Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 305
  • 908
  •   1
Отговори
# 225
Тоест Пух отпада в петък?

# 226
Според съфорумката, да.
Но не мога да си представя как Генчо ще допусне Пух да е на елиминации? 🤔

# 227
  • София
Абсолютно. И аз направо много се учудих. Но по принцип на миналия сезон накрая ги засичах и точно както ги засичах така и излизаха от играта. Просто не мога да си представя как ще е Пух. Но като гледах промото той отново ги бави на игрите доста, така че ще видим.

# 228
Като гледам колко забави племето, определено има нужда да си ходи.
Добряк изглежда, но въздух под налягане са му мускулите

# 229
Има ли спойлер за съботния дуел във Фермата? 😀

# 230
Има два. Радо и Гуспата (Гуспата отпада с контузия) и Радо и Яни (Яни бие). Не се знае кой е верен. Аз си мисля, че сега е първото, а на по-късен етап Яни отстранява Радо.

# 231
Има два. Радо и Гуспата (Гуспата отпада с контузия) и Радо и Яни (Яни бие). Не се знае кой е верен. Аз си мисля, че сега е първото, а на по-късен етап Яни отстранява Радо.

Май нито едното, нито другото 😅😀

# 232
Това, което мисля, че е сигурен спойлер, е че Гуспата излиза поради контузия. Това го бяха писали тук още преди да започне Фермата, така че може би наистина става така, но как точно и дали е на дуел или по време на работа през седмицата, не се знае. Ако някой има инфо за дуела в събота да напише, че наистина много версии вече се появиха хаха

# 233
Значи Нинчето си тръгва събота??

# 234
Това за Пух ми изглежда все по- реалистично

# 235
Някой ако знае да напише утре кое племе отива на елиминации - Сините или Жълтите? Тая година нищо никой не казва за ИВ. Пълна тъмнина. Кажете нещо бе хора, че умирам от любопитство. Най ме вълнува Гого.

# 236
Някой ако знае да напише утре кое племе отива на елиминации - Сините или Жълтите? Тая година нищо никой не казва за ИВ. Пълна тъмнина. Кажете нещо бе хора, че умирам от любопитство. Най ме вълнува Гого.
Като цяло тази година (поне засега де, все пак сме още в началото Smile) наистина засега много трудно излизат спойлери - както във Фермата, така и в ИВ. Може би още не са се разписали, ще видим Smiley.

# 237
Не е спойлър, а предположение, но на промото май  Ралица гледаше към мястото където стоят по принцип сините.А и според мен тази игра ще пасне на Гого и те ще спечелят

# 238
Сините набраха инерция, каквото и да говорим, Алекса е по-силен играч от Велислава и влезе с някакъв авторитет. Така че влизането му имаше положителен ефект. Надявам се утре да победят жълтурковците и да придобият малко самочувствие.

# 239
Жени снощи в лайфа нещо спомена ,че  ще бъдат разгромени ,та може би утре да паднат.

Общи условия

Активация на акаунт