Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 260
  • 908
  •   1
Отговори
# 300
В България е Камелия, тя нали си развива бизнес с грууминг на животни.

# 301
Е напротив историята помни:
ВБ -Станка олимпийската медалиска - подариха ѝ 1 во място, както и е било обещано за да влезе!
и днес Що не?! Същия продуцент..същото обещание към олимпийска медалистка ,,,
Гого - е победителя на зрителите!

# 302
  • На морето!
Тази година гледам ИВ, защото "претоплената манджа" във Фермата не ми е по вкуса. все пак вчера си пуснах за 2мин. и сварих Генчо да дудне, а Альона да цирика, на второто превключване Веселка се опитваше да навърже няколко изречения... отврат. Върнах си се на игрите. Надявам се все пак ако стар участник спечели, това да е Валерия. Тя беше силен участник, прецака се с любовната история на един глуповат футболист, а заслужаваше и финал, и победа.

За Игрите- нямам нищо против да спечели Елица, ще е честна и и извоювана победа, не разбирам с какво ви дразни толкова, че чак дъното да удря.
Гого може да отпадне на битка, която не изисква експлозивна сила и издържливост, не е необходимо да е нагласено чак.
Ако спойлерът за разпадането на сините е верен, тогава очаквам следващите 2 елиминации да са от там- съответно Касим и Цецо. При отпадането на Цецо, Виктория ще разкрие истинското си лице, че сега покрай Алекса е сложила пак някаква сладникаво-атлетична маска, която е крайно неприятна и неестествена.

# 303
Мен лично Елица ме дразни с това, че е готова да провали племето си и да елиминира който и да е, за да влезе възлюбленият й Алекса.

# 304
  • От липите до сините камъни
Няма да спечели Елица😀

# 305
Добре се, Гого няма да спечели /мъка, мъка/, Елица няма да спечели/чудесно /, а кажете най после кой ще спечели и да се свършва с тази мъка

# 306
Кажете наистина кой печели. Поне кажете какъв пол е 😃

# 307
  • София
Аз освен Гого и Филип не виждам кой друг може да спечели по честен начин. Но няма как да минем без намесата на продукцията.

# 308
  • Вестерос
Тя Валерия беше на финал. Втора беше

Ще е яко Валерия и Валери за спечелят 😁

# 309
Еее ако не е Елица сигурно е нейния Ромео 😁Той Тъпарев обича да си раздава първите места на Македонци ,Сърби и т.н.Мухльо пълен!!!

# 310
Дано поне да е Фифо, защото е най-можещ Пт останалите варианти освен Гого. На Валери и Алекса определено не им симпатизирам.
На мен ми е интересно Алекса и Елица с какво се занимават като професионални спортисти- тъй де, с какво се прехранват Simple Smile)

# 311
Елица би трябвало да има пожизнена пенсия като олимпийски златен медалист. Нещо от вида на 1000-1500 лева. На визитката казаха, че е спряла с борбата, поради контузия. Може и да работи нещо допълнително. Алекса най-вероятно получава пари за подготовката си от тяхната федерация или поне преди да са се изпокарали за ходенето на олимпиада.

# 312
  • Вестерос
Елица каза, че е треньор.

# 313
Елица би трябвало да има пожизнена пенсия като олимпийски златен медалист. Нещо от вида на 1000-1500 лева. На визитката казаха, че е спряла с борбата, поради контузия. Може и да работи нещо допълнително. Алекса най-вероятно получава пари за подготовката си от тяхната федерация или поне преди да са се изпокарали за ходенето на олимпиада.
златен? мне...

# 314
Елица не е златен медалист, а бронзов. Но да, взема пенсия.

Общи условия

Активация на акаунт