Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 264
  • 908
  •   1
Отговори
# 285
Жалко че Иван, не е на финал, ами Яни и Чавдар💀

# 286
Ти се шегуваш, разбира се. Нали?

# 287
Сега пък едно момиче написа, че Веселка й е съседка и е на финал, като Лудото ВанчИ отпадала 8-мата седмица. Satisfied

# 288
Предпочитам Веселка пред Камелия.

# 289
  • Стара Загора
Жалко че Радо не е на финал Joy Joy Joy

# 290
Ти се шегуваш, разбира се. Нали?
Напълно сериозно говоря.Искам някой от новите да спечели и по специално той или Камелия 😂Знам, че е най- непопулярното мнение ever

# 291
На това попаднах в Тик-ток.

# 292
Непопулярно е , да, защото и двамата са груби, без душа човечета, заядливи и грозни.

Според мен разбира се.

Ако харижат победата на Камелия,на опосомите  ще им пасне на офанзивата
 "Bulgariawantsyou". Таз гиздава мома, вместо да е в щатските военни сили, се връща в Родината и дава пример. Говореше някакви дивотии за американски милиони!!!!!милиони!!!!  които американците чакат да ни харижат, но никой не очаква да е умна.
За мое съжаление е силна.
Нагло моме. Някой знае ли, дали е сниман финала, дали тя е в Щатите да се до-разведе, или е в БГ?

# 293
  • София
На това попаднах в Тик-ток.

Това са клипчета, правени от 10-годишни, които не знаят как да си запълнят времето. 😅

# 294
Имам доверие на Ковид. Все пак от всичко казано всичко излиза вярно. Аз пък ще стискам палци за Валерия. Жена да победи пак. А Камелия колкото и да е "силна" просто поведението и е отвратително а това зрителите го виждат. За Яни съм с противоречиви чувства, защото от една страна той успя да бие защото Владо Николов му отстъпи мястото. Ако В.Н и Яни бяха на финала на техния сезон колкото и силен да е бил Яни нямаше как той да обере вота на зрителите. Поне така си мисля.

# 295
Имам доверие на Ковид. Все пак от всичко казано всичко излиза вярно. Аз пък ще стискам палци за Валерия. Жена да победи пак. А Камелия колкото и да е "силна" просто поведението и е отвратително а това зрителите го виждат. За Яни съм с противоречиви чувства, защото от една страна той успя да бие защото Владо Николов му отстъпи мястото. Ако В.Н и Яни бяха на финала на техния сезон колкото и силен да е бил Яни нямаше как той да обере вота на зрителите. Поне така си мисля.
На същото мнение съм! Който и да бие, ще се радвам, само да не е Камелия. Другите си ги харесвам Simple Smile .

# 296
Ако Гого не печели и това за Елица е вярно (че отпада - дано!), кого тогава ще натъкмят за победител? Алекса? Дано не. Евгения я изключвам, защото не вярвам да е тя. Тогава Филип? Мани?

# 297
Филип, Валери

# 298
И във фейсбук изтече информация, че Елица печели ИВ, а Гого докъде ще го докара не се знае, но имам чувството, че и финалист няма да е.

# 299
Ама те хубаво си избират дразнещи победители, но с Елица съвсем ще ударят дъното. Хем не гледам, хем се надявам да не се подиграят така нагло.

Общи условия

Активация на акаунт