Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 106
  • 908
  •   1
Отговори
# 750
Абе, хора, вие не четете ли темата?

# 751
Когато Ковид каза да не му слагаме думи в устата , вероятно имаше предвид , че не е отрекъл за Алекса . Това беше и първоначалното    предположение . Думите на Елица също сочат натам . Остава въпроса защо имат снимка от празника на Варна и от къде дойде информацията , че не са били на финала .
Без Елица ми е една идея по-симпатичен Алекса , но да … прекалено е пак да спечели чужденец .

# 752
Ще си призная, че предпочитам Алекса пред Валери. Алекса е надъхан, има роля в събуждането на сините. Може би продукцията чисти образа му. Яд ме е, че Чакалов отпада. Много. Симпатично момче. Тази година има доста положителни образи, за мен - Гого, Филип, Чакалов. Положителни са ми като хора, но може да е и телевизионен образ.

# 753
Гъбаркам ви незнам кой печели, нищо незнам. Правя си прогнози по вашите предположения.

# 754
  • Sofia
Гъбаркам ви незнам кой печели, нищо незнам. Правя си прогнози по вашите предположения.
Сега се чудя...,да се радвам ли,да те линчувам ли. Trollface
Хубаво,решил си да не споделяш,ама гъбаркането малко в повечко ми идва.
А лошото е,че си мисля,че гъбаркането не е съвсем гъбаркане.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 02:09 от avi10

# 755
Ковид, до къде стига Фейгин?

# 756
Гого печели игри на волята
Опитваш се да ни пързулнеш, но няма да стане. Специално за Гого не ни трябват спойлери за да се досетим, че няма да бъде оставен да спечели. Confused Даже за Цецо бихме повярвали повече. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 757
Както и да го погледнем, Гого е най-добрият в сезона, може би и досега. Каквито и далавери да правят от продукцията, факт. Надали са толкова тъпи, да не са го разбрали. Но е било късно, стартиран е сценарият с нашата олимпийка и нейния любим. Мамин златен и какина сребърна с такава завист гледат към Гого.

# 758
Не Гого, а Супер Гого - както го нарече гласът зад камера.Smiley
И аз не вярвам да е той. Прекалено е точен - не е играч.

# 759
А аз оня ден в мола и видях Иван Мирчев, говореше на висок глас как са го върнали на обединението, бил е в жълтите и той е спечелил на финал срещу Жени, Генчо, Фифо и Гого. Nerd

...Не, че нещо, ама някои хора се връзват на такива абсурдни нелепици (да напомням ли, че уж Рачков щеше да е водещ Wink ) и същите тези никове ги виждам да нападат Ковид, че си измисля в движение.

# 760
Накрая ще се окаже, че побеждава...Георги. Колник му са казали Георги, той разбрал Гого, всички ще сме масово разочаровани, не е Гого, та по тия критерии отговаря Grinning

# 761
Не е Гого. На един отговор в зададените въпроси отговори така, че се подразбира, че не е той. Затова съм се настроила, че няма да е той. Но надеждата умира последна.
Kolnik ти днес си се регистрирал гледам. Много искам да ти повярвам, че е Гого, обаче всичко говори, че няма да е той.

# 762
Разбрах, че Елица я взимат при жълтите, а в някоя тема бяха писали, че Алекса отива на Острова на отшелника 🤷🏽‍♀️

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 14:01 от ArlenMarie

# 763
  • Вестерос
Как вярвате на всеки появил се 🙄🙄

Какъв остров, няма такъв този сезон...

# 764
Тук стана малко наистина като в детска градина. "Знам, ама няма да ви казвам нищо", "измислиям си, всичко е лъжа, нищо неЗнам"....и аз да ви кажа, че вчера пих кафе с Джаферович и ми каза, че печели. 100% сигурен спойлер!!1!!!111! Сега сериозно - който иска да издава спойлери, чудесно, който обаче не иска или не знае, да не го прави. Няма нужда от детски изпълнения....

Общи условия

Активация на акаунт