои от спойлерите, че Елица/Жени стигат до финалите.
Мирела се е активизирала в Инстаграм чак на 16 август 👀
Всички почнаха да постват тогава, независимо кога са излязли от играта.
Благодаря ви за спойлерите, нямам нерви да гледам лайвове в инстаграм, тъй като приложението не може да се слага на фонов режим и да се слуша, а трябва нонстоп да е отворено.

# 214
Всички почнаха да постват тогава, независимо кога са излязли от играта.
Благодаря ви за спойлерите, нямам нерви да гледам лайвове в инстаграм, тъй като приложението не може да се слага на фонов режим и да се слуша, а трябва нонстоп да е отворено.
А, така ли? Взели са мерки от продукцията май, браво. Миналите години така се знаеше почти всеки кога отпада Grinning

# 215
  • Вестерос
Слагам си да хапвам днес и изведнъж гледам насреща ми Пухи да влиза в студиото. Казаха му "Нали ще си сложите нещо отгоре." 😀, защото беше по един потник.
 Значи тази седмица отпада той.
Предаването е приключило август.

# 216

Финалите, ако са 10тина човека ще са Фифо, Валери, Лефтеров, Женя, Елица, Генчо, Зори, Алекса, Гого, Виктория.
Аз вече бях писала,че,доколкото разбрах,Фейгин също стига до десятката.

Възможно е.. моето не е спойлер ами разсъждение на база всичко проочетено тук. На фейсбук групите не вярвам.. там се пишат откровени небивалици.

# 217
  • София
Явно не съм се изразила правилно...този , който ще отпадне на номинациите няколко дена преди това го викат в Нова, за да подготвят интервю с него.

# 218
Билянка, че скоро сините няма да са на реката, а ще редуват резиденция и стопанство...
Напълно е възможно, Еми. И аз бях с такова впечатление, докато Виктория не спомена 4 - 5 седмици на реката. Но в случая е много вероятно да е преувеличила, питайки Цецо дали би участвал пак в Игрите.
Още повече, че тя каза последната ни седмица на реката намерихме с Цецо една много сладка джанка. Мани (в лайва на другата коалиция) също спомена въпросната джанка.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 16:49 от Bilyana14.

# 219
  • Буркина Фасо
Напълно е възможно, Еми. И аз бях с такова впечатление, докато Виктория не спомена 4 - 5 седмици на реката. Но в случая е много вероятно да е преувеличила, питайки Цецо дали би участвал пак в Игрите.
Още повече, че тя каза последната ни седмица на реката намерихме с Цецо една много сладка джанка. Мани (в лайва на другата коалиция) също спомена въпросната джанка.
ако постоят още малко на реката от джанките може и ракия да протече.Smiley

# 220
  • София
Сега като имат огън няма ли да минат на жабешки бутчета? 😄

# 221
Сега като имат огън няма ли да минат на жабешки бутчета? 😄
Деликатеси,а!?

# 222
Дали има спойлер за тази седмица? Предполагам, че тази седмица пак ще си тръгне някой от сините, но кой?

# 223
  • До сърцето...
Дали има спойлер за тази седмица? Предполагам, че тази седмица пак ще си тръгне някой от сините, но кой?

Малко по-нагоре има. Момичето няма да пише след всеки въпрос.
Цитат
... гледам насреща ми Пухи да влиза в студиото.
*  *  *
Явно не съм се изразила правилно...този , който ще отпадне на номинациите няколко дена преди това го викат в Нова, за да подготвят интервю с него.

# 224
Аз мисля, че няма да си тръгне син тази седмица. Алекса ще се натегне.

Общи условия

Активация на акаунт