Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 154
  • 908
  •   1
Отговори
# 495
Попаднах на един много интересен коментар. Нали се приема, че финала на Игри на волята е бил на 16 август, затова и всички участници започват да публикуват на 16 август, за да не се рабере кой кога е излязъл. В тази публикация на Елица от 16 август се виждат тя и Алекса. Интересното е кога е заснета снимката и това се разбира от един коментар. Снимката е направена на празника на Варна, който е на 15 август. Т.е. нито тя, нито Алекса е на финал /това за тези, дето се надяват той да не е победител Grinning/

# 496
  • София
Дано да е вярно и тези досадници да не печелят накрая. Сега се надявам да не са и Жени и Валери.

# 497
Всичко е нагласено.Почти съм сигурна и то без да ми е нужен спойлер ,че печели мамин Валерко.Мама се е погрижила за това,Евгения ще помага до колкото може и така.

# 498
Всичко е нагласено.Почти съм сигурна и то без да ми е нужен спойлер ,че печели мамин Валерко.Мама се е погрижила за това,Евгения ще помага до колкото може и така.

Дано не, че мамин сладък не заслужава на тоя етап от играта. На снощният лайф на Чакалчето, Генчо и Мирела се изтърваха и казаха, че не се засичат в едно племе. Тоест сигурно е на 100%, че сините се разпадат. Освен това Гого ще отиде при Жълтите, Генчо и това издаде. Гого няма да е червен.

# 499
Фермата тази седмица , от Новите или от Старите отпада някой?

# 500
Тази майка като реши, че иска да заработи определена сума от някое предаване за семейството, няма какво да я спре...

# 501

Дано не, че мамин сладък не заслужава на тоя етап от играта. На снощният лайф на Чакалчето Генчо и Мирела се изтървах и казаха, че не се засичат в едно племе. Товст сигурно е на 100%, че сините се разпадат. Освен това Гого ще отиде при Жълтите, Генчо и това издаде. Гого няма да е червен.
Тези такава тлъста глоба трябва да получат,че не е истина😆Особено Мирела.Гледам я не е лошо момичето, ама много ограничено умствено .Грам мисъл няма в тази глава 😅

# 502
Финалът може да е бил и на 14-ти, не е сигурно, че е на 16-ти. Но всичко вече клони към Валери, за съжаление Sad

# 503

Дано не, че мамин сладък не заслужава на тоя етап от играта. На снощният лайф на Чакалчето, Генчо и Мирела се изтърваха и казаха, че не се засичат в едно племе. Тоест сигурно е на 100%, че сините се разпадат. Освен това Гого ще отиде при Жълтите, Генчо и това издаде. Гого няма да е червен.
Което значи, че и в обединението единият ще го няма .. или Генчо или Мирела, щом не се засичат.

# 504
Оффф, сега пък Валери ли? Rolling Eyes Аз и него не искам.

Имаше спойлер по-назад, че Генчо стига до обединеното племе и отпада на пъзел от Женя на крачка от финала.
Имаше и спойлер, че Мирела и Михаела(май) отпадат преди обединението.

# 505
Аз без да гледам сезона си мисля, че Валери печели. Няма да е Евгения - сигурна съм на 10000 %, очевидно няма да са Алекса и Елица (и по-добре), според вече дадена вътрешна информация няма и да е Гого. При тези обстоятелства не вярвам и да е жена - едва ли продуцентите са заложили на Мани или Ралица. Остават хора като Филип, Георги, Лефтеров и Валери, според мен другите просто нямат шанс. Не знам почти нищо за Лефтеров, тъй като не гледам, но пък има някаква история около него (страдащ по Мирела). За Георги нищо не мога да кажа. Филип е фаворит на много хора, включително и на други участници (от този и предния сезон), та бих казала, че е той, но пък някой уж с вътрешна информация издаде, че ще сме разочаровани от победителя (сефте!), а не вярвам да има особено недоволство, ако силен и комплексен участник като Филип спечели. Не знам дали ще има недоволство и за Лефтеров/Георги или просто на хората няма да им пука особено. Но пък Валери се вписва в представата на Тупарев и ко за "достоен" победител - ок е като играч, мълчалив, не се набива на очи. И най-важното - връзкар е. Не е като да не са печелили връзкари в предавания на тези продуценти. И много хора биха се подразнили (сефте!).
Иска ми се Ковид да каже дали разсъжденията ми са правилни 😃

# 506
  • София
Жалко, че Гого отива при Жълтите. Жени ще се скъса да го номинира, особено ако вече е изгонила Фифо. И аз мисля, че злобния Валери ще го нагласят за победител. Маминка няма да остави да изгонят детето. Жалко, но ние знаем истинския победител.

# 507
За коя Ралица говорите от ИВ?

# 508
# 509
Мерси за отговора 👏

Общи условия

Активация на акаунт