Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 422

• 32 804
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив

Бахаттин в сторито си.

# 601
Привет!
Благодаря за публикуваната информация! Обнадеждаващо е множественото число - проекти, по които се работи, дано да ги видим, и то по-скоро 🙌
Енгин е фешън, много готин 😍 Man in black 😎 Вижда ми се доста отслабнал...

# 602
  • Пловдив

Тази вечер по Д. Фемили стигнахме до 1 час, 22 минути и 15 секунди на 24 оригинален епизод.
araselia, винаги е бил слаб, но при толкова проекти в момента, възможно е малко да е поотслабнал.
В сериали и филми, камерата качва по 4-5 кг... Да е жив и здрав и винаги да говори в множествено число, както те е впечатлило... Хареса ми.

# 603

Драматична, силно емоционална серия.
Всеки с проблемите си, които имат огромна важност за бъдещи събития и промени.
Един сякаш незабележим, но с огромен подтекст  детайл - избора на рокля на Менекше. Змийски принт - сякаш вътрешното ѝ  "АЗ" излезе на показ.

Аз друго си размишлявам - Санджар искрено се моли и молитвата му бе чута. Мелек се събуди от комата и той ще спази дадения обет - да пусне майка и дъщеря да заминат, той да бъде разделен от детето си, а не Наре.
Но, какво стана в крайна сметка - неговата саможертва бе приета и възнаградена.  Той остана с Мелек.

# 604
  • Пловдив

Добро утро в ден петък, успешен да е.
Искаме още новини и снимки, искаме...

# 605

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден петък!
Да пием по кафе и към задачите за днес.

# 606
Добро утро!
След вчерашния ден,който изобилстваше от стимки,днес ще продължим да се надяваме на още!
Между другото в ТТ,и ИИ има клип от 1,30 мин.,от подводното гмуркане на Енгин в Каш!Мисля си,че не съм го виждала!

Да пием кафе,и да чакаме новините!

# 607
  • Пловдив

Тази снимка Енгин сложи в инстаграма си, бе лайкната с емотикон сърчице и от индийската филмова и телевизионна актриса Мадалса Шарма (Madalsa Sharma). Явно е негова фенка. Ето и нейна снимка.

# 608

Малката,голяма Берен Генчалп,днес има рожден ден!
Да е жива, здрава и много творчески успехи и желая!

# 609
  • Пловдив

За разкош - Керим.

# 610

Да,Керим!
Първата любов!
Допълвам!
Шел ,и те публикуваха в ИИ снимка от вчерашната среща!
Енгин я е харесал!

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 15:29 от Damata

# 611
  • Пловдив

Туба е лайкнала снимката.

А Енгин нейната.

# 612

Това слънчево и талантливо дете  днес имало рожден ден!
Адмирации за професионалното подхождане към всяка една нейна роля. Играе наравно с големите!
И въпреки ранното и успешно влизане в актьорската професия - нека има щастливо и безгрижно детство!

# 613
  • Стара Загора

Да,Керим!
Първата любов!
Допълвам!
Шел ,и те публикуваха в ИИ снимка от вчерашната среща!
Енгин я е харесал!

Керим! И моята първа любов!

# 614
  • Пловдив

Нещо от вчерашното мероприятие с Енгин - излиза по нещо:
Моята специалност е история. Учих история и география. Историята не е просто да знаем какво се е случило в миналото, но историята трябва да се знае, за да можем да градим бъдещето и това е важността на историята...

Общи условия

Активация на акаунт